Децата, голи на плажа, или не?

• 47 843
  • 613
  •   1
Отговори
# 255
Как да не е важна цената? Очакваш ли еднакво качество на стегнатостта, еластичността, състава на тъканта на материята на бански Speedo и на гаражно производство?Шортите са всичко друго, но не и подходящи за плажуване на морския бряг и плуване.
За разлика от мнозина други едното ми дете ползва бански целогодишно и смея да твърдя, че доста съм проучвала пазара.

не визирах "гаражно производство", а бански на същите тези европейски концерни - H&M, ZARA, Mothercare, M&S, при които не открих добро съхнене ( но пък материята на 2-та чифта Зара е уникално мека и красива). Цените при тях не са по 5 лв "гаражни", но не са и по 200 Евро като шортите на Vilebrequin. Доста близки са до цифрата 15 (15-20лв) , която си споменала като отявлен боклук.

# 256
Този тип бански, които се коментират, тоест цял костюм са за по-големи деца, които стоят постоянно във водата.
Дъщеря ми не я оставям да кисне по сто часа вътре, тоест влиза с мен и излиза с мен от водата. А и самата тя се страхува ако не я държа плътно.
Така че е напълно безсмислено закупуването на такъв тип бански при по-малки деца.
Вече за такива на по 5-6г и нагоре, съм съгласна.
Или ако детето стои в малък, детски басейн и не излиза от него.

# 257
  • София / Пловдив
Взех да се чудя, защо изобщо някои хора ходят на плаж...  Crazy

# 258
Поне се нагледах на разнообразни модели бански евентуално за догодина. За тези танкини търсих инфо в гугъла. Така е като от три години не съм стъпвала на плаж, много се е променила плажната мода.
Sourcherry знам че пясъчниците по площадките са много по-мръсни и ги избягваме до колкото можем. Имаше един период, когато първата й работа беше да яде пясъка, пръстта, камъчетата и не ме питай тогава къде сме ходили. Също при дядо й има чист пясъчник, който всяка вечер се покрива. Ами пак й е по-интересно на площадката, понеже има повече деца. Отвличам до колкото мога вниманието, понякога я пускам, но сигурно съм единствената майка която седи на ръба на пясъчника в готовност да й попреча ако все пак решии да се наяде или да си напълни дрехите с пясък. Не знам имам чувството, че всички други деца слушат повече от нея, поне относно цапането.

# 259
  • София

Joy Joy Joy
Разсмя ме.

# 260
  • Варна
Анджък!  Laughing

# 261

Joy Joy Joy
Разсмя ме.

има нещо такова  Wink
аз пак да си кажа по темата - не знам как, но досега не ми се е навирал никой ( ни дете, ни татко) под носа с голи пишки или нещо нелицеприятно, докато си ближа сладоледа. Определено не ме дразни нищо и никой на плажа, освен разбира се навалицата, но някак успявам да я избегна.

# 262
С бански, разбира се.

# 263
Всяко лято едно и също ...бански, навиращи се в очите голи деца, кой къде се изпишкал...
Абе хора, не ви ли омръзна? За това ли ходите на плаж, да броите голите деца? Аз живея на морето, минимум 3 пъти седмично съм на плажа и никога, ама никога не съм се притеснявала от нечия голота, а още повече детска.

# 264
  • Някъде в облаците
Взех да се чудя, защо изобщо някои хора ходят на плаж...  Crazy

Joy Joy Joy
Разсмя ме.

newsm44 И аз се расмях.  Joy Joy Joy

На море - ако се рине на пясъка - с гащички - от комплект бански. Ако не се рине в пясъка - гола. В морето (не излиза, ако е жега като последните дни) - гола. Ако е по-хладно и има вълни - с бански и при излизане - суша с летен халат и сменям бански веднага.  PeaceПо темата - на басейн - задължително с бански - цял.

# 265

Да, моето семейство не ходи на плаж в общоприетия смисъл на думата. Моу смешно, а?

# 266
Le Soleil, ами лятно време за какво да си говорим...)
Дай някоя нова тема. ))))

А като казвате, че ги оставяте сами в морето, от колко годишна възраст се случва това?
Гледам в лентичките децата на по 4-5г и се пише, че не излизат от водата...сами ли стоят вътре?

# 267
  • Варна
Моето стои само, но влиза най-много на дълбочина до коленете. А пък аз почти винаги съм позиционирана точно до водата и не я изпускам от поглед. На ръцете си задължително има надуваеми ръкавели, за всеки случай.

# 268
  • Някъде в облаците
..................А като казвате, че ги оставяте сами в морето, от колко годишна възраст се случва това?
Гледам в лентичките децата на по 4-5г и се пише, че не излизат от водата...сами ли стоят вътре?

Откакто се е родила - ходим на места с плажове, където: става много плавно и много постепенно дълбоко, чадъра го слагаме до морето и тя ни е пред очите........ Почти сама - но на една ръка разстояние........ Ако има вълни - никога сама...
Ако ще се случи инцидент - ще се случи - миналата седмица - във вътрешен басейн - дълбок - се измуши от пояса пред очите ми.............. Peace

# 269
Ние влизаме и тримата или поне единият от нас е с детето. Аз също мога да прекарам цялото време на плажа във водата  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт