За женствеността

• 11 987
  • 121
  •   1
Отговори
# 90
Аааа, Веси, всичко ще си кажеш ти  Mr. Green
Внимавай, защото не е сигурно, дали и треньорът не чете тук  Laughing

Прозрачни сте начи..Ясна е работата за кво одите там. Дали се потите или си довтасвате разджвакани е само техническа подробност...А как турат кака да води да видим кой ще издържи до края...

А за спарингите...Я да ви турим една Furla в центъра на ринга и който бие я зима, да видим дали нема да фърчат лещи и екстеншъни. Всичко е въпрос на МОТИВАЦИЯ Hug

# 91
Че гимнастиката не ли спорт, бе, Лаб?  Rolling Eyes
За да е спорт трябва да има двубои, състезания и т.н.
Всъщност може и да се бъхтят знам ли ...
Corset, правите ли спарингчета?

Какви спарингчета, ние сме жени бре  Laughing Целта е да изгорим калории, а не да ходим насинени с разцепени джуки. И така както се майтапите, искам да ти кажа, че освен инструктора, няма мъж, който да е дошъл в залата и да е издържал докрая. Натоварването наистина е голямо.
Моят инструктор по тае-бо навремето много се чудеше някоя майка като си заведе момченцето на тренировките. Той самият не намираше този спорт особено подходящ за момчета и ги насочваше към таекондото, което също го водеше той. Аз също не съм виждала възрастни мъже на тренировките, освен едни зяпачи.

# 92
Дев, да го кажем така: Аз не си падам по педали Wink така че, това което наистина ме интересува, е спорта.
Обаче, виж за Фурлата....абе замислям се дали да не се набутам в мелето  Mr. Green

buttinsky, при нас понякога идват мъже, но определено много се затрудняват и не издържат.

# 93
  • Sofia
Мен за Фурла не ме търсете, само Ше гледам боя...

Корсет, нека си чете човека, може и да се зарадва (макар, че доста се съмнявам ) Simple Smile

А ако си говорим сериозно - ходя там точно, защото смятам да поддържам прилична фигура, а не да се налага да се влючвам с разсъждения в теми като "Срамувате ли се от външния вид на жена си". Не ходя отдавна, обаче вече виждам ефекта, но разбира се то само със спорт не става. И храненето е важно...

А мъже съм виждала, обаче им е трудничко. Само на една от тренировките имаше един кик- боксьор - момчето явно си е тренирано, не му се опря темпото.

# 94
[buttinsky, при нас понякога идват мъже, но определено много се затрудняват и не издържат.
Не мисля, че е от пола. Явно тези, които са идвали при вас нямат тренинг по принцип. Допускам, че и малко са подценили като цяло ситуацията. Зависи и на какви натоварвания са свикнали. Много ясно, че ако ходи на фитнес само да вдига, после ще се изплези до пъпа от кардиото. Но ако ходи всеки ден да тича на стадиона примерно, може и да не му омекнат башовете на тае-бото, аеробикитата итн. Много по-често съм забелязала, че имат проблем с разтягането мъжете, но то вече си е до голяма степен даденост това или на упражнения от ранна възраст. Затова и някои спортове не върви да ги учиш на дърти години.

# 95
Много ясно че всичко си зависи от формата и целенасочеността на тренирането..Както ти не можеш да вдигнеш 120 от лежанка например така и някой със строго бодибилдинг школовка ще издиша на кардио нещата.Всичко е въпрос  на баланс.

Но да се върнем на темата. Също адски антиженствени са ми скалните катерения и всички такива производни..>Все едно гледам някакви насокомоподобни жени целите в жили да пълзят по камънака...Не мерси

# 96
Аз пък им завиждам на тези мацки за смелостта. Като знам аз какъв съм пъзел страхлив...
На мен първи в класацията по антиженственост са ми гюлехвъргачките. Някои плувкини също са ми твърде гардеробести за разбиранията, макар че уж водата извайвала тялото. Голяма част от тенисистките също ги намирам за груби. Особено онази Моника Селеш...ами де да знам, явно трябва да съм мъж, за да я оценя.
Аз като една романтична душа най се впечатлявам от фигуристките ,гимнастичките и акробатките. Но примерно ако вземеш една акробатка и я сложиш до някоя редова жена с по-заоблени форми, може би акробатката пак ще изглежда по-мъжествена, най-малкото по развити мускули ще има.
Може би спортните танци оформят най-женствено тяло. Дори и мъжете, като ги тренират, започват много характерно да си фръцкат задните части Laughing

# 97
  • Sofia
За мен щангистките и културистките са хипер неприятни като външност. Кънкьорките с големите си крака също. Въпреки, че съм тренирала точно шорт трек, но явно се отказах на време, защото само оформих краката, а не се сдобих с набъбнали, огромни крачуни  Mr. Green

# 98
  • София
За мен щангистките и културистките са хипер неприятни като външност.
А за мен,това не са женски спортове,една жена трябва да си изглежда като жена,голяма част от спортиските,дори и тези,които не тренират толкова типично мъжки спортове с тези хормони където се тъпчат са заприличали на мъже,отвращаващо е!
Например:
http://s.novsport.com/content/pics/148467.jpg
Е кой мъж би се впечатлил,освен ако не е гей? newsm78

# 99
... Само на една от тренировките имаше един кик- боксьор - момчето явно си е тренирано, не му се опря темпото.

Веси, този кик - боксьор е инструктор по тае бо и е известен, точно със свръх високото темпо, при което протичат неговите тренировки. Много е спорен въпросът, доколко това е правилно и здравословно, но не е предмет на сегашната тема. Мисълта ми е, че не би трябвало да го слагаме под общ знаменател, с останалите мъже, посещавали залата.

# 100
Явно след тае-бо то ви избива на та-ебо  Praynig Mr. Green

eхххх мечти... Laughing.. Всъщност имах предвид друго, знаейки какво е залегнало в основата на тае-бо-то, та затова си ме влече към друго. Laughing Но при мен е обосновано и закономерно един вид така да се каже. Mr. Green

# 101
Соте, дамата, която си показал да ти кажа няма проблеми... тя си е баш спротистка/ но не по шах/- моли сЪ да не те гепи такава. Mr. Green Laughing[/i]

Представа си нямаш пък, колко бързо съм се научил да тичам Форти!!!  Mr. Green

Спорта си е спорт...но ходенето пеш е в основата на добре изглеждащото тяло...лично ходя много...да не говорим за риболовните излети при които изминавам километри...лятото стопих седем килца по този начин...ся да не хукнете по реките ей....рибата си е само за мен, тъй да знаете!!!! Laughing

# 102
Докато не видим снимков материал никъде не хукаваме. Особено пък за някаква си риба, молят'са.
Това в кръга на майтапа. Иначе и аз съм привърженичка на ходенето пеш, стига да съм се обула подходящо. Рекордът ми е 12 часа на ден на неравен терен.  Laughing

# 103
Позабравихте малко темата...но за женствеността сме я обсъждали доста...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549049.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=554997.0

Друг ми е въпроса....защо  Французин плаща на жена си неустойка за липса на секс ...според мен е пълно безумие да прецакат така човеко....ами ако жена му е лишена от женственост дали нея щяха да осъдят?????  newsm78
Пък и кой ще докаже че тази 20 години е била лишена от секс...сякаш гинеколога мухъл ще извади от там за доказателство пред съда!!!!  Joy

Нов вид расизъм - красивите срещу грозните

http://www.dnes.bg/mish-mash/2011/09/07/nov-vid-rasizym-krasivit … u-groznite.128200

Дет каза езин френд преди малко...грозните ще вземат властта и ще изкарат закон според който ще ни задължат да спим с тях....  Joy Joy Joy

# 104
Ами като е лишена от секс, да си намери друг, мъже бол  Simple Smile

А за грозните има пластична хирургия.
Но не е задължително. Ето, аз съм грозна пък доста мъже се увъртат край мен  Joy

Общи условия

Активация на акаунт