Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Останах много доволна от кола-маската в салон Fairy. Салонът се намира зад магазин Била в Младост 1А. Вътре беше чисто и прохладно, с добре работещ климатик. Момичето беше много приятно, работеше бързо и умело. Нямам никакви забележки. Смятам и занапред да ходя там на кола.

# 436
  • София
По случката на virany - нека да изразя и аз мнение.
Първо, много неприятно впечатление ми направи кореспонденцията от страна на 888.бг. Никакво бизнес отношение в техните мейли, ами изпъстрени с емоционалност, дори с инфантилност. Определено това ми говори, че зад сайта стоят някакви случайни хора, може би дори и твърде млади, а не бизнесмени  Confused
Лично аз смятам,че ако не бяха толкова крайни и експресивни в писанията си, нямаше да ядосат така virany. Както и всеки друг клиент, де.

Но иначе, като изключим всичките махленски заяждания, правото е на тяхна страна. Ако сте забелязали, при самата регистрация на всеки сайт, има текст отбелязан с чавка, който гласи, че потребителят се съгласява с общите правила на сайта - е, там обикновено са уточнени и всички правила за ползване на ваучерите. Допълнително, при покупката често съм срещала примерно такъв текст: "След края на срока на ваучера, той се счита за използван, не може да бъде заменен, а парите за него - възстановени" Погледнах на 888.бг - нямат подобен текст, но при покупка навярно има "Съгласявате се с всички глобални условия на сайта". В този смисъл, никой адвокат или КЗП не може да им направи нищо.
Много неприятно е наистина, че virany няма нищо "черно на бяло" от въпросния управител Красимир... Бих те посъветвала да изчакаш "връщането" му (за мен е малка вероятността той да е в чужбина) и  след месец, към края на август отново да се свържеш с него по тел., който имаш като опиташ да уговориш нещата само с него.

Момичета, ето какво правя аз в такива случаи. Случвало ми се е да имам ваучери с изтичащ срок или вече изтекли. Тогава се свързвам директно с търговеца, не със сайта! Обяснявам любезно ситуацията си и питам хората направо дали биха направили компромис да ми удължат срока на ваучера. Досега всички са били крайно любезни да ми направят този дребен жест. А на място щедро и многократно им благодаря за това. Надявам се по такъв един човешки начин да "проходим" съвместно в този нов пазар и двете страни - аз, като клиент и те, като бизнес желаещ добра реклама.
Смятам,че към самия сайт следва да се обръщаме за компенсация само тогава, когато не сме доволни от качеството. А по повод срока - те са си вързали гащите законово, убедена съм!

Вчера бяхме във Fancy.  Една голяма компания и успяхме да опитаме доста пици и пасти. В интерес на истината, аз не съм била там може би 2 години и съм леко разочарована.
Отношението на персонала беше на шест - сладури и отзивчиви  Peace
Но имаше други дребни на вид подробности, които обаче вкупом ми развалиха настроението  Confused
Първо да уточня, бяхме в City Center Sofia. В залата за пушачи, където седяхме, столовете бяха ама доста изхабени, имаше дори такива, които се клатят. Явно са я създали чрез разширяване на терасата, в което няма лошо. Но имаше доста неизмазани участъци - цели бетонни колони и голяма част от външната стена. Сега, едно е да отида в "Строежа" - там това е част от общия дизайн, а друго е да отидеш някъде да хапваш и редом със скъпи дизайнерски тапети да ти лъщи бетон!
Климатизацията не беше добра - на всички ни се насълзиха очите. А това не ми се е случвало... от не знам колко време. Да кажеш, че имаше много пушачи - не, разредено откъм клиенти. Но и в залата за непушачи спестяваха доооста от климатика - като влезеш там, лъхва те веднага една смрад - примесени миризми от манджи и различни парфюми, задушевно и даже горещо   Imp

От храната съм разочарована, наистина. Аз съм голямо гурме - трябва да уточня - ходя на много заведения, самата аз готвя и се интересувам и най- малкото мога да различа, къде става въпрос за вкус, а къде - за качество на продукти и начин на приготвяне. Така че, имам се за обективен ценител на кухня.
Пастата и тестото за пици бяха на голяма висота - признавам  Peace Собствено произведени, пастата беше и вкусна, и с прецизната твърдост и наистина достойна за възхищение. Но от там нататък....  Confused Как може, кажете, в паста "с маслини, чери и пушено пиле", която струва 8 лева в менюто (висока си е цената!) да има няколко резанчета маслини, няколко - чери и ... не месо, ами от ония "шунки" със съмнително съдържание, соя и твърде солен вкус  Crossing Arms
Не си взимайте пица с прошуто и рукола - представлява доста жилаво кашкавалено хлебче, отгоре декорирано с няколко тънки парчета прошуто (да,все пак беше прошуто) и с твърде много рукола - цена в менюто - 10 лева!
Разбирам такъв вид готвене, но бих простила, когато това се случва в някое квартално ресторантче, а не във верига, която е с претенции...

Останалите пици бяха вкусни, но също с "шунки" от рода на соевите сортове  Laughing
Но не бих платила реалните цени на пиците им  Naughty Има вече достатъчно хубави места,където за същите пари да помниш дълго прекрасния вкус и майсторство! Един пример за това - пиците на О!Шипка, кухнята на Дон Домат - които с години вече работят и не са си позволили да развалят първоначалните си рецепти  Peace

Извинете за дългия ми пост  Embarassed

# 437
И за да не е само спам - Чудесно измиване на колата в бензиностанция ЕКО на 4-ти километър. Мъжът ми каза, че за пръв път вижда такова старание/сравнява с всички автомивки, които посещава и 1 ваучер на Сточна гара/. Все пак старанието си има цена - доста дълго е постоял там без да има къде да поседне  Laughing.

А, Таня, знаеш ли, че и аз бях там на автомивка миналата седмица! Чудесно я измиха, да, но аз ползвах и бонуса от 20% отстъпка за цялостно изпиране на салона. Верно, 4 часа я праха, ама сега все едно не е моята кола. Laughing А пък аз си оползотворих времето в МОЛа на Цариградско. Mr. Green

# 438
  • София
Използвах ваучер за schellac в студио Кокона, София
Останах доволна от маникюристката, има опит и отношение...постара се много!  Peace

# 439
  • София
да дам отчет за използваните днес няколко ваучера.
1.http://happydeal.bg/offers/Profesionalen-manikyur-s-OPI-ili-Essie-samo-za-6-lv
отидох, защото салона е в бившият ми квартал. Помня го от магазин преди 40 год. и ми беше интересно как са го направили. Нямах проблеми със записването на час, сутринта ме потърсиха да напомнят. Маникюристката беше много внимателна, работеше бързо и леко. Не приказваше досадно катона други места. Доволна съм от маникюра и от салона, оценка 9/10, защото беше топличко, май климатика не беше вклюючен. Но това се преживява.
2. Прима карта от Мтел за 2.40 лв вместо 6 лв от Колектива бг. Взех си примата, но не съм доволна от М-тел. Първо попаднах на някаква лелка, която се опули какво искам и защо и давам някакъв лист. Тръгна с ваучера по другите бюра да пита какво да прави. През цялото време ме назоваваше - Тая, оная. Накрая се оказа, че само на 1 комп. може да се въведе ваучера. Момчето се мъчи близо час, звъня на шефове да пита кое как става, системата им забива и спира. И това в офиса на пл. Славейков, уж централен. Накрая след като им се накарах успя да я опише и регистрира. Оценка 3/10
3. Супатерия - пак много вкусна рибена чорба. Този път беше друг вид риба имаше и маслини.
Любезно отношение, чисто място 10/10
4.  Напитка в Онда - пак добро отношение, чисто, приятно, приветлив персонал. Напитката беше карамел - вкусно 10/1.

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 17:58 от Aisha

# 440
  • София
Механа Караджата/Задружно http://www.zadrujno.bg/768/restorant-mehana-karadjata-sofia-hranene-skara.aspx  - Вчера хапнахме там. Много приятна обстановка, изключително любезно отношение, всичко от кухнята беше перфектно! Музиката беше народна и ненатрапчива. Повече от доволна съм!  Heart Eyes Ще си взема още ваучери. 10/10

Хапнах днес и в Гоу Паста , ама тях си ги знаем. 10/10

# 441
  • София
Имам въпрос към тези, които са ползвали измиване на автомобил на бензиностанция Еко (4-ти километър)- обаждахте ли се предварително за уговорка на час?  Rolling Eyes  В офертата не пишеше, че е необходима предварителна резервация и днес върнали мъжа ми, защото не се е обадил....в момента е нямало никакви коли. Thinking

# 442
  • София
По принцип е хубаво да се обади предварително.
Това го знам от племенник на скъпия, работещ на друга автомивка.
Дори и да нямат в момента други коли, може би чакат някой с предварително записан час.
А как да върнат редовен клиент?
Обяснявам си го  като  фриз. салон и часовете.

