Щастливи ли сте в семейния си живот ?

• 20 571
  • 202
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Един велик роман започва така:
Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно е нещастно по своему.
Богиня, моля те, кажи кой е романът, че ми е много познато и ме загложди дали не съм го чела!

# 61
Хич не мога да схвана за какво точно се дракате?

# 62
Един велик роман започва така:
Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно е нещастно по своему.
Богиня, моля те, кажи кой е романът, че ми е много познато и ме загложди дали не съм го чела!
"Анна Каренина", бе мило

# 63
  • София
"Анна Каренина", бе мило
Hug
Чела съм го като ученичка, и имах подозрения, че за него иде реч след поста на Рокси  Crazy

Хайде по темата.
Щастлива съм с живота си като цяло. Което означава, че и мъжът ми има принос към начина, по който се чувствам. На този етап не възнамерявам да го подменям с нов  Wink

# 64
Не,ти не ревеш!    Laughing
Постовете ти обаче показват ,че ти е трудно да се зарадваш на каквото и да е,винаги си злъчна, заядлива, леко злобна.......особено когато ти свършат аргументите и започнеш лични нападки към пишещите.
А такива хора трудно се радват на каквото и да било.

След този пореден мой портрет се чудя как имате нерви да ми казвате, че аз отправям лични нападки?
Или че съм злобна?
И всичко това, след като съм чела за себе си, за мъжа си, за детето си, пък дори и за университетите, в които съм учила, и оценките, които съм изкарвала, при това от хора, които не са виждали нито едно от изброените.
Хайде, жлъчна и заядлива ще ги преживея, но ми се струва, че е нужно да се ъпдейтнете с тълковния речник.
С кое точно съм те нападнала?
Не звучиш ли винаги ,или почти винаги така?
Макар че,също не познаваш потребителите или живота им,за да пишеш заядливо-нападателно всеки път.
За останалото ти житие нито нещо знам,нито съм писала.
Обобщението ти е неуместно.

# 65
  • София
Рокси злъчна, заядлива, леко злобна и с лични нападки???  Shocked
Краси, май в различни форуми четем с теб.

Сори, че не е по темата, обаче направо се опулих като го прочетох.

Пък по темата - плюс едно съм аз Simple Smile Щастлива ин дженеръл, включая с мъжа и децата си Simple Smile Не съм се оплаквала ни по форуми, ни по градинки, всъщност основната причина да не ходя по градинки е да не слушам оплаквания за "моя" в комплект с описанията как сме "акали" и "папкали".

# 66
....
Пък по темата - плюс едно съм аз Simple Smile Щастлива ин дженеръл, включая с мъжа и децата си Simple Smile Не съм се оплаквала ни по форуми, ни по градинки, всъщност основната причина да не ходя по градинки е да не слушам оплаквания за "моя" в комплект с описанията как сме "акали" и "папкали".

Аз имам лошия навик "да влизам в тон" с хората, които ми говорят.
Ако съм в парка с малкия и насреща ми се оплакват от съпружеското тяло, някак се чувствам длъжна и аз да се включа и все си изсмуквам от пръстите нещо за оплакване.
При мен е някакво преплитане на съчувствие и съпричастност и опит да успокоя човека насреща, че не е само при него  Tired
За сметка на репутацията на мъжа ми обаче, понякога съзнавам, че много от нещата, за които се оплаквам не са точно така, особено ако съобразя какво пък той е длъжен да търпи от моя милост  Wink
Съзнавам, че е идиотско, но не мога да измисля какво друго да казвам в отговор на оплакванията, не върви някак да викам: "Пък моя мъж си е много свестен, изобщо не е такъв като твоя"  Crazy

# 67
  • София
Роси, когато на мен някой ми се оплаква, обикновено казвам "Оф, сигурно е много неприятно" или нещо от тоя род. Но и аз в такива случаи не се хвърлям да възхвалявам мъжа ми, при положение, че друга реве от нейния.

# 68
То това ми е проблема, не мога да реагирам неутрално, а обикновено в такива ситуации отсреща търсят просто съчувствие и добра дума, не решение на проблема, ама пусто като ме напъва отвътре да я услокоя  Crazy
Старая се де, това да го превъзмогна, и ми е ясно, че правилната реакция е като твоята  Peace

# 69
  • София
Ау, сакън, не си окепезявай хубави мъж заради разни  Mr. Green
И аз реагирам като Тони, нито се оплаквам, нито се хваля. Имам си две приятелки, най-близки на света, ако имам нещо да се оплача или похваля или посъветвам, с тях бих споделила и толкова.
Честно, това по градинките ме изуми сега като ги наобикалях с Мая в началото - вчера сме се запознали, днес ми се оплаква  Shocked

# 70
О, то е като за Здравей - Здрасти  Mr. Green
Ама първо се почва от свекървата, после зълвата, накрая мъжа, понякога за цвят има и по някоя комшийка  Crazy

# 71
Да си щастлив не е ли времеемко? Как най-щастливите са най-обсотятелствени и по няколко пъти на страница във всяка тема?!

# 72
Да си щастлив не е ли времеемко? Как най-щастливите са най-обсотятелствени и по няколко пъти на страница във всяка тема?!
Ами не губят време да си блъскат главата в стената ,тюхкайки се за дребни или несъществуващи проблеми.....   Mr. Green
Затова имат много време за нещо развлекателно ......    Laughing

# 73
Понякога си представям, че като те срещна и си отвориш устата ще се излее дъга от нея.

# 74
Според мен е друго -  няколко харизматични /о пишещи са подели рефрена за абсолютната независимост на щастието от мъже, деца и пр. и другите просто ги следват.
Кои са тези, дай линк, ако е удобно.
Бояна, не е удобно, моментално ще наскачат обидени.

Понякога си представям, че като те срещна и си отвориш устата ще се излее дъга от нея.
Предлагам да огледаш гърба за крилца. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт