Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 765
  • 737
  •   1
Отговори
# 690

БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 691
  • в 1001-та нощ
за Pixy Studio - бях си взела 3 ваучера за поддръжка на гел за маникюр и 1 за кавитация на тяло;

първо ми записаха часове, а после без да ми се обадят - се обади аз да ги изместя и ми казаха, че уредът за кавитация бил на профилактика, а маникюристка нямали и търсят;

след 2-3 седмици - още търсят  newsm78

чудих се - дали да връщам ваучерите или да изчакам и ме увериха, че щеудължат срока, но май ще искам да ми върнат парите (от сайта newsm78 )

# 692

Изтекла ли е наистина офертата?

Здравейте, някой да е ползвал услугите на салон "Пепина:
"http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=282?refid=23574&webid=67    newsm78

Аз си купих един ваучер. В крайна сметка нищо не губя. Simple Smile

# 693
Изтекла е, в смисъл че не можеш да си вземеш вече ваучер. Иначе срока за ползване е до края на месеца.

# 694
Изтекла е, в смисъл че не можеш да си вземеш вече ваучер. Иначе срока за ползване е до края на месеца.

Благодаря! Ще се пръсна, че не съм я видяла по-рано.  Close

# 695
Хайде, който се е върнал от хотел ЛИРА, Слънчев бряг-оферта на Колектива, след 10.07....да разказва. Моля:)

# 696

http://dvsportbg.com - Някой пазарувал ли е от този магазин. Качествени ли са стоките? Имат оферта за талон за отстъпка и им се чудя.  newsm78

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 13:08 от bubanka

# 697
  • София
Момичета, благодаря за подкрепата!  HugВече ми мина. В интерес на истината ягодовоят сорбет е един път!  Heart Eyes Ще си взема пак, но от Дъ Мол. Laughing  Това за мен си беше чиста мениджърска грешка, че не бяха разпространили промоцията с ваучерите надолу по вертикатала. Naughty Ама да са живи и здрави! Усмихната неделя на вас!   bouquet

# 698
  • София
Момичета, благодаря за подкрепата!  HugВече ми мина. В интерес на истината ягодовоят сорбет е един път!  Heart Eyes Ще си взема пак, но от Дъ Мол. Laughing  Това за мен си беше чиста мениджърска грешка, че не бяха разпространили промоцията с ваучерите надолу по вертикатала. Naughty Ама да са живи и здрави! Усмихната неделя на вас!   bouquet

kashmir , мисля, че важи само за Витошка.

# 699
Е, това с ваучерите за сладолед важи само за Витошка 12. А малиновия сладолед е с истински малини, не е много сладък и е страшно ароматен!

# 700
  • София
 Peace Абсолютно - ваучерът важи само за Витошка. Имах в предвид, че бих си купувала на свободна консумация, но само от Дъ Мол.  smile3534

milittana , загледах я малината, ама в нашето семейство само аз обичам сорбети и реших да не нахалствам с втори. Другият път задължително ще пробвам малината.  Peace

# 701
и ние си взехме от сладоледите днес - страхотни са !
малинов сорбет , чийзкейк и млечен шоколад и  трите вкуса са страхотни особено чийзкейка
момичетата бяха много любезни , казаха ни че може да пробваме вкусовете , а ние  бяхме с две деца и  опитахме почти всичко
съжалявам за кофти отношението към kashmir  Sad , но ние сме много доволни
също така се прибрахме  около един час след като си взехме сладоледа и беше леко разтопен само по края
оценка 10/10

# 702
Колектива пак наблягат на бюстовете  Laughing

Ако нямате 4000 лв за силикон има нова оферта - Моделиране на бюст без скалпел - 6 процедури за 150 лв, вместо з … tudio Didi"!, само, че честно казано това ми звучи леко като увеличаване на бюст с хипноза или нещо подобно. Само с минерали надали има как да стане. Ако някой има наблюдения за този медот може ли да сподели, аз определено имам нужда от такова нещо, но наистина не вярвам, че ще има ефект.

# 703
Да дам кратък отзив за салончето Style -- подстригаха ме точно както исках!!!, всичко си изпълниха така, както е посочено в оферата, не са пропускали 'стъпки', отделиха ми много време и не ме претупаха. Много съм доволна! Ще си закупя с удоволстие още 1-2 ваучера.   bouquet

# 704

http://dvsportbg.com - Някой пазарувал ли е от този магазин. Качествени ли са стоките? Имат оферта за талон за отстъпка и им се чудя.  newsm78
Аз съм купувала от тзаи сайт. Стоките са си оригинални на Пума, Найк и Адидас. Коректни са. Имат и магазин в София.
Каква е офертата и къде?

Общи условия

Активация на акаунт