# 443
  • София
Имам въпрос към тези, които са ползвали измиване на автомобил на бензиностанция Еко (4-ти километър)- обаждахте ли се предварително за уговорка на час?  Rolling Eyes  В офертата не пишеше, че е необходима предварителна резервация и днес върнали мъжа ми, защото не се е обадил....в момента е нямало никакви коли. Thinking

Мъжът ми се е обадил. Твърди, че е пишело в офертата.

# 444
  • София

Прегледах я пак, но...не пише. Rolling Eyes Момчетата са обещали да говорят с управителя дали може да ползваме ваучера през август, тъй като утре пътуваме и няма да сме в София, но така и не позвъниха на мъжа ми според уговорката.

# 445
  • София

Прегледах я пак, но...не пише. Rolling Eyes Момчетата са обещали да говорят с управителя дали може да ползваме ваучера през август, тъй като утре пътуваме и няма да сме в София, но така и не позвъниха на мъжа ми според уговорката.

От различни сайтове са  Laughing. В нашата оферта си пише (освен, че е и по-евтина  Laughing)

Все пак се е обадил малко преди да тръгне към тях, а не е записвал с дни предварително.

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 00:34 от Тaня67

# 446
  • Sofia
plamitoto  би ли пуснала линк към тази оферта, дори да е изтекла. Стана ми любопитно Simple Smile
Заповядай  Hug

# 447
plamitoto  би ли пуснала линк към тази оферта, дори да е изтекла. Стана ми любопитно Simple Smile
Заповядай  Hug

По този повод  в dalavera.bg имаше оферта за две нощувки закуски и вечери в Пампорово в едно вилно селище Кочорите. Понеже планирахме там да си изкараме лятната ваканция НО с кучето, се обадих да попитам може ли да го вземем, и човекът беше много любезен, каза че може, уточнихме подробностите и до минути бях взела два ваучера. Като се върна, ще разказвам по-подробно, но ми направи много приятно впечатление това, че веднага се съгласиха за почиващи с куче, въпреки ваучера...

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 09:17 от milittana

# 448
  • София
Вчера бях на маникюр в салон Маринели, с Гелиш лак. Не съм много доволна, някак си май пестеше от материала момичето, сега на някои нокти на места прозира, не е плътен слой лак. Също и гланца отгоре май се прецака, не знам защо, но на част от ноктите има и матирани участъци.... Иначе смата маникюристка беше много мила, но в салона (който всъщност е един гараж) имаше и още 2 клиентки + козметичката и те говореха на толкова висок тон, че ми беше неприятно. Да не казвам пък и какви простотии и клюки се обсъждаха..... Та моята оценка е 5/10.

Миналата събота бях на хидратираща терапия за лице в център Елида на Аксаков. Много съм доволна, колко много неща ми сложи, избърса, намаза, втри, масажира и т.н....... определено си струваха тези 20 лв, даже си взех още един ваучер. 10/10

# 449
Увеличих броя на прецакалите се при Ася Пиронкова-и двете процедури бяха голяма смешка.
Педикюристката толкова я мързеше горката ,че едва ми мина крака два -три пъти с пилата,един слой лак и това беше.Отделно не слага ръкавици,трябваше да си държа краката високо вдигнати/но това било добре за коремните мускули според нея/ и ползва съмнителни стари кърпи .
Помолих я да ми намери розов лак и тя ме гледа възмутено доста време,като чакаше да се откажа от наглото си желание и накрая с досада извървя два метра до маникюристката и ми намери.
Маникюристката поне беше мила и разбрана,но не ми лакира изцяло ноктите и вече се обели един.
Ходихме и в Мезон Годет,очаровани сме-страхотна обстновка и обслужване,храната ни хареса,особено салата Гурман и крем брюлето.

Общи условия

Активация на акаунт