Звездни компромати-105

• 65 021
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001715906954&sk=wall
Профила на Антония Петрова  newsm78 май е било наистина

Реших да разгледам някои от снимките на Миската и щракнах произволно на 2-3.
Коментарите под тази снимка ме оставиха безмълвна.
Ето това вече е компромат. Sick

# 481
  • На морето!
След 2 месеца пак ще обикаля всички телевизии Антония, за да разказва колко е влюбена и как организират сватба... Историята на Лияна не беше ли подобна?
Иначе може да те набият и наръгат с нож, без преди това да са те водили в Париж. Вероятно е възможно да те водят на Малдивите и после да не те набият - не знам.
Естествено, но едно е да те ритат с Вюитон, друго е с някакви си кецове. Първото е някак по-престижно и си струва да се навираш сам между шамарите  Whistling

# 482
а и тия охлузвания .... значи е бита?!  Thinking и с одеало на главата  Crazy наистина малко не се връзва...
Тук мисля се обсъждаше преди време дома И колко е кичозен и всички се чудеха баща И от къде има толкова пари, май стана ясно  Rolling Eyes

# 483
  • I want it all and I want it now.
И защо казвате я е отвлякъл руснакът Антония? Какво да я прави? Да я убива ли?
Все си мисля, че човек пръснал 2 млн. евро ( а преди това ги е спечелил някак си) не може да е толкова прост и да сътвори такава глупост, като това отвличане.
Баща и как е разбрал, че я отвличат, че е задействал полицията?Колкото повече факти чета, толкова по- идиотско ми изглежда всичко.
Качил я той в джипа, след три часа го спират на оживено софийско кръстовище. Къде са били през това време? И ако я е отвлякъл, защо изобщо ще се връща с нея в центъра на града? Нима за 3 часа са успели да се изяснят?

Никол Кидмън трябва да обяви червеното за свой официален цвят. Страхотно и отива! Липсват и само червени обувки.  Heart Eyes
Обядвала е с Румънеца,когато този я е отвлякъл. Явно Румънеца е съобщил на родителите и..

# 484
Домът на А. Петрова не е просто кичозен, той е мега кичозен!!!

За сметка на това "нов начин" за заснемане на дом ни представят Vogue и SJP. Wink
Vogue Аugust 2011

# 485
За сметка на това "нов начин" за заснемане на дом ни представят Vogue и SJP. Wink
Vogue Аugust 2011

O, супер, много свежа фотосесия! Аман от стерилни снимки!
Харесва ми разхвърляната стая (макар, че е разхвърляно за фотосесията, поне е направено със стил  Laughing ) и там където си е запушила ушите!  Grinning

# 486
  • Варна
syn Странно..... Румънеца каза, че не са особено близки. Откъде тогава има номера на баща и?
Както и да е, да не и отделяме повече внимание отколкото заслужава.  Mr. Green

# 487
В сутрешния блок на БТВ, при прегледа на печата, ако не греша, казаха, че успяла да набере номера на майка си.

# 488
  • I want it all and I want it now.
syn Странно..... Румънеца каза, че не са особено близки. Откъде тогава има номера на баща и?
Както и да е, да не и отделяме повече внимание отколкото заслужава.  Mr. Green
Били са на ресторант. Явно не са били сами ,а с компания.
 А като се хващаш да бъдеш с такива хора, не можеш да си тръгнеш когато поискаш. Така ,че се е отървала леко. Да е мислила преди това.

# 489
Естествено, че са платени миските, нима още някой вярва, че ги избират по красота!
Иначе може да те набият и наръгат с нож, без преди това да са те водили в Париж. Вероятно е възможно да те водят на Малдивите и после да не те набият - не знам.

Разбира се, че е възможно и с теб го знаем.  Simple Smile Но тук говорим за друг тип хора, действия, поведение.

# 490
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/269835_1015024386 … 273_2967257_n.jpg

Не зная дали е от снимката или наистина силикона се е разместил безобразно.

# 491
  • София
Мария е при Гала.

# 492

"тая песен ши бъДи моя..... "
"Боже, ко шИ прая ".
 Crazy
"Ааа,ъъъъъъ".
"женски врътки" , пак като не каза любимото и "пинизи".

# 493
Наистина, говори странно. Имах чувството, че не е тя в началото, като слушах без картина.

# 494
точно така говорят в Стара Загора Peace

Общи условия

Активация на акаунт