Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 748
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Някой посещавал ли е салон "Дити"? Имат добра оферта за маникюр с Гелиш  Thinking
Къде е офертата?

Благодаря много за бързия отговор. Ето я офертата. Забравих да я сложа в предния си прост, извинявам се   Peace

# 481
  • София
Момичета някоя от вас да си е взела такъв ваучер http://www.dalavera.bg/344/3-lv-za-50-otstapka-na-vsichki-bizhut … a-veche-beshe-tam
Аз си взех и много се чудя какво да си взема ? ooooh! newsm78

# 482
  • София
http://www.imasdelka.com/gelish-za-12lv-vmesto-za-30lv-manikur-g … ony-gelish-eeu1a2

Случайно да знаеш с какъв градски транспорт се отива до там? От центъра ме интересува. Като гледах на картата ми се видя доста далече.

Трамвай 7, Тролей 2

Благодаря!   bouquet

# 483
Нов бюст - нов имидж: уголемяване със силиконови импланти за 400 … ems Castle"! - това вече изби рибата. Силикон на половин цена Simple Smile Не знам изчерпаха им се сделките ли, ама не очаквах да стигнат чак до там. Макар, че де да знаеш, може и да е на далавера и родните фолк звезди да се възползват Simple Smile

# 484
Ахаха, точно преди няколко дена като гледах една обява за уголемяване на устни, си помислих, че в най-скоро време сигурно ще има и обява за импланти  Joy Joy Joy
Познала съм
Даже има вече 6 продадени  Shocked

# 485
  • София
 E, alex99  ме изпревари, тъкмо щях да пиша за тази сделка, може освен фолк певиците и манекенките да се възползват  hahaha

# 486
  • София
По горната оферта:

"...Консултациите се провеждат на бул. "Джеймс Баучер" 95-97, вх. 2, партерен етаж, а самата операция -  в с. Доганово, общ. Елин Пелин, ул. "Първа" 32. "

Joy Joy Joy Някой чувал ли го е това място?

# 487
Смейте се вие, смейте се, но знаете ли, че поне три ще се вържат.
Сега видях- купени са 6 ваучера.

# 488
  • Марс
Смейте се вие, смейте се, но знаете ли, че поне три ще се вържат.
Сега видях- купени са 6 ваучера.

Защо да не се вържат, на някой това им е фикс идея, сега пък и ще спестят  Peace

# 489
  • София
Ще спестят, ще спестят..... колко да спестят??? Те при скъпите се получават усложнения, камо ли пък при такива, поставяни в никому неизвесто място  Thinking
Ама кат са решили, да слагат, нищо не е в състояние да им попречи newsm78

# 490
На мен тази операция, направена в някакво село, не ми вдъхва никакво доверие  Confused

# 491
  • Марс
На мен тази операция, направена в някакво село, не ми вдъхва никакво доверие  Confused

Аз като цяло съм доволна от Скин Системс-говоря като козметични процедури, но вярно това село ми звучи някакси даже невероятно.

# 492
  • в 1001-та нощ

от скоро следя темата за ест. корекции (пустолюбопитство) и виждам, че е практика да са на такива места  newsm78 и като данъци и да не бие на очи кой влиза, кой излиза (от гл.т. клиенти) ... по-скоро трябва да се проучи екипа, имплантите и т.н.

# 493
  • София
Ето и едно доста евтино лятно училище за 0-6 г.  http://izgodni.net/team.php?id=66 Колебая се да взема за няколко дни, че до яслата есента има време.

# 494
Нов бюст - нов имидж: уголемяване със силиконови импланти за 400 … ems Castle"! - това вече изби рибата. Силикон на половин цена Simple Smile Не знам изчерпаха им се сделките ли, ама не очаквах да стигнат чак до там. Макар, че де да знаеш, може и да е на далавера и родните фолк звезди да се възползват Simple Smile

Ами това Simple Smile Подарете си брилянтна усмивка само за 299лв вместо 750лв

Слагаш едни ци*и, слагаш малко цирконий в устата и си като холивудска звезда Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт