Отговори
# 495
лелеее страхотни постижения имат ваште мъници  Party

# 496
  • В две мънички очи...
Kölsches Mädel и ние сме с толкова кърмения дневни, а нощните не се знае може да няма, може да е едно, две или да иска да спи на цицата като снощи. Нещо никне ама колко и къде не мога да разбера. Иначе браво на вашите за ДГ дано да направят  fingerscrossed аз се надявам нашите да се решат но малко е вероятно въпреки че майките сме много вече.
Смърфи вземи се появи на някоя нощна смяна да разкажеш повече за детегледачката че аз съм до никъде с този въпрос освен че май ще карам целия ноември в майчинство за да може да подам в АЗ за тази програма.  Sad
Иначе моя си е точно Венко Белята - буден ли е трябва да съм до него за да не стане някоя по - голяма беля. Освен че се катери по леглото и не всеки път се досеща как да слиза, се надига на пръсти за да може да стигне каквото има по шкафовете и успява да го събори,днес челото на едното шкафче остана в ръцете му и ако нямаше никой при него щеше да го дочупи, сега ММ го залепи и чакаме да видим дали сме се разминали с малко. Новия номер е с думата "дай" като му кажем дай каквото носи ни го носи на нас - добре се справя с дистанционното  Simple Smile прави гуш като му кажем да ни гушне и целува по бузата но само когато той иска.

# 497
Здравейте  Hug

Влизам с въпрос.

Мамите, чиито деца са записани на млечна кухня, давате ли им млечните десерти, които са с
прясно мляко ? newsm78

# 498
  • София
Днес махнаха конците на Алексче и всичко е наред. Сега се надявам бързо да се скрие белегчето. Отново ще се къпе сам  Laughing.

Смърфиетка, супер за моренцето  Hug.
Късмет с детегледачката  Peace.

Капризче, бързо да оздравяват мъжете ти, а вие с Алекс да се опазите здрави  Peace.

Кьолшес, бравос на Йоги  Hug.
Скоро да се похвалиш с детската градина  Peace.

# 499
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Дори, браво на момчето  Hug

Здравейте  Hug

Влизам с въпрос.

Мамите, чиито деца са записани на млечна кухня, давате ли им млечните десерти, които са с
прясно мляко ? newsm78

Досега не съм попадала на десерт с прясно мляко или поне кухнята, която ги прави не използва прясно мляко. Аз лично ще изчакам с него.

# 500
Здравейте  Hug

Влизам с въпрос.

Мамите,я чиито деца са записани на млечна кухня, давате ли им млечните десерти, които са с
прясно мляко ? newsm78

Аз взимам меню за деца от 7 месеца до 1 годинка и то е с АМ, а не с прясно мляко.
Аз ще дам кисело мляко към годинката, а прясното чак след киселото.

# 501
Десерта от кухнята винаги го изяжда, не съм питала с какво мляко е.
Иначе кисело мляко яде домашно и На баба, нищо му няма.
И жълтък вкарах.
От кухнята второто не му харесва. Едро е, трябва да се пасира, да не се увреди стомашно- чревния тракт. И да си докара разстройство.
Днес ме хвърли в тъча, спа от 11 до 13 и после чак в 20.30 заспа
Ама зъби май го мъчат- има 2 отгоре и 3 отдолу, а сега май отгоре избиват, не мога да видя.

# 502
Здравейте  Hug

Влизам с въпрос.

Мамите,я чиито деца са записани на млечна кухня, давате ли им млечните десерти, които са с
прясно мляко ? newsm78

Аз взимам меню за деца от 7 месеца до 1 годинка и то е с АМ, а не с прясно мляко.
Аз ще дам кисело мляко към годинката, а прясното чак след киселото.

И аз взимам такова, но е с прясно мляко, питах ги последния път като ходих.
Не знам защо не е съобразено..

Освен заради алергиите, заради какво друго се избягваа ранното му даване ?

# 503
  • В две мънички очи...
Мише и аз по - принцип го избягвам но съм му давала по малко от храни в които има прясно мляко. Нищо му няма. Само че ние още не сме на кухня и май няма да бъдем той започна да е храни от нашата храна и ако продължи така няма да го записвам изобщо.
Иначе десертите ги правя с АМ така  го яде но ако му предложа само АМ - не го иска.
Кисело мляко яде на Боженци, давала съм и Бор-чвор и Елена - пак няма драми. А преди месец - два се беше почерпил и с течен шоколад - не е проявил алергия.

# 504
Освен заради алергиите, заради какво друго се избягваа ранното му даване ?

Заради алергиите  Mr. Green Ти от коя кухня взимаш? Ако не искаш да даваш прясно мляко взимай менюто за деца с алергии. Аз взимам от Вълшебник и менюто от 7 м. до 1 г. е като това за деца с алергии (без глутен и вместо прясно мляко слагат АМ фризопеп), само че е пасирано. И когато има боб, зеле, леща или нещо подобно за малките правят нещо друго съобразено с възрастта им.

# 505
  • В две мънички очи...
Че боб и леща май може да се дава вече  newsm78

# 506
Здравейте момичета !
Скоро не съм влизала да пиша !
Ние вече ядем попара и кърменето при нас е вечер след къпане и около 3 или 4 часа през нощта един път яде (може би защото заспива рано  вечер към 8 я къпем и до 8,30 суче и заспива)
По някога се събужда и два пъти но рядко
След това яде чак в 10 попара (тук ще редувам с елда или кус кус )
После в 14 ч месно или зеленчуково
В 18 ч Каша с плодово (млечна или безмлечна )
През деня не кърмя освен ако не я зачаткат зъбите и да откаже другата храна (рядко се случва )
Вече имаме 6 зъба 3 горе и 3 долу
Почти всичко сме вкарали даже сега и вкарвам цитрусите
Само жълтък не съм дала още
А да ви питам ориз какъв ползвате за домашно готвене на пиленцата има ли някой който ше ми препоръчате ?

# 507
  • Пловдив
Здравейте всички  Hug
Не съм писала отдавна  Embarassed
Виви аз използвам от нашия ориз за Крис, използвам Arriva.
Браво за постиженията на дребосъците   Heart Eyes
Сега накратко за нас, добре сме , растем и хубавеем  Laughing , ходихме на море в Лозенец в едно страхотно комплексче с всякакви забавления.Крис беше много доволен от солената вода, докато беше в морето езика постоянно беше навън  Grinning .
На детска кухня не ходим, аз му готвя от около месец.Само да споделя че и при нас както при повечето от вас кърмата му е любимата храна (въпреки че яде всичко друго)  Simple Smile
Имам въпрос : с каква паста за зъби миете зъбите на бебоците? И кога - сутрин и вечер ли? Решила съм вече да започвам миенето на четирите зъба на Крис да видим дали ще му хареса.

# 508
Имам въпрос : с каква паста за зъби миете зъбите на бебоците? И кога - сутрин и вечер ли?

Вуйна ми, която е зъболекр ми е казвала така за миенето на зъбите - "сутрин се мият за красота, вечер за здраве". Тоест вечер е по-важно да се мият, за да не остават частички храна по зъбите и ди ги развалят, а сутрин се мият за свеж дъх предимно.
Относно пастата за зъби май има специални бебешеки, ако не се лъжа се казва "Ненедент" и е с накрайник, който се слага на пръста и се мият зъбчетата. Аз още не съм разучавала този въпрос, ама на мойта мома преди една седмица и изби първия зъб  Mr. Green

# 509
  • В две мънички очи...

Аз понеже сега си пия кафето да сложа и на вас.
Бяхме на ДК - 10,050(+300) на 77(+1)см почти бях сигурна че е толкова станал. Видяха го и за зъбките и направо се отчаях и четирите втори резци са тръгнали като горните са малко по-напред - единия може и до месец да излезне, но за момента и 4 едновременно си слизат надолу и аз се чудя що пищи като полудял.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт