Рисуване за начинаещи и не само - 4

• 82 567
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  Мидичка, там където работя е абсолютно забранена търговията..Лунапарк е, шефа ще отнесе яка глоба ако опъна сергиите Wink Благодатя ти за похвалата за картината. Даже идея не ме беше осенила-просто котарака ми редовно клечи там да зяпа и да се пече.  Grinning
 А картичките си пусни във фейса-точно там ги виждат доста хора.

# 136
  • Полски Тръмбеш
Привет и от мен  Hug последно вр мн работа ми се насъбра на камара и не ми оставаше вр да вляза да се разпиша  Blush 
пак сте сътворили чудеса  newsm20 кои, от кои по-прекрасни   bouquet благородно ви завидях за талантите ви  Embarassed
и аз съм понатрупала нови рисунки, но за сега само по ноктите  Blush  имам идея за картина, но този път ще ми трябват повече парички за материали и за това отлагам,,,, Rolling Eyes
ето едно от вчерашните ми произведения  Crazy

# 137
  Еееее, Мим, адски е яко!! Heart Eyes

# 138
Мим,много хубавки ноктенца си нарисувала  Simple Smile

# 139
   Продължавам с идеята си за картички  Grinning

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 12:15 от Елинор 777

# 140
Ей,Мим ноктенцата са страхотни! Я кажи с какви боички ги рисуваш,много плътно ми се струва това да е лак.
Ели, много са арт картичките, сигурна съм че ще си намерят рано или късно собственик, който да ги оцени и да им се радва.Чудна е серийката. Heart Eyes

# 141
Елинор,много са симпатични картичките  Simple Smile

# 142
  • Полски Тръмбеш
Радвам се че ви харесват  Hug
Ели наистина мн хубави картички   bouquet  най-мн ми хареса жабата и охлюва  Crazy
Нина, с акрилни бои и цял куп четчици  Heart Eyes аз с лаковите не мога и 1 черта да направя  Crazy

# 143

Нещо ново започнато. Дано намеря кураж да го довърша..

# 144
Чудесно е, Ели! Куража за какво ти е, та ти си се справила с по- трудоемката част. Ръчичките ли те притесняват?И така да го оставиш пак няма да е зле, а ако си неуверена ,продължи с по -бледите цветове, мисля ,че ще стои чудесно. Тъкмо акцентът ще е лицето.

# 145
   Да, Нина, трудно ми е и лицето, и ръцете, а идеята ми беше и ефирността на сапунените мехурчета. Ще я свърша аз, ама детето е много по-красиво в действителност  Blush, очите й са магнетични, а тук тежат като на гримирана актриса. Благодаря ти.  Hug

# 146

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 14:48 от Нина...

# 147
  Притежава сила, магнетичност и категоричност  Heart Eyes Страхотно ми харесва!

# 148
Елинор,много хубав портрет!Сигурна съм,че ще го завършиш успешно Simple Smile 
Нина,чудесен портрет!С характер и присъствие Simple Smile

# 149
Благодаря ви, сладурки! Да споделя с вас какъв ужас ми беше, когато почти на финала, съвсем малко преди да я завърша, капнах червена боя върху лицето. Обаче ми хрумна да натрия местата със сух бял пастел,то пък взе че  се получи.Върху бялото малко въглен, но много внимателно и сега не се виждат пораженията от самолет.
 Ели, ще ти отговоря сега, че като пуснах рисунката вече ужасно ми се спеше.Знаеш ли аз как се успокоявам доста често. Казвам си ,споко, като направиш стотният портрет със сигурност ще си  задобряла. Crazy Така че, какво.. имаме доста опити докато навъртим бройката.

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 18:11 от Нина...

Общи условия

Активация на акаунт