Децата, голи на плажа, или не?

• 47 815
  • 613
  •   1
Отговори
# 540
Е как да я нарека? Нито я знам, нито я познавам.
Щом ви е така важна дилемата й - ОК, оставям ви да се възмущавате!

# 541
Отдъхнах си  Laughing

# 542
чудесно ще да е, да Ни оставиш.Всеки има право да се възмущава на каквото му е там на сърце.Коя си ти, че да казваш на кой възмУтата е по-възмУта от на другия?Как го измерваш?
А дилемата на СКО нито ни е важна, нито нищо.Ти я направи такава.Щеше да отплува-тя-споделила по темата и толкоз.
Ая  Laughing  bouquet

# 543
Ние тук си говорим за плажове и голи дечица, а ето ви снимка от Будапеща, в петък привечер:

нямаше как да не се сетя за пословичната тема в бг-мама и да не снимам играещото на водните каскади детенце в центъра на града, чисто голо с родителите си. Наоколо не видях възмУтени и укорителни погледи, въпреки че аз не приемам подобно действие. Но все пак унгарците са известни с разкрепостеността си Wink Sunglasses

# 544
ама асинка, всеки с разбиранията си бре....те да те бЕха видЕли с апарат, че им снимаш детето..... Crazy Laughing Peace
Детето е далеч, не е на педя разстояние от лицето на някой.Има Разлика. Wink

# 545
  • София
Ееее какво толкова,голо бебешко дупе,мен също не може да ме притесни,да не му е лесно с тези памперси в горещините и то има нужда от прохлада Laughing

# 546
моето дете е голичко на плажа.Пробвах 1 път по гащички,но тя е много слабичка и като се намокрят и и падат.Не ми пречи да виждам голи деца по плажа.

# 547
Не виждам нищо  лошо в това децата да са голо на плажа,Те в  един момент сами почват да се притесняват и да си искат банския.

# 548
Разбрахме вече.

# 549
И край, друг не може да се изкаже!

# 550
Може, темата не виждам да е заключена.

# 551
  • Ямбол
Да споделя какво ми се случи да видя на тазгодишното ми плажуване - момиченце на около 3-4 години, с голо дупе, но с горнище на бански. И не, не беше инцидентно, така си играеше през цялото време.
Не съм се възмутила, но ми стана смешно.

# 552
Да споделя какво ми се случи да видя на тазгодишното ми плажуване - момиченце на около 3-4 години, с голо дупе, но с горнище на бански. И не, не беше инцидентно, така си играеше през цялото време.

Интересно е било ! Grinning

# 553
  • София
На моя приятелка племенницата така все си криеше гъВдите както казва тя,за дупето хич не й пречи да е голо,ама важно е гърдичките да ги е скрила,госпожичката е на 3 годинки.

# 554
Аз пък тази година попаднах на една майка толкова упорито решила да изпече детето от горе до долу, че едва след като почервеня порядъчно се сети да му сложи една тениска, но упорито го остави без бански или панталонки, нищо че и дупето му беше ярко червено!

Общи условия

Активация на акаунт