Дар, да! Явно не са ми предвидили детето за там. Въпреки, че тая сватба ще е сигурно най -страшното нещо, на което ще присъствам и май по-добре Рая да си стои в къщи. Още от сега сме се подготвили за дива, селска проява.

Айде стига съм се оплаквала.

. Ама нека и мамите чиито бебчовци са спрели да сучат да кажат мнението си.
аз масажи и гимнастика не правя от както започна да се обръща просто ми е невъзможно да правя каквото и да е. Сега в коритото като е седнал му мачкам вратлето че се схваща от многото буйстване и само това.
Ама специално за вас, ще кача примерно в снимката,ако имам, че нещо не ми много зор. По-добре да забравя колкото се може по-бързо и да нямам доказателства, че съм била там.

Засега съм го оставяла само няколко пъти, почти не се е отделял от мен. Като тръгна на работа трябва вече да е посвикнал, че мама няма да я има почти целия ден.
Нека преходът да е по-плавен! 

Сложила съм предпазители почти на всички вече. Ходим стабилно , хванати за 2 ръце. От няколко дни дори ходи и за 1 ръка само, но по 2,3 крачки и залита.
Просто не ми се мисли какво ще е ако я оставя на някой друг. Този и другия месец сме на две нощни сватби и се чудя какво да правя. И това няма да е най- голямото изпитание. На края на този месец мислим с мъжо да записваме магистратура и ако Цвети продължава да е все такава, ще я правим и нея студентка
А днес между другото каато беше на 4 крака застана в седнало положение, ново постижение
ама както и да е. Пуснала съм я в продавалника. Мисля си за следваща евентуално на Чиполино 
Ако купувам И друга, ще е някоя макс 5 кг.
Пък и последно време следобедния сън нещо е голям проблем, като го взема да го приспивам се гърчи като червей. Оставям го в кошарата и започва един рев ама съвсем умишлен. Колкото да ми е неприятно, го оставям да реве, след половин час, ако имам щастие, заспива. Та оставянето на баба ми е по-скоро трудно от тази гледна точка. За привързаност...чак на моменти малко се притеснявам, че много не ме отразява. Практически по цели дни е само с мен, но явно фактът, че веднага след раждането се наложи да сме разделени за известно време си е оказало влияние. Няма такава силна потребност
. Все пак се радва като ме види.