Отговори
# 510
Беруш, явно сме ходили при един и същи ортопед  Laughing на нас ни каза същото.
Аз съм го слагала моя общо 3 пъти в проходилка. Преди да посетим ортопеда много бях навита за паяка, но след това направо го пратих при баба му и дядо му(паяка де).
Сега елате да го видите - шета навсякъде, изправя се... Даже от вчера го гледам, играе си и като иска да суче идва и се изправя до мен и ме гледа любовно  Heart Eyes
Иначе аз засега гледам да не му махам кърмения, даже му предлагам честичко.

# 511
Мами, я кажете (тези, на които ви искат 30 бурканчета за кухнята) откъде си ги намерихте или ще ги търсите? Че тези от бюрократичния офис хич не бяха словоохотливи да кажат. Twisted Evil

# 512
Намерих в Продавалника, дори днес ги получих. Само остава да купя и капачки. В Кауфланд имало.Първо обаче ще трябва да попитам, колко ще са нужни: 30 или 60.

# 513
Аууууу , колко много сте писали  Heart Eyes Абе аз не ви ли казах , че сме болни и няма време да чета, м?  Hug

Алекс снощи беше с 39 температура.Едва я свалих.Будувахме почти през цялото време и днес ми се спи  Tired За сега е добре , но утре отиваме на доФтор в Бургас , че ме е шубе.

Май само аз останах здравата  у дома   ooooh!

# 514
  • В две мънички очи...
Оле Капризче лоша работа  Hug дано да се окаже че е била от зъбите тази температура.  Hug Скоро да оздравяват всички у дома.
Виви аз му варя кафяв ориз ама и нормален е ял даже не съм го пасирала ама той моя и хартия много обича и гума. Преди малко да си изяде наполовина заглавната страница на книжката  ooooh!

# 515
  • Пловдив
И Никол е малко болна,хвана я разстройство,преди нея аз бях 3 дни много зле,сега тя почна,днес е много крива,все иска в мен,мрънка,няма Т,доктора каза да я мина на лечебна Хумана,хидрасек за диарията.Пие доста вода,дано да не се задълбочава Sad

налагало ли ви се е да ползвате такова мляко-ХуманаHN-на указанията пише да се разтваря в доста по-топла вода-70гр,а ако се прави на каша да е 50гр newsm78

# 516
Добро утро !
Ау момичета какви са тези болести ?Дано бързичко оздравяват бебоците !
Благодаря за отговорите
По въпроса за зъбите да има пасти бебешки с накрайник добре ще ги измием ,но как ще ги изплакнем тия зъби ми е интересно те не могат да се джубурят ?

# 517
  • Дъблин
viviq, бебешката паста Ненедент е без изплакване, точно защото няма как да накараш бебе да си изплакне устата Simple Smile
Аз купих такава, много й харесва на Ива да я чеша с накрайника, а пастата изглежда също й е много вкусна.

За киселото мляко - почнах да й давам по няколко лъжички тези дни, хареса й. Взех на "Елена", 3,6%. Няма да го давам често, но искам с нещо да разнообразявам следобедната закуска.

Ysabell, докато се засечем на нощната смяна, питай на ЛС каквото те интересува за детегледачката Simple Smile Аз напоследък залягам рано и затова не се появявам.

# 518
И аз с Ненедент и накрайник му чеша венците, много е доволен.
Бързо оздравяване на болните. И ние бяхме миналата седмица с температура и разстройство. От морски вирус премина в зъбни неразположения, но вече всичко е ОК!

Кьолши, питай, щото на нашата куФня искат 60 бр. И си премери бурканчето, защото има две големини на капачките. Аз намерих капачки в левчето на пазара в Дружба 1.

Нико11, аз купувах такава хумана по препоръка на педи. Има вкус на банан. Обаче само веднъж успях да го излъжа да пие за вечерно преди заспиване, щото аз пих парацетамол, че имах висока температура тогава и не можах да го накърмя.

Повече не пожела да го яде (като каша), само да го помиришеше и повръща.
Ядох аз от него и ми подейства. Добро е!
А бебето се оправи с чай от шипки Simple Smile тези хидрасек, смекта и темподобни изобщо не му подействаха. Ако имаш чай от дренки, най-добре!! Или оризова вода! Успех!

# 519
viviq, бебешката паста Ненедент е без изплакване, точно защото няма как да накараш бебе да си изплакне устата Simple Smile
Аз купих такава, много й харесва на Ива да я чеша с накрайника, а пастата изглежда също й е много вкусна.

Така ли - супер ще взема тогава и аз да мия вече имаме 6 зъба Simple Smile)
 Благодаря ви момичета виждала съм паста с такъв накрайник ма да бях се зачела щях да разбера че е без изплакване

# 520
  • В две мънички очи...
Ей ще взема и аз да опитам да му ги измия  Joy аз ноктите не мога да му изрежа че реве и се дърпа като спи пак не дава, косата вчера се опитах да подстрижа е около ушите я понамалих  hahaha не е зле  hahaha а иначе накрайника на пастата много помага той сам си се чеши с него.
Аз ходих днес да си допломбирам един пломбиран зъб и понеже се оказа че старата пломба е много навътре и ако тръгне да я маха цялата по добре да ми слага упойка и ми казва че няма да я маха цялата стара пломба че ако сложи упойка 3 дни не трябва да кърмя. Викам докторе трябва да се изнасям някъде за да не ме вижда и да не кърмя. Днес ме започна в 6 и до 10 почти непрекъснато иначе реве и се дере. По едно време се опитах да видя има ли поне шанс скоро да излезе поне 1 и май има точка на едното място а другото е цялото бяло та се надявам скоро да имаме 2 нови зъбчета иначе направо си пускам молба за Карлуково.
На всичко отгоре както си стоеше прав до спалнята се пусна и се дрънна на пода яко - та сефтоса и първото падане. Порева доста ама се успокои но после два часа не иска да  се изправя и само пълзи и стои седнал на земята.

# 521
Аз режа ноктите като кърмя, иначе не става при нас.
По въпроса за упойката, каква упойка използва стоматолога, че да не трябва да кърмиш http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp?
Иначе и аз имам един въпрос. Виждали ли сте някъде блузки с картинки, които като се натиснат издават звук? Помня, че имах такива в детската градина и много им се радвах, сега никъде не намирам. Ако няма, ще направя сама, но не мога да повярвам, че все някъде не се продават.

# 522
 В този сайт бях проверила за лидокаина и дава нулев риск, но сега като проверих линка, който съм дала излиза само сайта, без резултата. Явно трябва да се напише медикамента и се гледа на момента, при мен поне не се получи да дам препратка към резултата.

# 523
Yosabell, по принцип след упойка се пропуска едно кърмене, а не три дни. Ако искаш провери каква е упойката и ще питам мъжо. Той е зъболекар.  Grinning

# 524
  • В две мънички очи...
Ами не знам каква упойка е имал в предвид понеже не ми сложи Simple Smile ако бях видяла и иглата каквото съм бъзе от стоматолози можеше да издам богу дух на стола  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт