Звездни компромати-105

• 65 045
  • 758
  •   1
Отговори
# 420

Харесвам я, но на последната снимка особено крачетата и са като на тролче  Sick Не трябва да я снимат от този ъгъл, изглежда много късокрака  Tired

Ами тя си е. Не знам дали има и 1.50

# 421
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За нейния ръст са и напълно нормални крачетата, все пак е под 1.60 Peace

# 422
По въпроса с късите крака и ниските жени много съм спорила  Peace И винаги давам за пример братовчедка си, която не е 180см, към 165см е, обаче очевидно краката и са много дълги в сравнение с трупа. Виждала съм и високи жени с къси крака за тялото си  Peace За мен къси крака и нисък ръст не е едно и също. Мария може да е ниска, но ако и краката и са къси, вече става много кофти изглед  Mr. Green

# 423
Тя, и дамата до нея не е от найа-дългокраките.  Mr. Green

А за Антония.. какво да кажа? Той човека е решил да напрви добро на всички, които я гледаме, а те ще го задържт за 48 часа.  Laughing Mr. Green

# 424
  • София
Дано това с Антония да е жълтина и евтин ПР, иначе си е много неприятна случка  Tired

И да, има ниски жени с дълги крака Simple Smile Пропорциите и ръста дават различна визия.

# 425
Дано това с Антония да е жълтина и евтин ПР, иначе си е много неприятна случка  Tired

И да, има ниски жени с дълги крака Simple Smile Пропорциите и ръста дават различна визия.

И аз така мисля. Идеята ми беше, че ако примерно се направят снимки на жена, която е симетрична, слаба, с дълги крака, и 150см да е, едва ли на снимката ще си личи, както при Мария  Peace

# 426
# 427
  • София

И аз така мисля. Идеята ми беше, че ако примерно се направят снимки на жена, която е симетрична, слаба, с дълги крака, и 150см да е, едва ли на снимката ще си личи, както при Мария  Peace

Съгласна съм. Аз коментирах по принцип, защото Мария слабо ме вълнува, дори да има крака до сливиците  Laughing

# 428
# 429
Колко много коса са нарисували на Уилям:)

# 430
  • Варна
Е, поне "гледката" е приятна за окото. Simple Smile

# 431
  • Бургас
И на мен гледката на Кейт ми харесва.Иначе с тия роклички като на леличка ми изглежда много суха.

# 432
  • На морето!
На Кейт май ѝ е време отново да се покрие за малко. Много приятна двойка са, но ако продължат да ни заливат с тях ще станат досадни и безинтересни. На мен вече ми омръзна от еднотипните им изяви, вярвам че и тя има нужда от почивка.

# 433
Нина    Добрев  се погрижи да скандализира феновете си за, които фактът, че е пушачка беше тайна.... Ми и тя като всички останали звезди, които се кълнат в здравословния си начин на живот, пушела тайно. Вече не е тайна. По-странното е това, че преди време сегашният ѝ приятел Ian Somerhalder в едно интервю беше казал, че не понася миризмата на цигари и никога не би излязъл с пушачка, а да се целува с пушачка не можел дори да си представи.....Преодолял го е явно, милия..

# 434
  • София
Нина    Добрев  се погрижи да скандализира феновете си за, които фактът, че е пушачка беше тайна....
Ама пък как сладко е засмукала фаса на последната снимка. Чак ми се припуши  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт