Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 829
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Марс
http://www.deals.bg/deal/id/3467/f62db0/2

Отзиви за тази оферта?

# 286
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте,
от Колектива ме побъркаха със спам, от някакъв Калоян. 100 пъти отчеквах опцията им за известяване, обаче няма край, ако им пиша обратен мейл да не спамят, защото ще се оплача дали ще има файда, как мислите. Почти съм го сътворила с един текст, който беше публикуван преди ....
ще има ,ще има....пиши им Стоп и им го върни

# 287
  • о`майна лунна нощ е
Този Калонячо ме "ухажва"и мен. Нямам регистрация, но по някакви неведоми пътища ме бомбандират с невероятните им оферти.

# 288
Здравейте,
от Колектива ме побъркаха със спам, от някакъв Калоян. 100 пъти отчеквах опцията им за известяване, обаче няма край, ако им пиша обратен мейл да не спамят, защото ще се оплача дали ще има файда, как мислите. Почти съм го сътворила с един текст, който беше публикуван преди ....

Хаха, аз на "пича", "цар" Калоян каква тирада му изпратих. И нищо. Пак ми пише, и ме залива с дебилизми, а ми се иска да получавам бюлетин с офертите им.

# 289
  • София
Здравейте,

Хаха, аз на "пича", "цар" Калоян каква тирада му изпратих. И нищо. Пак ми пише, и ме залива с дебилизми, а ми се иска да получавам бюлетин с офертите им.

Сериозно?  Shocked  Аз пък получих днес само нюзлетър с оферти от него.

joya, вероятно опцията им за отписване все още не работи добре, аз преди съм се отписвала и нямаше проблем. Ама нали все сменят някакви платформи... Мисля, че ако просто им пишеш да те изтрият от листата и че бутонът им не работи, ще стане  Peace

Аз пък имам същият проблем с отписването от нюзлетъра на Fashion Days  #Cussing out Нааачиии, там определено бутоните са сложени некоректно и вече проучвам въпроса къде да се оплача, за да ги накажат. Не бива така - за 3 месеца да не им работи бутона за отписване, това си е скам! Лесно ще ми е да им пиша директно, обаче искам да си получат полагаемото пък  Crossing Arms Всеки си лъже както си иска в тая държава!

# 290
  • София
Здравейте,

Eто какво са написали.   hahaha

# 291
О, те се надявали на дълго и страстно приятелство, а всъщност само след два-три дни всички мразим Калоян... колективно!  hahaha  Joy

# 292
А тоя Калоянчо е отврат, четох го това във фейс-а. Какво приятелство, какви 5 лева.
Моля ако някой от Колектива чете, да разбере, че това е най-великата глупост, освен да ги намразим и да спрем да им отваряме сайта, не знам какво ще постигнат. Калоянчо е най-тъпата маркетингова стратегия която съм виждала. Много ме дразнят.
Засилвам мейла днес, и ако продължава ще пиза на КЗП, и на който още се сетя  #2gunfire

# 293
  • в 1001-та нощ
изобщо подходът е като към 16 годишни деца  #Crazy

# 294
и не разбирам защо се чудят, че не искаме да се отъджествяваме с любители на "кибапчета" и циганска музика...явно това им е target  групата...жалко Mr. Green

# 295
... Засилвам мейла днес, и ако продължава ще пиза на КЗП, и на който още се сетя  #2gunfire

По-скоро пиши на Комисията за регулиране на съобщенията.

Ето една сламка, която преди години потребителят Тигър-мигър беше дал - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496490.msg15097663#msg15097663
Ако изпращаш горния текст, адресирай писмото и до себе си, освен до сайта, за да имаш доказателство пред КРС, че си ги уведомила.

# 296
argun , мерси, точно този текст си бях сайвнала, ама не бях забелязала, че трявба да го адресирам и до себе си.
Пиша им, и ако видя пак Калоянчо, директно КРС.

# 297
Ох, може ли и аз да се включа в общото недоволство към Калоян и моята абсолютна невъзможност да спра този брутален спам! Е не ми е приятно значи, вече си мисля, че наистина бъдещето е в агрегаторите. Не може да получавам на ден по 10000 писма...  В крайна сметка към КРС ли трябва да се обърна с един имейл?

# 298
  • Варна
  bouquet
Има ли отзиви за тази оферта: хотел Extreme - Пампорово?

# 299
Колективното пазаруване определено си струва въпреки, че трябва да се внимава има много неща с надути цени. Аз си купувам предимно екскурзии и отвреме навреме и нещо по-различно. Ако ще купувате екскурзии не ви препоръчвам големите сайтове - казвам го от личен опит! Тази сутрин търсейки си нещо на аванта попаднах на това:

http://hito.bg/offers/on-day

Преди няколко седмици имаше почти същата в друг сайт, но беше 90 лева newsm78.

Определено трябва да гледате при по-малките сайтове, защото големите взимат големи комисионни, от което следва, че за да са на печалба, хотелите и самите агенции надуват допълнително цената. Не може Колектива или Грабо да ти вземат 20-30% от ваучера и ти да си на печалба.

Ето я същата оферта и в друг сайт. Двудневна екскурзия до Велико Търново - Арбанаси - Дряновски ман …  лв вместо 130 лв Определено има разлика, не е 90лв Simple Smile

Освен това горния сайт обявиха, че дават по 5 лв бонус на първите 50 човека закупили ваучери от тях, което си е допълнителен плюс.

Общи условия

Активация на акаунт