Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 866
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Добре, тогава купувам ваучер, ето я офертата , ако някой иска и не я е видял :
http://www.lapni.bg/offer/478

# 256
  • София

Добре, че написа за тази сделка. От една игра на DEALS имах подарък 5 лв. кредит и сега си купих 3 ваучера за 0,40 лв.  Laughing

Сега да споделя за 2 сделки:
1. Сделка на niesme.bg - липосукция. В офертата беше записано, че ваучера няма краен срок за използване което за мен беше добре, защото заминавам извън София за повече от месец и реших, че ще го ползвам септември. Обаче познайте какво стана - във ваучера (който е само на английски  Shocked ) има няколко валидности - първо пише, че няма срок за изполването; три реда по-долу пише срок на използване от 04 юли до 04 август , а от страни на валидност пише 30 Септември. Като видях, че един от сроковете е до 04 август пробвах да се свържа с "ниесме", обаче с тях няма връзка - двата GSM-a, които са дадени за контакт са несъществуващи номера  #2gunfire, а на e-maila не отговарят. Срам не срам обадих се в студиото и момчето ми каза, че валидността е до 04 август. като го попитах защо в офертата пишеше, че няма срок за ползването момчето изплю камъчето: " То тия от ниесме... нямам думи за тях... пуснали са офертата без да я съгласуват с нас...Ние след това разбрахме какво е станало... и затова сега има въведен срок" Обясних му, че ще заминавам и успя да ме вмести за тази седмица. Думи нямам обаче за "Ние сме" - ами ако не зная английски и не мога да прочета какво пише във ваучера щях да си мисля, че мога да го ползвам когато си искам, а то какво било - след 3 седмици му изтича срока. И да променят срока след приключила сделка , за която са купени 218 ваучера те са за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ето линк към сделката http://www.niesme.bg/team.php?id=WRMTYw за да видите какво пише сега в офертата: хем няма срок, хем е до 04.08  #Crazy

2. Ваучер от дадено за терапия витамакс в студио Кинетик(http://dadeno.bg/team.php?id=15): обадих се, запазих си час за 18:30 и когато отидох в 18:20 ч. бях посрешната с упреци,че съм закъсняла почти половин час  #Crazy и че няма да мога сега да ползвам услугите им, защото момчето имало среща newsm78 Обясних, че съм за 18:30 при което ми показаха, че съм записана за 18 часа. За по-сигурно звъннаха на момичето, което записвало часовете за да потвърди, че съм за 18 часа за да могат да продължат да ми четат лекция как може да закъснея толкова много, но за тяхно учудване момичето каза, че съм за 18:30 и че тя е допуснала грешка в графика им. Въпреки всичко ми отказаха процедурата и ми предложиха да си запиша друг час. Ваучера е валиден до 05.08, а аз заминавам след 3 дена така че нямаше как да се вместя в срока. Накрая се споразумяхме за септември като ми обещаха, че ще признаят ваучера, пък тогава ще видим. Сигурно пак ще ме посрещнат от вратата с  #2gunfire #2gunfire #2gunfire какво вчера  Mr. Green Оказа се, че въпросната дама, която записва часовете не за първи път допускала такава грешка, така че ако Ви се наложи да ходите в Студио Кинетик неколкократно си уточнете часа за да не ходите като мен няколко пъти.

# 257
Някой ползвал ли е този ваучер за салон TS http://grabo.bg/sofia/boiadisvane-na-kosa-s-lorealmajirel-i-ofor … oar-za-19lv-0uugf ?
Искам да си запазя час, но телефоните, които са оставени за връзка са изключени, което прави много лошо първо впечатление.  ooooh!

# 258
  • София
 Мahidevran   bouquet  С удоволствие чета всички твои коментари, макар последно време да са рядкост.
  А сега за моя първи опит с масаж у дома  Laughing Как може досега да не го бях правила, ужас, мисля вече често да се възползвам от този вид услуга  Wink Беше страхотно, само ако малкия не влизаше през 5 мин. да пита ''какво правите, защо масажираш мама, ака ми се ...''  Mr. Green Очаквах дори болка, бях доста притеснена като цяло, но нямаше защо. 10 мин. преди уговорения час момчето се обади, че е пред блока, дошъл по- рано, та ако искам да се качи. Младо, симпатично и възпитано момче е масажиста. Беше много внимателен, обясняваше ми  всичко, с какво ме маже и т.н. Самият масаж започна толкова приятно, че мислех че заспивам, след това натиска се усилваше, после вендузи и пак масаж  Crazy Страхотно..... Като каза ''свършихме'' не ми стана приятно, той си тръгна, аз полегнах и се разтопих от кеф   Laughing Но хубавото е, че имам още ваучери. Ами това е, дано освен удоволствие накрая видя и ефект  Praynig

# 259
  • София-в сърцата на моите деца
Мahidevran   bouquet  С удоволствие чета всички твои коментари, макар последно време да са рядкост.
  А сега за моя първи опит с масаж у дома  Laughing Как може досега да не го бях правила, ужас, мисля вече често да се възползвам от този вид услуга  Wink Беше страхотно, само ако малкия не влизаше през 5 мин. да пита ''какво правите, защо масажираш мама, ака ми се ...''  Mr. Green Очаквах дори болка, бях доста притеснена като цяло, но нямаше защо. 10 мин. преди уговорения час момчето се обади, че е пред блока, дошъл по- рано, та ако искам да се качи. Младо, симпатично и възпитано момче е масажиста. Беше много внимателен, обясняваше ми  всичко, с какво ме маже и т.н. Самият масаж започна толкова приятно, че мислех че заспивам, след това натиска се усилваше, после вендузи и пак масаж  Crazy Страхотно..... Като каза ''свършихме'' не ми стана приятно, той си тръгна, аз полегнах и се разтопих от кеф   Laughing Но хубавото е, че имам още ваучери. Ами това е, дано освен удоволствие накрая видя и ефект  Praynig
Направо искрено ти завидях за релакса и дори да няма ефект, то е достатъчно дето ти е било приятно и отпускащо Peace

# 260
  • София
 didiela ,  абсолютно си права, ама нали ще ходим на плаж, ще ми се да има ефект  Laughing  Препоръчвам го на всеки, след работа, у дома, масаж, душ, легло ....  Heart Eyes

# 261
  • София-Младост

Сега да споделя за 2 сделки:
1. Сделка на niesme.bg -
Аз само не разбрах защо е на английски?  newsm78

# 262
Не, не! Напротив! Моите са много добри!  Peace

А ти видя ли каква  боя ти слагат, пред теб ли я забъркаха или просто я нанесоха пък каква е боята не е ясно.

# 263
  • Sofia
Какво ще кажете за тази оферта в Св. Влас: http://www.deals.bg/deal/id/3514/4d4310/10  newsm78

# 264
  • София

А ти видя ли каква  боя ти слагат, пред теб ли я забъркаха или просто я нанесоха пък каква е боята не е ясно.
Хм  , newsm78 не съм я видяла опаковката. Но съм доволна от резултата. Не ме вкарвайте в размисъл сега, че и аз си закупих още един ваучер за боядисване.  Laughing

# 265
Какво ще кажете за тази оферта в Св. Влас: http://www.deals.bg/deal/id/3514/4d4310/10  newsm78

Изглежда доста добре, но зависи и от типа хранене- дали е порционно или блок маса; също така от това в каква точно стая ще бъдете настанени; ако сте с дете/деца какво е доплащането....

# 266
  • Sofia

Изглежда доста добре, но зависи и от типа хранене- дали е порционно или блок маса; също така от това в каква точно стая ще бъдете настанени; ако сте с дете/деца какво е доплащането....
Ами не сме с дете, но ще трябва да питам наистина какво включва вечерията и дали няма да ни сложат примерно на партера  Joy

# 267

Хм  , newsm78 не съм я видяла опаковката. Но съм доволна от резултата. Не ме вкарвайте в размисъл сега, че и аз си закупих още един ваучер за боядисване.  Laughing

Ефекта ок, а колко време ти издържа боята, след колко измивания си промени първоначалният цвят. 

# 268
  • София
Е не знам. Аз се правих миналата събота, така че не знам кога ще падне.  Wink

# 269
И аз да се похваля! Върнахме се от Несебър хотел Далия оценка 9/10 само, защото стаята гледаше към улицата, иначе всичко беше супер - чисто, закуска на блок маса / достатъчно от всичко /, вежлив и усмихнат персонал  Grinning с две думи много доволни

Общи условия

Активация на акаунт