Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 731
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Имам спомен, че бях чела коментари за тази фирма ама с търсачката нищо не мога да намеря. Даже ми се струваше, че имаше и преди същата оферта. Може ли някой да даде мнение  http://www.deals.bg/deal/id/3528/8475c0/2

Eдинственото, което мога да кажа е, че голяма част от офертите, които се предлагат в сайтовете, особено за Пловдив, са на тази фирма. Според мен ако имаше недоволни, щеше да се е чуло. Ако ти е хубаво или никакво, може да си траеш, но ако си възмутен, веднага се оплакваш  Laughing. В момента имат оферта и за Истанбул.

# 526
Дали някой се е възползувал до сега от такава или подобна оферта http://selektor.bg/showoffer.aspx?offerid=17490 Да не е нещо позамазанко само накрая  newsm78

# 527
Ето ме и мен с отзиви по тази оферта:
http://www.zadrujno.bg/747/dulboko-pochistvane-lice-jeni-muje-he … e-BioArson-D.aspx

Студиото е много хубаво, чисто и спретнато, момичетата бяха много любезни (както и по телефона при записването на час).
Доволна съм от процедурата, от почистването, маската и крема след това (бяха точно за моя тип кожа).
Процедурата продължи малко повече от час, момичето не ме претупа, защото съм с ваучер.
Единствено леко се поразочаровах, че козметичката не спря да дудне колко лоша ми била кожата, как трябвало да направя нещо по въпроса докато не било късно (действотелно напоследък кожата ми е невъзможна просто, но аз това си го знам, а това постоянно напомняне ми беше доста конфузно и некомфортно). Пита ме какви продукти използвам, като казах Биодерма, веднага ми препоръча да ги сменям, защото много хора имали оплаквания от тях. През студиото били минавали 20, даже 30 човека на ден (да бе, да!), някои вече на възраст и съжалявали, че не правили нищо до сега и имали лоша кожа ...
Накрая разбира се ми "препоръча" да ползвам тяхната козметика, която била точно като за мен, да не съм ползвала Биодерма и Авен  Whistling
Този агресивен маркетинг ми дойде в повечко и остави леко разочарование в мен, въпреки иначе доста добрата и старателна работа на момичето. Беше усмихната и приятна, но малко прекали ...
Иначе наистина ми харесаха продуктите им, кожата ми се чувства много добре, личи си че си разбира от работата момичето ...

# 528
  • София
Дали някой се е възползувал до сега от такава или подобна оферта http://selektor.bg/showoffer.aspx?offerid=17490 Да не е нещо позамазанко само накрая  newsm78

Аз си купих, но още не съм ги платила, утре ще мина и след това ще ги викна.

# 529
  • Mediterraneo
Продажбите във форума са забранени, за това, моля, не използвайте темата, за да препродавате неизползваните си ваучери! Благодаря предварително за разбирането!

Съжалявам  Peace

# 530
Искам оферта за аквапарк, моля. Praynig
Да не би нещо да съм пропуснала? Има ли в София аквапарк? Офертата за аквапарк в Пловдив,изтече преди ден-два(Грабо),сега има някаква оферта заедно с фитнес за 10 посещения.

# 531
Таня67, благодаря за отговора!

# 532
Продажбите във форума са забранени, за това, моля, не използвайте темата, за да препродавате неизползваните си ваучери! Благодаря предварително за разбирането!

Съжалявам  Peace

Ха, вижте какво намерих, страница подобна на тази тема: Колективно пазаруване

Може там да пробваш с продажба на неизползвани ваучери, във фейсбук няма забрана, но май няма много хора да я прочетат. Дано помогна все пак.

# 533
Дайте мнение по тази оферта за гинеколожката Катя Венкова  http://bg.kolektiva.net/sofia/
Доволни има ли от Венкова ?

# 534
Здравите
 Искам да изкажа своето недоволство от една процедура в МЕД. КИНЕТИК
Шест дни не мога да си запазя час за процедура в медицински център по кинезитерапия Кинетик!- класически масаж с топли масла и мобилизация на периферни стави. Първо жената, която ми направи масажа беше болна, през цялото време кашляше и подсмърчаше над мен докато ми правеше масажа. Второ не разбрах кои бяха топлите масла... намаза ме само с едно олио, а мислех че ще са поне две... И трето тази мобилизация на периферните стави не разбрах как и кога я извърши и дали въобще я направи, а искам да отбележа, че знам какво представлява, защото съм била при кинезитерапевт. Както и да е,но по лошото беше, че накрая започна да ми обяснява че съм болна от ишиас и че имам нужда от ултразвук, който не спря да го хвали колко е чудодеен и иновативен. Каза, че трябва да се мажа само с мазила и в никакъв случай да не пия лекарствата предписани ми от невролог и да си запиша още няколко часа за всеки случай. Не знам как разбра,че съм болна при положение че не ме е прегледал лекар, но тя явно се изживява за такава. Госпожо вие знаете ли какви глупости ми наговорихте?  Joy Шарлатанка ... това което ми предложихте е смешно и нереално за парите, които ми искахте. Ще се обърна към съответните органи да проверят каква докторка сте точно. Печелете клиенти по по-умен начин.
Чест и почитания!  #Cussing out

# 535
  • София
Искам оферта за аквапарк, моля. Praynig
Да не би нещо да съм пропуснала? Има ли в София аквапарк? Офертата за аквапарк в Пловдив,изтече преди ден-два(Грабо),сега има някаква оферта заедно с фитнес за 10 посещения.

Не си пропуснала- плача за морските, че от  известно време се подвизаваме на морето. Peace

# 536
Благодаря за отговорите за молива на Диор.
Напълно се отказах.  Naughty

# 537
Да дам отзиви за ресторант Ротонда (в двора на президентството с ваучер от задружно). Самото заведение ми хареса много, като интериор. Приятно е направено и на много удобно място. Момичето, което обслужваше беше много мило. Нямах проблем с резервация. Яденето беше много вкусно. Недостатъкът е, че избора от неща, които можеш да поръчаш е много ограничен. Особено за пиене. Например: имат само 2 вида бира, от безалкохолните само Кола и фанта и портокалов сок. Друг не. Ракия - само един вид.

Бяхме на обяд и в Central Bar & Ejernity - намира се на Раковска на мястото на старата сладкарница Лучано. Паста или лазаня и чаша вино. Изключително приятно място. Направено според мен с много вкус. Всичко беше на ниво и храната и виното и обслужването. Много съм доволна.

# 538
Наскоро ходихме в Мармо, Младост и сме много доволни. Не помня от къде беше офертата, май от Колектива - храна 12 лв вместо 40 лв. Много вкусно, приготвено със старание и е удоволствие да се храниш там. Скъпичко е обаче. Доплащахме за напитките и малко за храна.
Бихме отишли пак по повод.  Peace Максимална оценка!

Напоследък не ми харесват офертите... Май всички са по отпуски и е доста слабо.

# 539
  • София
Аз купих поредните ваучери за любимото ни място http://www.dalavera.bg/354/51639/fb/samo-2-50-lv-za-naistina-lya … -kompleks-germani , направо ме разоряват с тези техни оферти  Crazy
Взех си и измиване с маска и сешоар за Атина, много съм доволна, но аз съм непретенциозна.  Mr. Green. Имам и маникюр за там, ще ги съчетая.

Общи условия

Активация на акаунт