И на мен ми много кеф да го гледкам когато щъпука, с всеки изминал ден научаваме по нещо ново. Както не можеше да пълзи до вчера, снощи така опраши че направо се изумих
timide и на мен ми харесва Лумната. Имам приятелка с такава и много й завиждам
Когато проходи - тогава, дали ще е след 2 или след 5 месеца, важно е детето да е готово.

и аз мисля така за лазенето, когато е готов тогава да прохожда.

), с гърнето си имаме проблеми - Нико не го ще, реве, дриска си насън напоследък
нямам надежда за скорошен успех
Храни се с голяма охота, но когато порцията му свърши реве със сълзи много жално 
Какво имате предвид под твърде открит летен кош
То нали скоро ще махаме и количките - малко по малко де, ама все пак
Зимата мисля да си го обличам с космонавт и да си го возя в лятната количка. Преди бяхме с АБЦ Астро, ама то е голям танк, бицепсите ми заякнаха, няма да го ползвам повече

Голям зор е! Ние направихме досега една разходка до Симеоново, по-скоро софра в едно заведение де, но си починахме малко!
Хем си е лятна количка, но си става и за новородено. Сега са още повече намалени в Мадъркеър, но ще се въздържа.http://www.mothercare.com/Maclaren-Techno-XT-Stroller-Black/dp/B … s=related-tab-3-5
.
!
, Ти колко дневни кърмения имаш?
Когато проходи - тогава, дали ще е след 2 или след 5 месеца, важно е детето да е готово.

Чакаме 2-3 зъбчета
И аз мисля да си оставя сутрешното като тръгна на работа, но се чудя дали да оставям кърма за тези две следобедни
Той иначе друга харана яде слабо 

Не успях с АМ де, реве и пищи и не го иска, та засега се отказах.
Вече станаха 3 официално.Изби на цяло и сега Алекс е като щърба баба
На четвъртото зъбче му е пробило само едното ръбче , но го очаквам до няколко дни да се покаже цялото.Петото зъбче вече на път.Белее се горе в ляво и се надявам да изникне по-лесно от останалите.
Баткото пипна някакъв гаден рота вирус и от 2 дни в на легло.Пъшка , мрънка , сърди се....ужас! Все едно имам 2 бебета в момента.Не ми стига това , ами и таткото днес се оплаква от стомах....дано само и той не е пипнал нещо , чееееее
Дано поне Алексче се опази от тази гадория! Честити му нови зъбета!
Много го мисля това...Тормозя се...
Правеха проучване дали има интерес! А като гледам,колко колежки са бременни и родиха напоследък, интерес ще има, зависи и колко ще струва де!
Пляска от доста отдавна като му кажем браво. Почна и да маха за чао. Изобщо, гений ви казвам!