Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 719
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
milittana и аз се чудя за тази оферта и търся отзиви за д-р Венкова  Grinning
Аз почти съм сигурна, че имаше момичета, които бяха доволни от нея, пак по такава оферта преди време - дано се включат. Но колкото и да чета ваучера - ми няма цитонамазка включена, а тя ми е важна. Притеснявам се, че ако ми забият цена от 20-25 лв за цитото, пак си става цифра прегледа. Дано някоя съфорумка, която е ползвала такъв ваучер се включи...

# 556
Мамии,

Спешно ми трябват ваучери за пасти, торти, мелби, сладоледи или коктейли newsm78

Ще съм много признателна ако помогнете... Stop

# 557
Мамии,

Спешно ми трябват ваучери за пасти, торти, мелби, сладоледи или коктейли newsm78

Ето една интересна оферта за половин килограм сладолед за 3,50 в http://niesme.bg/
Сега ще потърся и за коктейли Simple Smile

# 558
 Hug Hug Hug Еейй, толкова прегръдки за теб...

Друго вече не ми трябва. Правим си лятна ЖЕНСКА вечер и търсехме едно от определените неща.. Ч мохито вечер, я вечер на сладоледа... А тази оферта с толкова много сладолед ще стигне за всички ни Hug Hug Hug

# 559
  • София-Младост
Мамии,

Ето една интересна оферта за половин килограм сладолед за 3,50 в http://niesme.bg/
Направих уж регистрация в този сайт и до тук, нито потвърдителен мейл, нито пък ме пуска да вляза..има ли нещо което изпускам?

# 560
Да не би да си натиснала горе тази джуфка под логото, защото това май е друго newsm78

Натисни "Влез" до секцията "Коментари"..  Party

# 561
  • София-Младост
Да не би да си натиснала горе тази джуфка под логото, защото това май е друго newsm78

Натисни "Влез" до секцията "Коментари"..  Party
Точно оттам го правя и нищо Sad Язък за сладоледа  Laughing

# 562
  • София
Мамии,

Направих уж регистрация в този сайт и до тук, нито потвърдителен мейл, нито пък ме пуска да вляза..има ли нещо което изпускам?

Аз току що също се регистрирах без проблем. Получих имейл с линк за подтвърждение и си купих един ваучер за сладолед - дано да е готин Simple Smile))
Виж случайно да не е отишал имейла в Junk

# 563
Ако не се лъжа това Afreddo съм го виждала май в някой от моловете - някакви отзиви:)) Пробвала съм италиански сладолед в Gelato в мол сердика и много ми хареса.
Ако сте опитвали споделете?
И ако някой е попадал на хубава и изпитана оферта за маникюр може да ме насочи на някъде!

# 564
Мамии,

Аз току що също се регистрирах без проблем. Получих имейл с линк за подтвърждение и си купих един ваучер за сладолед - дано да е готин Simple Smile))
Виж случайно да не е отишал имейла в Junk

абв мейлите много често бавят подобни писма. Мейл.бг обаче цепят секундата, но.. пак зависи

Иначе джелатото е.. просто без коментар. Рафи звучи като трабант до него! Сийшели, направо ми направи деня! Hug

# 565
еее на този сладолед ли има промоция Simple Smile еее, страшен е , аз пазарувах като едно време (по витошка Simple Smile ) и седнахме с една приятелка седнахме точно тук и беше страхотно ! прохладно, климатик , на Витошка е Simple Smile страхотно, а сладоледа.... нямам думи Simple Smile аз си зимам 10 ваучера моментално Grinning

# 566
  • София
Ако не се лъжа това Afreddo съм го виждала май в някой от моловете - някакви отзиви:))

Този сладолед го има в The Mall на Цариградско шосе и е страхотен.

# 567
Може и да има, но друго си е истинския център на София Simple Smile Витошка си е най-готиното Simple Smile манете ги тея молове Simple Smile

Ако не се лъжа това Afreddo съм го виждала май в някой от моловете - някакви отзиви:))

Този сладолед го има в The Mall на Цариградско шосе и е страхотен.

# 568
  • София
Аз само дадох отзив за сладоледа, а не за мястото. В молове ходя по изключение.  А и Витошка отдавна не е най-готиното място в София - но това пак е лично мое мнение.  Peace

# 569
Ох, награбих 2 ваучера по тази оферта http://great.bg/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B5 … %D0%B8%D1%8F.html ама преди да видя за къде е валидна  Crazy Е, няма да се вдигна от Младост чак до Люлин  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт