Отговори
# 420
Кате за тая зелената линийка имаш ли да ни казваш нещо  Mr. Green Да не е станало второто чудо  Blush

# 421
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Кате за тая зелената линийка имаш ли да ни казваш нещо  Mr. Green Да не е станало второто чудо  Blush

Ох, болната ми тема  Simple Smile Искрено се надявам вече да става, че се отчаях  Simple Smile Пак мъка като с Мартин  Laughing Нооо не се предаваме  Flutter

# 422
  • В две мънички очи...
Кате, спокойно не го мисли точно когато не очакваш ще видиш  EFP

# 423
Здравейте мамета Simple Smile Може би не съм писала цяла вечност. Имам въпрос към мъжките майки, по скоро инфо как се справяте с чурките дали ги забелвате или не.Аз му я забелвам но се вижда само дупчица, но не и главичката. Едно педи ни каза че директно ще трябва да ходим на уролог да му я отварят Sick Направо ми призля и се притесних. А и мисля че някъде бях чела че имало значение колко е голямо чурито, което ме озадачи newsm78 и мисля че въобще не е вярно. Пишете ако знаете нещо по въпроса

# 424
Забелвам отначалото още. Вижда се около половин сантиметър главичката, точно както трябва. Ама той се роди и доста надарен, още на видеозона се виждаше. Ако това има значение.
Забелвай малко по малко, че педито така ще му я дръпне изведнъж, ще го боли, ще реве.. Успех!

А ние имаме 5-о зъбче вече. Laughing

# 425
Ами ние не сме от най-надарените, нормални сме Laughing дано това не е от значение. Ще видим и другите  мами какво ще кажат.
Браво за зъбчетата ние имаме 6, и май се мъчат долните кучешки да избиват. Яко чесане и лигавене пада

# 426
  • В две мънички очи...
Хаха Дари и ние бяхме така много рано знаех пола със сигурност, колкото пъти го погледнеха все възклицания за пишката слушах.
Ние започнахме да я забелваме след 1вия месец по съвет на педито малко по-малко и вече е наред, сега на няколко дни веднъж я забелвам за да я измия.
Ванито както е обяснила Дари започни малко по-малко ако го направят наведнъж ще го заболи и дни след това като пишка ще го смъди.
А вашите момченца дърпат ли си пишките?

# 427
Валко от време на време като я набара  и с цяла шепа дърпа ли дърпа.... Laughing,
Аз забелвам всяко вечер при къпане надявам се да правя както трябва

# 428
Ванито,  браво за зъбетата, а аз се хваля с нашите пет. ooooh!
Изабелка, дърпа си я и още как, голям кеф му е. Онанист. Crossing Arms
А да питам за проходилките, моя обикаля, мъчи се да се изправя по столовете, както е в нея, накланя се на една страна, имам чувството че ще падне. Има ли такава вероятност?

# 429
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Хаха Дари и ние бяхме така много рано знаех пола със сигурност, колкото пъти го погледнеха все възклицания за пишката слушах.
Ние започнахме да я забелваме след 1вия месец по съвет на педито малко по-малко и вече е наред, сега на няколко дни веднъж я забелвам за да я измия.
Ванито както е обяснила Дари започни малко по-малко ако го направят наведнъж ще го заболи и дни след това като пишка ще го смъди.
А вашите момченца дърпат ли си пишките?

На Мартин я забелихме преди 2 седмици...най-накрая  Crazy
Иначе дали я дърпа  Laughing - все там му е ръката като свалим пампито. Та, така и така я разтяга, поне го научих да показва къде е пишката като го питам  Simple Smile

# 430
  Това със забелването ми е ..все още тъмна Индия. В началото мислих да не правя нищо, от само себе си да стане. Като се наложи да лежим по болници на два пъти без да ме питат или предупредят лекарките дръпнаха, не много ...ама. В онзи период се наслушах на истории за сраствания, за болки при по-късно забелване...започнах да го правя, но много по малко и съвсем леко. Последно ми казаха, че на лекция за бременни при някаква акушерка с много опит казали , че въобще не било добре да се забелва... ooooh! Сега съм решила от време на време го правя по съвсем малко без натиск, обикновенно като се къпем. А като казвате, че се вижда главичка имате предвид принципно или като забелите ?  newsm78
Иначе до момента никакъв интерес на предизвиква в него мъжкото му достойнство, още не го е открил Simple Smile И ние не сме от най-надарените...може и това да е причината  LaughingНИе като сме голи галим шкембата и много се сърди като го облича - ексхибиционист май ще става  Joy

# 431
А като казвате, че се вижда главичка имате предвид принципно или като забелите ?

Като забеля се вижда главичката, ама аз дърпам докрай и не реве.

# 432
Нямат предвид принципно предполагам , защото това предполага обрязване   Wink

# 433
Първо дете ми е, майка ми не може да помогне с инфо, че има две момичета, а свекървата и да я питам ....няма смисъл. За това са ми малки дебилни въпросите  Embarassed. Може би повече е трябвало да прочета.
Между другото приятен блог, смятам да черпя идейки оттам.   bouquet

# 434

Да почерпя виртуално за кръстчето на Цвети Simple Smile Ще кача снимки във Фейса от истинската почерпка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт