Децата, голи на плажа, или не?

• 47 837
  • 613
  •   1
Отговори
# 210
А с какво точно ви притеснява евентуалното присъствие на педофили на плажа, нали сте там? Мен ме гони параноя само когато децата не са под контрола ми.

И аз не мисля, че от мокър бански едно дете с добър имунитет може да се разболее.

Теб няма ли да те притесни  някой изрод с текнала лига , гледащ детето ти голо на плажа?

# 211
РЕНИ, те повечето даже не са истински педофили, а просто мъже, които вероятно се възбуждат и от момичета в ранен пубертет, освен от зрели жени. А какво ме притеснява ли? Просто не ми е приятно да хвърлят скришно жадни погледи към децата ми. Нищо друго. А това че ти си там, не е гаранция за нищо. Просто, ако си суеверна, чукай на дърво, ако ли не- пак.

Jizzlobber, то някои се радват и да виждат, че тяхното момченце е с по-дълъг пенис от другото 3 годишно. Всеки е свободен в избора си, нали така?

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 21:30 от Касита

# 212
То остава и 10-12г дете, без значение момче или момиче, да се мотае голо по плажа пред погледите на един куп хора.
Разбирам да е на нудистки плаж, или на някой безлюден такъв, където е само със родителите си.
Но във всякакъв друг случай е абсурдно за мен.

Не ми е приятно да гледам пишки и на малки момченца, хайде ако са бебета до 1г, донякъде приемливо.
Но за мен интимните части на човек са точно за това интимни...за да не се показват навсякъде и на всеки.

# 213
Не изпадам в умиление от вида на голо дете на плажа.

# 214
  • Linz
А с какво точно ви притеснява евентуалното присъствие на педофили на плажа, нали сте там? Мен ме гони параноя само когато децата не са под контрола ми.

И аз не мисля, че от мокър бански едно дете с добър имунитет може да се разболее.

Теб няма ли да те притесни  някой изрод с текнала лига , гледащ детето ти голо на плажа?
Банският не е гаранция, че няма да гледа. Дори и дрехите не са. Плажът не е единственото място на което ходят педофилите. Но при положение, че децата са с мен и баща им не се страхувам.

Касита, предполагам, че жадните погледи към дъщерите ми няма да са ми особено приятни на никоя възраст. Но докато са само скришни погледи не се притеснявам.

# 215
О, мен биха ме притеснявали, докато са на 10.Станат ли на 20, ще се притеснявам ако няма такива погледи. Laughing

# 216
  • Linz
И що, каква е разликата? И също дали детето е с бански или без?

# 217
наистина ли не правите разлика?
10-годишно...и 20-годишно?
20-годишното ражда деца.Пълнолетно е...
10-годишното е дете...
Да зяпаш дете, което е голо.Да покриеш интимните части на това дете...Наистина ли нищо не знаете за педофилията?Нима мислите, че Дрехите разпалват педофилите?Точно обратното е.
Ма не за педофилите бе темата....
 Crazy
Обикновено 20-годишната мадама осъзнато си показва гърдите. WinkЦеленасочен е този акт.

# 218
Тук говорим за деца. Не за възрастни, пълнолетни.
Едно дете като такова е грижа на родителите си. И те би трябвало да се усетят как да го облекат, или не на плажа.
За мен приемливият вариант е след максимум 2г, детето да е с бански. Извън водата, с гащички.

# 219
  • Linz
Ама нали говорим за скришни погледи, не са секс?
Моята идея е друга- докато е дете и е пред очите ми, няма какво да му се случи. Но като пораснат и тръгнат сами- тогава вече ме е страх.

# 220
Мирама, проблемът е, че интимните части на деца и възрастни са еднакви.
Рени, говорим за съвсем различни неща....принципно.На детето ти може да се случва нещо и без ти да знаеш, да и без то да знае, но едва ли ще ти е приятно някой да лъска върху снимка на дъщеря ти-гола .Да, не го виждаш , но....
 Sick

# 221
Мирама, проблемът е, че интимните части на деца и възрастни са еднакви.
Рени, говорим за съвсем различни неща....принципно.На детето ти може да се случва нещо и без ти да знаеш, да и без то да знае, но едва ли ще ти е приятно някой да лъска върху снимка на дъщеря ти-гола .Да, не го виждаш , но....
 Sick

Това е много тревожно, значи по-добре да са облечени на плажа  Shocked

# 222
Кое е много тревожно? newsm78
Вие за първи път ли чувате, че се снимат деца без знанието на родителите? newsm78

# 223
  • Linz
Jizzlobber, ако знам такова нещо, няма да ми е по-малко неприятно, ако дъщерята е с бански (но примерно я е хванал в "провокативна" поза).

# 224
С бански не провокират за снимка.Дебнат се деца без бански.

Общи условия

Активация на акаунт