Децата, голи на плажа, или не?

• 47 849
  • 613
  •   1
Отговори
# 270
Всъщност, повечето надуваеми джаджи са доста опасни, аз съм лишила децата от такива с цел употреба.Да, имат, играят, но не влизат да плуват с подобни.
Ние също не ходим на плаж по начин да легнеш на пясъка и пр.Излишно ни е.
Пък ако спрете да се потрисате, че друг се потресал на нещо потресаващо, темата ще си е много смислена даже. Laughing

# 271
  • в здрача
Сама само на плажната ивица, т.е. където са вълничките и си мокри само крачетата, а кърпите и чадъра са на 2-3 мои разкрача, на баща им- само на 1. В морето, само с някой от нас, независимо че е с пояс, така модерните джиджавки за раменете /много ни моли за такива, а като си спомня аз как молих баща си да ми купи такива, а той - не, та -не, щели да ми пречат да се науча да плувам/ или с жилетка. Дори когато сме влезли с дюшека, тя задължително е с жилетка, защото веднъж падна от него и ако не беше с жилетката, не ми се мисли какво можеше да се случи, а се оказа доста времето докато отблъсна дюшека за да стигна до нея, а тупна с главата надолу.

# 272
Не съм я оставяла сама в морето, нито тя е изявявала желание. И тази година не смятам да го правя. ) Няма как да съм на 1крачка от нея, когато е във водата, защото толкова близо до водата няма чадъри. )
Но дори и да можех, пак не бих. Само една вълна е достатъчна, или някой просто да я бутне без да иска, за да се цопне във водата. А обикновено на брега постоянно се разбиват вълни.

# 273
Звездичка, нищо, ама нищо не си разбрала. Гледай статистики, щом моите постове не ги разбираш. Може да е по-лесно.
Ясно, явно няма какво по-смислено да кажеш!

# 274
Никога не съм ги пускала голи на плаж или в басейн. Струва ми се нехигиенично да се възгалят с голо дупе  Rolling Eyes По принцип купувам цели бански. На каката взехме половинки това лято за да й е по-лесно, когато иска да отиде до тоалетната  Peace

# 275
Смятам, че с бански е по-хигиенично. От друга страна е хубаво децата да не се срамуват от голотата!

# 276
И мен мясъка ме притеснява, наврян къде ли не... определено. От край време ме драzни. Но смятам, че леко се престаравате, с покаzването на моделите  Wink Мисля си, че няма, просто няма бански, под който това ситно нещо да не прониква и полепва. Просто абсурд. Е, ако си с неопрен наистина, може би да. Но сигурно няма човек, който седи на плаж с водолаzен костюм... Иначе няма вариант да си половин/цял ден върху пясък и да ми кажете, че има бански, които го спират да е навсякъде Laughing
Дъщеря ми е била с дрехи и памперс, когато беше още с памперс, когато е играла в пясъчник (не на плаж). Хем там я няма водата, която още повече му помага на раzпространението  Laughing Ами.. после пак е имала пясък навсякъде.. отврат, ама какво да правиш  Crazy

Е, говоря zа раzните класически типове бански, неzависимо от фирмата и цената, както и дали са боксерки или не. За костюмите zа вода от две части, zа които Касита пише, не zнам. Те може би паzят..

# 277
  • Linz
Взех да се чудя, защо изобщо някои хора ходят на плаж...  Crazy
Винаги съм се чудила същото в подобни теми. То е силно слънцето, то има педофили, то пясъкът се завира в д-то, децата пикаят на плажа или има потресаващи гледки от висящи телеса... егати стреса!
Не бих завела децата на плаж за да ги навра в бански до лактите и коленете Crazy

# 278
Един не би това, друг не би онова, уважаеми... Wink
С чудене за чуждото възприяте времето по-бързо ли минава? Grinning Hug
За вас стрес, за други-не. Grinning

# 279
Сам в морето само на брега и аз на хавлийката до него. С пояс пак толкова доверие му имам. По-навътре от брега само с придружител.

# 280
  • Linz
Не че времето минава бързо, Jizzlobber, нали сме тук за да обменяме мисли. Аз съм от тия, които ходят на море заради слънцето, пясъка и водата, за това не разбирам представата за плаж на някои. В което няма лошо- кой както разбира плажуването Peace Аз не се натоварвам със страхове и успявам да му се насладя напълно Grinning

# 281
Всъщност тук никой не се натоварва от това.Преекспонирахте още в началото нещата.То не бе пОтрес, то не бе чудо.Мда, говорим си, изначално още писах за случката с пишката на педя от лицето ми.Да, сега е комично даже.Чак страхове и пОтреси в онзи момент не е имало,че да ожалвате хората.Равносметката за ситуацията идва на по-късен етап, когато просто си говорим.Тогава и хипотези си развиваме.Не на плажа, сред пишки и сладоледи, а тук, в темите. Wink

# 282
Защо на впечатленията казвате страхове?

# 283
  • Linz
Защо на впечатленията казвате страхове?
Слънцето, педофилите, инфекциите от пясъка и мокрия бански какво са?

# 284
Част от изброеното от мен съм споделила в темата като впечатления, другото- да, може и да са нечии страхове. Simple Smile

По мои критерии 90% от плажуващите изобщо не знаят защо ходят там.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт