Децата, голи на плажа, или не?

• 47 812
  • 613
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Да споделя какво ми се случи да видя на тазгодишното ми плажуване - момиченце на около 3-4 години, с голо дупе, но с горнище на бански. И не, не беше инцидентно, така си играеше през цялото време.
Не съм се възмутила, но ми стана смешно.

Такова нещо и аз видях и също ми стана много смешно

# 556
Да споделя какво ми се случи да видя на тазгодишното ми плажуване - момиченце на около 3-4 години, с голо дупе, но с горнище на бански. И не, не беше инцидентно, така си играеше през цялото време.
Не съм се възмутила, но ми стана смешно.

Такова нещо и аз видях и също ми стана много смешно

I az za tova govoreh predi.

# 557
Моите деца стоят на плажа само с бански. Така е правилно според мен Simple Smile

# 558
Аз пък тази година попаднах на една майка толкова упорито решила да изпече детето от горе до долу, че едва след като почервеня порядъчно се сети да му сложи една тениска, но упорито го остави без бански или панталонки, нищо че и дупето му беше ярко червено!
Е това е престъпление вече. Явно майката не е запозната с вредното лъчение на слънцето. ooooh!

# 559
  • в очите на дъщеря си
Голо Peace
да уточня , че е гола докато слънцето не е твърде силно , после и обличам тениска Peace

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 19:12 от Boten Mary

# 560
  • в огледалото на живота
Абе тук проявявам малко консерватизъм,предпочитам с бански,виждала съм чичковци по плажа с издут пакет при вида на голи дечица,сори ама ми е гадно.. Sick

# 561
Повдигна ми се от тази тема. Ако за някои майчици е умилителна гледката на гологазите им чеденца, за чуждите хора това са просто голи гениталий, с голям потенциал от изпускане, било голямо, било малко, за чуждия човек е все неприятно. Пикнята си е пикня, дори и излязла от сладкото пишле на 2 годишното ви слънце, принц, граф или квото там го именувате.
Всъщност, къде ачкат милите ви слънца? Така както си тичкат невинно по брега ли? Или директно в морето, за радост на други дечица, влезли само да пикнат там?
Благодаря ти Боже, че ме светна да се махна от тоз колективен сралник и промискуитет!

# 562
  • около Варна
На мен пък ми се повдига от твоето изказване...

# 563
  • Бургас
С бански.

# 564
  • София
Al Fasi, признавам си и на мен ми се повдига от твоя коментар, кому е нужно ....  #Crazy

# 565
  • Русе/София
Al Fasi, признавам си и на мен ми се повдига от твоя коментар, кому е нужно ....  #Crazy
Абсолютно еднакви мнения имаме по този гнусен пост.

# 566
  • София
гнусно е описано... но пък представете си...доста хора се чувстват точно така... със сигурност обаче поста не е толкова гнусен, коркото някое бебе да те препикае докато се печеш Simple Smile

# 567
  • Варна
гнусно е описано... но пък представете си...доста хора се чувстват точно така... със сигурност обаче поста не е толкова гнусен, коркото някое бебе да те препикае докато се печеш Simple Smile
Абсолютно вярно. Peace

# 568
  • Ямбол
Който го е страх от мечки, не ходи в гората!
А който го е гнус от бебета, не ходи на плаж!

И който не може да пише на български, се връща в първи клас.

# 569
  • София
хахаха...дааа, то плажа защото е лично на бебетата, та дай заради тях да не ходим на плаж.
плажът си е за всички, виж за нудисти има отделни плажове, може би там трябва да си водите  голите бебета, за да не смущават Simple Smile

Чесно колкото и да не го разбирам, ми е все тая кой какви генитали вади на показ, но ако ме опикае някое бебе, бих му повърнала на главата Simple Smile
За радост не ми се е случвало...за това пък съм го виждала...е много гадно им стана на хората Simple Smile кому е нужно такива изживелици да има, на място, където е отишъл, за да му е приятно и да си почива?

Общи условия

Активация на акаунт