Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 872
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София-Младост
На педикюр в салон Атина да е ходил някой. Помня, че за подстригване имаше доста добри отзиви, но се колебая предвид това, че никак не ми е удобно мястото.

# 241
  • в града на вечния купон
някой да е ходил по тази оферта:Усмихни се! Пълен стоматологичен преглед, почистване на зъбен камък и полиране на зъбите с Air Flow за 19 лв. вместо 75 лв. в клиниката на д-р Константинов! от колектива

сега се предлага от друг сайт?

# 242
  • София
Ето ме и мен. Малко ме нямаше, а бях обещала отзиви за салон Дарлин, та ето ги и тях:

Ако определих салончето Хубава жена, в което се боядисвах и праих маникюр, като "непретенциозно квартално салонче", то смело мога да опредлея Дарил, като "долнопробно кварталносалонче - тип бръснарница".  Sick Ако една съфорумка, не ме беше предуприла, че е неугледно и стряскащо на вид, то щях да си тръгна и прежаля 10те лева. Честно!  ooooh! Такъв салон не помня от детството си! Козметичния кабинет беше всъщност отделен от фризьорския салон с найлонова завеса и през цялото време чувах сешуарите и разговорите в съседство.  Stop Иначе жената беше мила и неприказлива (по-добре за мен). Рабти с Dr Reanaud и друга непозната за мен марка. След вапозона започна якото стискане на черни точки. И то как?! С нокти!!!  ooooh! Никога не съм изпитвала по-голяма болка при почистване на черни точки. Както и да е свърши се. След което почисти лицето ми с чист спирт! Това сигурно не се ползва в козметичните процедури от 80те години насам.  Naughty Последва дискутирания ултразвук, който беше точно това, която обясних. Метална (май) джаджа с която се масажира лицето върху гел/серум с цел по-доброто му проникване в кожата. Нищо не се усеща, по-скоро е приятно. Последва маска, напълно неподходяща за смесената ми кожа, а и още повече след дълбоко почистване. Вместо някаква глинена или подобна маска, ми беше сложена маската на Dr Renaud за суха кожа. Хубава маска, но не и за мен. И за финал бях наплякана с крема за суха кожа, който кожата ми няма да попие дори и в няй-голямата заима, а съответно в жегата лъснах, като тиган на втората минута!  ooooh!
Давам цели 4/10 поради причината, че поне не си тръгнах на рани. Не бих повторила нито с нито без ваучер. И дето се вика - опредлено не бих препоръчала на приятел!  Mr. Green Naughty

П.П. Пропуснах  да кажа, че след цялото болезнено стискане на черни точки, всъщност едно половината си седяха все още върху лицето ми.  Tired

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 11:32 от kashmir

# 243
  • София
Мен тук ми хареса, някакси накуп изглежда всичко:

http://hipopotuk.com/

# 244
  • в града на вечния купон
Ето ме и мен. Малко ме нямаше, а бях обещала отзиви за салон Дарлин, та ето ги и тях:

Ако определих салончето Хубава жена, в което се боядисвах и праих маникюр, като "непретенциозно квартално салонче", то смело мога да опредлея Дарил, като "долнопробно кварталносалонче - тип бръснарница".  Sick Ако една съфорумка, не ме беше предуприла, че е неугледно и стряскащо на вид, то щях да си тръгна и прежаля 10те лева. Честно!  ooooh! Такъв салон не помня от детството си! Козметичния кабинет беше всъщност отделен от фризьорския салон с найлонова завеса и през цялото време чувах сешуарите и разговорите в съседство.  Stop Иначе жената беше мила и неприказлива (по-добре за мен). Рабти с Dr Reanaud и друга непозната за мен марка. След вапозона започна якото стискане на черни точки. И то как?! С нокти!!!  ooooh! Никога не съм изпитвала по-голяма болка при почистване на черни точки. Както и да е свърши се. След което почисти лицето ми с чист спирт! Това сигурно не се ползва в козметичните процедури от 80те години насам.  Naughty Последва дискутирания ултразвук, който беше точно това, която обясних. Метална (май) джаджа с която се масажира лицето върху гел/серум с цел по-доброто му проникване в кожата. Нищо не се усеща, по-скоро е приятно. Последва маска, напълно неподходяща за смесената ми кожа, а и още повече след дълбоко почистване. Вместо някаква глинена или подобна маска, ми беше сложена маската на Dr Renaud за суха кожа. Хубава маска, но не и за мен. И за финал бях наплякана с крема за суха кожа, който кожата ми няма да попие дори и в няй-голямата заима, а съответно в жегата лъснах, като тиган на втората минута!  ooooh!
Давам цели 4/10 поради причината, че поне не си тръгнах на рани. Не бих повторила нито с нито без ваучер. И дето се вика - опредлено не бих препоръчала на приятел!  Mr. Green Naughty

П.П. Пропуснах  да кажа, че след цялото болезнено стискане на черни точки, всъщност едно половината си седяха все още върху лицето ми.  Tired
ужас.Май няма да ходя или поне ще искам само ултра звук без никакво стискане!

