Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 810
  • 737
  •   1
Отговори
# 315

В Арбанаси е чудесно. Бяхме там за един уикенд през май в Калоянова крепост. Мога да споделя, че звънях в Болярска къща, но жената беше много нелюбезна и се отказах от резервация за там. За другия хотел нямам впечатления.

# 316
Не намерих актуална оферта за оптика в София. Някой да ме упъти, ако има инфо? Предварително благодаря!

# 317
  • София
Привет и от мен1 На път за морето реших да използвам ваучерите на пицария Fancy в Стара Загора ( адресът беше посочен на ваучера) Е, познайте дали ядох пица-НЕ. Били франчайзинг пицария и за тях не важало. Чудя се има ли някой да е ползвал ваучера в Бургас да сподели дали са го 'поизгонили' както направиха с мен.

# 318
Девойки, аз понеже заглеждам нещо за съботно-неделно, недалеч от Сф, с басейн, ....та попаднах на това http://sdelkite.bg/sdelka/208-4-%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B2-%D1%85 … %D0%BE%D1%80.html
Не що съм изпростяла напоследък, но де факто не разбирам? Офертата е 216 лв, плащам ги, после още 216, за да ми издадат нещо си, а самата сделка е 322....абе обърках се...може ли, ако някой разбира какво всъщност пишат да ми го преведе?  Mr. Green

аз го разбрах така: Плащаш сега 216лв. (реално са 322лв.)
                                Доплащаш още 216лв. след това
Намалението е на първоначалната вноска... според мен е така:) НО са доста подвеждащи и объркващи някои оферти:)

# 319
Девойки, аз понеже заглеждам нещо за съботно-неделно, недалеч от Сф, с басейн, ....та попаднах на това http://sdelkite.bg/sdelka/208-4-%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B2-%D1%85 … %D0%BE%D1%80.html
Не що съм изпростяла напоследък, но де факто не разбирам? Офертата е 216 лв, плащам ги, после още 216, за да ми издадат нещо си, а самата сделка е 322....абе обърках се...може ли, ако някой разбира какво всъщност пишат да ми го преведе?  Mr. Green

аз го разбрах така: Плащаш сега 216лв. (реално са 322лв.)
                                Доплащаш още 216лв. след това
Намалението е на първоначалната вноска... според мен е така:) НО са доста подвеждащи и объркващи някои оферти:)

Eто офертата в сайта на Планет травел: http://www.planet-travel.eu/bg/package/177-%D0%A5%D0%BE%D1%82%D0 … %D0%BA%D0%B8.html
Значи там пише - 165 евро за един човек. За двама - става 330 евро или грубо 660 лв. Тоест отстъпката е за цялата оферта, не само за капарото. Дано да съм помогнала! Hug

# 320
Привет и от мен1 На път за морето реших да използвам ваучерите на пицария Fancy в Стара Загора ( адресът беше посочен на ваучера) Е, познайте дали ядох пица-НЕ. Били франчайзинг пицария и за тях не важало. Чудя се има ли някой да е ползвал ваучера в Бургас да сподели дали са го 'поизгонили' както направиха с мен.
В понеделник използвах един от ваучерите си без проблем в Бургас. Жалко за Стара Загора  Sad , мислех да ги посетим на път за Боровец  в края на месеца.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 18:45 от kristalka

# 321
В понеделник използвах един от ваучерите си без проблем в Бургас. Жалко за Стара Загора  Sad , мислех да ги посетим на път за Боровец  в края на месеца.

Аз също използвах миналата седмица тук в София и няма проблем Wink.

# 322
  • София

Аз ще мога да дам отзиви, но уви след месец. Купих ваучер и ще се възползваме от него, но през Август. Ако някой междувременно вече е бил нека се включи. Преди да купя ваучера се обадих по телефона да ми потвърдят имат ли свободни места за периода, който искам, потвърдиха ми и след това светкавично ми потвърдиха и резервацията по мейл. Бяха много любезни и внимателни.

# 323
  • София - Дианабад
Калоян и на мен ми праща писъмца, но аз вече ги трия без да ги чета.

Сега малко отзиви за х-л "Еленски ритон" в Еленския балкан. Райско място - в едно малко селце, затворено комплексче с басейн с детска секция и детски кът. Става и колела да се карат, и в басейна да се пляцика, и разходки да се организират. В ресторанта храната беше истинска и вкусна. Но... на закуска чаят и кафето се заплащаха, а децата уж се настаняват безплатно, пък 2 пържени филийки стрували 5 лева  Shocked /бяхме с най-голямата щерка и много й харесаха/. Това ме издразни. Иначе цените в ресторанта са различни - има и нормални, има и завишени. Не ме бива много по оценките - да кажем, че пак бих отишла за поне 2 дни и при промоционални цени за нощувка.

# 324
  • София
Днес ядохме торта със студен чай по тази оферта. Местенцето не беше зле, но е на самия Цар Борис 3 и беше доста шумно, въпреки, че седмахме вътре. Иначе аз пих студен чай "лайм", а приятелят ми "малина" и  двата бяха много свежи и вкусни. За съжаление тортата беше само един вид и според мен не беше прясна, а поне на 2 дни. Ние се бяхме наточили за домашна медена торта, а нямаше  Rolling Eyes
Давам оценка 6/10, заради липсата на избор при тортите.

С приятелка мислим да си вземем ваучери за 2Fit by Boevski - месечна карта за 12 групови тренировки и безпл …  45лв вместо 90лв някой ходил ли е за да изкаже мнение?

# 325
  • София
kristalka  Peace Благодаря за информацията!

# 326
  • в града на вечния купон

Аз ще мога да дам отзиви, но уви след месец. Купих ваучер и ще се възползваме от него, но през Август. Ако някой междувременно вече е бил нека се включи. Преди да купя ваучера се обадих по телефона да ми потвърдят имат ли свободни места за периода, който искам, потвърдиха ми и след това светкавично ми потвърдиха и резервацията по мейл. Бяха много любезни и внимателни.
писах вече за хотела, че е ок, само пътя до хотела е гаден, черен и стръмен.Бях там преди 1.5

# 327
  • Sofia
За тези,които не обичат да чистят като мен  Mr. Green
Дано после да не трябва да минавам след тях  Crazy

# 328
  • София
Днес бях на педикюр в "La Donna" (София) с ваучер от "Наполовина" (педикюр с магнитен лак за 12.50лв.).  Доволна съм, момичето беше много внимателно, обслужи ме любезно, харесвам си лака. Впрочем, избрах по свое желание да ми сложи обикновен перлен, а не магнитен, защото цветовете на магнитните не ми допаднаха. Като недостатък бих посочила малкия размер на салончето и това, че столът за педикюр беше точно до прозореца и слънцето напичаше въпреки свалените щори. Нямах големи очаквания, но неволно все пак сравнявах с медицинския педикюр в Beauty Face, който си правих през зимата и си мисля, че там беше моята процедура и моят салон. Поради това слагам оценка 7 / 10, но пак казвам, доволна съм и като цяло нямам забележки към обслужването. Peace

Ranick, неприятно недоразумение в Стара Загора...Защо посочват това заведение, щом като не участва в промоцията? Thinking Опита ли се да се свържеш със сайта (мисля, че беше Групо.бг)?

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 23:33 от sweetkids_mama

# 329
  • София
sweetkids_mama, сайтът беше Групо, но то все тая  Laughing

За тези,които не обичат да чистят като мен  Mr. Green
Дано после да не трябва да минавам след тях  Crazy

Момичета, АЗ не обичам да чистя  Mr. Green
Обаче след всичкото приключения, които прочетох тук от вас, някак гледам ги отдалече тези оферти и само се облизвам... Не смея, наистина. Просто това ще ми е най-неприятното преживяване, което може да ми се случи - да чистя след фирма за почистване. Не стига, че чистя след всичко дето шава вкъщи...

Може ли да споделите, ако някой е закупил ваучери за миене на прозорци - как работят фирмите? Да препоръчате някоя от тези за прозорци? Гледам, че доста сайтове напоследък предлагат такава оферта  newsm78

Все си мисля, че прозорците няма как да се видят добре ли са измити през деня, трябва да стане тъмно  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт