И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 580
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Честит Рожден Ден на сладка Лили! Heart Eyes Да е здрава, послушна и да радва всички около нея! Джу, честит празник и на теб!  bouquet

За килограмите в + скоро разбрах, че ексес естроген/прогестерон дефишънси може да е причина да не може да се отслабне. Проблем с щитовидната жлеза също може да е в резултат от този дисбаланс.

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 07:36 от benson10

# 151
В крак с темата кой колко харесва тялото си, снощи се зачетох в "The Good Body" by Eve Ensler (авторката на "Монолози за вагината"). Ако ви попадне, позабавлявайте се, мен ме усмихна. Simple Smile

# 152
Честит първи рожден ден на Лилия   bouquet Да е здрава и усмихната Simple Smile

# 153
Здравейте. Казвам се Марина и съм на 38години(почти 39),  имам четири деца Мия,София,Емили и Александър.Живея в САЩ от 20 години дойдох за да уча но останах тук за постоянно.

# 154
Добре Дошла Марина   bouquet

Bens  Hug Hug Hug

# 155
.Sunny. добре дошла и от мен  Hug
Шашна ме с 4 деца... Аз си мисля, че двете ми бяха много отвреме на време... Mr. Green

# 156
А, малки проекти по поддържането на къщата се изпълняват в период от няколко месеца до няколко години от постъпването на писмена молба от семейния съвет. Не си пада особено по детайлите, така че трябва да му висиш над главата по време на изпълнението на проектите.

За един и същ сме омъжени май. Малко съм в паника, че тази сутрин падна някаква гума на миялната, а последната поправка на въпросната миялна отне 6-8 месец и 3-4 скандала.

Честит рожден ден на Лили!

# 157
  • САЩ
Честит рожден ден на всички пораснали малки и големи! Да сте здрави и винаги усмихнати!   bouquet

Добре дошли на новодошлите!

За килограмите няма да се включвам че да не ме бийте  Mr. Green Наскоро поотслабнах и сега гледам само да ги задържа. Отпускам се от време на време но за сега държа.

Агент и аз като те прочетох стигнах до извода на останалите - търси къща до комшията и хич не се услушвай!  Laughing

# 158
ЧРД на Лилия!Как мина година,ей сега Алек и Алекс ще за-тодлерстват (и наш Самуело по реда си ,но той в скута на мама до 45 както съм ви казвала Mr. Green)
*
Чудя ви се как хабите енергия с дом.проекти.Единственото к може да ме впечатли е липса на топла вода и хладилник работещ,инак хич ама хиииииииич не си слагам насърце подобни несъществености..

# 159
  • The QC to be!!!
(и наш Самуело по реда си ,но той в скута на мама до 45 както съм ви казвала Mr. Green)
A ти пита ли го той какво ще иска  Mr. Green

# 160
  • Boston, MA
Честит първи рожден ден на Лилия!

# 161
Той сега от мъка човека е седнал пред ТВ-то, простено му е.
Упс! Не съм била разбрана правилно - нито ММ нито съседа биха направили подобна грешка  Joy За един друг балканджия думам, дето жена му подвизи прави, а аз не одобрявам толкоз еманципация  Crossing Arms

Съни - повеждаш класацията на многодетните майки-героини! Добре дошла при нас!

Цонна и Титина - 15 мин се хилих с вас, без глас останах  Joy

Марлела - ще поръчам! Мерси!

За новия скул дистрикт на съседите отма се прежалвам, супер е, но къща не ща! Прекалено мързелива съм за такова нещо, дай ми на мен кондо с 2 бани или таун хаузче максимум. Всеки с приоритетите си, но в моя бъкет лист 4000+ ск.ф къща категорично няма! Обаче вие заповядайте насам, примерът е заразен  Grinning

Моето чаве направи 6 мес днес!

Моето бебе и други крокодили

# 162
Честити 6 месеца на Крис! Агент страхотен сладур е Hug Heart Eyes Да ви е жив и здрав и кака му Анджи също Hug

# 163
Агенте, добре си подбрала на звездите позициите, Крис е чаровник от класа. Пу-пу!

Цонна и Хиър - хихи, руските мъже май всичките от една кръвна група. За моя беда, моят обича домакински проекти. Само дето му отнемат месеци и години. Не ме питайте що нямам фурна, най ме питайте защо от януари насам нямам хол!...  Laughing

# 164
Ти пък фурна, аз 6 месеца бях без кухня ( сега като започва ремонт и ми се изправя косата).

Агент, честити 6 месеца на Крис. Колко бързо лети времето, като че ли онзи ден беше постнала снимките, как прегръщаш тоалетната чиния.

Общи условия

Активация на акаунт