Звездни компромати-105

• 65 154
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
# 211

Имаше снимки на Миранда, как кърми  Flutter ако все още кърми, обемът на гърдите й е разбираем (при мен се случи същото  Mr. Green )

# 212
  • в Кошера

Имаше снимки на Миранда, как кърми  Flutter ако все още кърми, обемът на гърдите й е разбираем (при мен се случи същото  Mr. Green )

На мен ми се струват "пипнати"  Whistling Дали са?!

# 213
на мен ми изглеждат като гърди на кърмачка, освен това този горен полюс, който се вижда на някои снимки се постига много лесно с уондърбра. Тя постоянно се снима, при операция евентуално няма да се показва известно време, а "пресните" импланти си личат  Peace и все пак не съм и в къщата, лично мнение  Mr. Green

# 214
# 215
  • E-CLM & CH-VD
Кремена Х. преспокойно могат да я наемат и без кастинг за някоя роля в семействот Адамс, така като гледам идеално се вписва в пейзажа  Mr. Green  Joy

Ева Лонгория и Едуардо Крус, Ева

Андреа Казираги, пак

Уилям и Кейт, Уилям и Дейвид Бекъм

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Биел

Бионсе  Thinking

Меган Фокс доказва, че няма ботокс  Joy

# 216
  • Sofia
Имаше снимки на Миранда, как кърми  Flutter ако все още кърми, обемът на гърдите й е разбираем (при мен се случи същото  Mr. Green )

А не, не исках да намеквам за импланти, и аз знам, че още кърми и държи да кърми, така че е от кърменето и подходящите сутиени според мен. Освен това след раждане се чака поне 6 месеца да минат, за да се правят корекции, защото гърдите се променят.

# 217
  • където ми харесва
Това е от последния й клип, кое е странното? Thinking

# 218
  • Bayern
KEЙТ    ХЪДЗЪН   е  родила   момченце!

ДЖЕНИФЪР ЛАВ  ХЮИТ

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 20:04 от ROSHLA2006

# 219

Какво е станало с нея? Като си я спомня преди 7-8 години в един филм, в който преследваше милионери какви крака вадеше...

Виктория Бекъм е родила сутринта в 7:55 Simple Smile  Бебчето тежи 3,220кг , но никъде не пише как се казва.

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 20:50 от аХ`Не!

# 220
  • София

Какво е станало с нея? Като си я спомня преди 7-8 години в един филм, в който преследваше милионери какви крака вадеше...

Виктория Бекъм е родила сутринта в 7:55 Simple Smile  Бебчето тежи 3,220кг , но никъде не пише как се казва.
7.55 не ми изглежда като планово секцио, май бебата сама си избра неделя 10.07. Много хубава дата, между другото Wink)

# 221
9 -те Звезди с най-кошмарно изглеждащи силиконови гърди:

http://www.ladyzone-bg.com/2009/11/9-te-nai-ko6marni-operacii-za.html

Shocked Shocked Shocked

# 222
  Радвам се за бебето Бекъм! Да им е жива и здрава, надявам се скоро да видим снимки.

# 223
Виктория Бекъм е написала това преди малко във фейсбук:

The baby's name is Birkin Fariha Beckham.

# 224
Супер, да кръстиш детето си на любимата си чанта!

Сега ще каже, някой че не е на чантата, а на певицата, но според мен си е точно на чантата, много идейно! Очаквам от Ермес, нова baby линия чанти.

Общи условия

Активация на акаунт