# 245
  • София
Ами май най-добре така направи.  Peace

Имам два ваучера за басеин Чери/Панчерево. Важат до 22.07 само през седмицата. http://vsichkioferti.bg/offer/1622 Няма да мога да ги ползвам, ако някой проявява интерес моля на ЛС.  Peace

# 246
Включвам се с отзиви за нашата почивка!
http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=225#

Доволна съм,не е имало никакъв проблем,единствено това че напитките,които бяха включени бяха някакви гадни Дербита и други гадории и български алкохол,виното беше отврат,щом аз където не разбирам от вина го казвам,значи наистина е било гадно,храната също не бих я похвалила,всичко останало беше супер!Всички бяха много любезни и отзивчиви в хотела.

Бяхме там миналата седмица и сме много доволни.
За храната- закуските бяха на блок маса и нищо чак толкова  отвратително не съм забелязала (стандартните хляб, масло, мед, сладко,  пържени филийки, бъркани яйца с вурстчета, колбаси, сирене, кашкавал, плодове, мюсли, корнфлейкс, мляко, чай, кафе и пр.)  Това със съвсем прилично качество и количество според мен, а като се има предвид по колко турове с пълнене и пренасяне на чинии правеха някои гости не мисля, че ми е субективна оценката и май не е било чак такава "отврат",  но може да се дължи на това, че и ние не сме от най-изисканите, та не сме очаквали крем брюле за закуска, Wink а на вечеря, каквото си поръчаш и платиш, това и получаваш, и то приготвено доста добре. Мързеше ни да излизаме вечер от хотела и се хранихме предимно в ресторанта  - та имат една селска салата доста добра, овчарската също, пиле рокфор, пилешката кавърма, пиле с броколи, айде да не изреждам, че е обедно време ...    Laughing  Също така, извън наливния (безплатен) имаше достатъчно избор в менютата и за още алкохол.  
Като цяло хотелчето е много приятно, е може би вече има нужда от малко освежаване, а ако започна да издребнявам със сигурност може да се сетя и за други кусури Wink, но е построено на красиво място - тихо и спокойно е наоколо, басейнът е страхотен, а като се редува със сауната и хидромасажните вани е още по-приятно...  Grinning

# 247
Еее, кашмир ти ме уби!!! Току- що запазих час за там, нали имаше добри отзиви, тюх...сега как ще ходя не знам...
За Атина не съм чела впечатления за педикюр или маникюр или поне не помня, че съм тук отскоро, но си взех няколко ваучера за педикюр и маникюр. Това ще ми е последния тест за тези процедури, защото на 2 места ходих и все не съм на 100 % доволна. Много се надявам да е ОК, защото пък на мен ми е супер удобно мястото.
Имам ваучер за Мама миа, ми не мога да се свържа на 070013344, от вчера звъня. Те да не би да разчитат, че хората ще ходят на място да си вземат пиците?

# 248
  • софия
Кой обича Onda Flutter

# 249
  • София
Цъфс, съжелявам, но аз так ги видях нещата.  Peace

А някой да знае нещо за този салон http://www.zadrujno.bg/Home.aspx  Thinking

# 250
Попаднах на един нов сайт. Май скоро са стартирали. Може да ги добавите в списъка. www.namaleno.bg

# 251
Цъфс, съжелявам, но аз так ги видях нещата.  Peace

А някой да знае нещо за този салон http://www.zadrujno.bg/Home.aspx  Thinking

Ползвала съм услугите на салона преди време, много внимателни и работят с качествена козметика. И сега смятам да се възползвам с една терапия против стареене  Embarassed тъкмо ще се погрижат и за околочните ми тъмни кръгове  Sunglasses

# 252
  • София
 Hug Прекрасно! Благодаря ти!

# 253
Значи отзивите за салон Хубава жена не са добри така ли ?  Crossing Arms Crossing Arms Thinking

# 254
  • София
Не, не! Напротив! Моите са много добри!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт