И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 000
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Мен ме впечатли това, че правилните хора (това лекари, адвокати, професори), са предимно неамериканци, разбираш ли. Щото те американците - средностатистическите - такива професии не населяват. От непиенето на вода ще е.  Laughing

Те лекциите на жената сами по себе си не са за Америката, ама е къде по-впечатляващо да се дават негативни примери с дивия континент. Ето и ето.

# 616
... и научила българските деца да пият вода. Mr. Green Ех, тая доцент Маринова. Laughing

Прочетох само края на втората статия. Много въпроси, много отговори, много нещо. Laughing Ще си ги пазя за десерт. Laughing

Не, не мога. Joy

Цитат
За начините на пиене на вода. При големи деца (на 2-3 години) може да се използва по-атрактивен начин за приемане на вода. Например със сламка или със сламка и чадърче в чашата или с използване на по-цветни неща в чашата. Другата техника е да се използва красива чаша, в каквато обикновено на детето не се дава да пие. В нея се налива вода и тя се слага на масата. Когато детето попита какво е това, чашата се дърпа леко настрани и се казва, че това не е за него. Тогава бъдете сигурни, че интересът ще накара детето да поиска да пие вода и от инат ще я изпие.

И сега за тези, които още се държат на столовете си и не са припаднали от смях рубриката, Who is who?. Дами и господа, имам честта да ви представя мнoгоуважаваната доцент Маринова:

Цитат
доц. Маринова – педиатър и ръководител на катедра по педиатрия в Медицински университет, София.

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 08:35 от Цонна

# 617
За пиенето на вода, моят мъж има големи проблеми, до скоро не близваше (както се казва), насила трябва да го карам, често го хващам, че е дехидратиран. Пиеше само и единствено сода, добре че майка му се "чална", та започна да пие вода, та той взе пример от нея, нищо че му ги приказвам тия, откакто съм тук. Затова за средния американец и водата е вярно, но то от друга страна няма почти нищо общо с новородените и водата.
Иначе за статията, не прочетох всичко, съгласна съм че е чиста провокация. Не вярвам, че съществуват жени, които кърмят заради ЛЛЛ, вие казвате, обаче че има  newsm78. Лично аз кърмя, защото майка ми е кърмила, сестра ми е кърмила, цял живот съм знаела, че тези две гърди са за това, лесно ми е, приятно ми е... За еднократните пелени, изобщо не го правя, за да съм супер майка, правя го, за да не играе Боби един ден на бунище, защото скоро в това ще превърнем планетата си. Много ми се иска повече хора да го разберат, и да са по-малко егоистични (нищо лично към никого).
Иначе в статията има един пасаж, който много ме стресна и много ме тревожи от известно време So, that means a woman who has spent years without a firm spot in the job market and whose economic future is in great danger is suddenly left alone and has to care for her child and herself. Давам си сметка, че всичкото това време и усилия, които влагам, един ден няма да ме хранят Sad.

# 618
Не, не заради ЛЛЛ - заради приятелките си. Това, че ходят заедно на срещите на ЛЛЛ е просто допълнителен факт.

Аз средни американци явно не познавам. Всичките пият вода около мен. Верно, леденостудена - ама си пият хората.

# 619
Ооо, нищо не остава скрито тука  Laughing
ianajar кога успя да го прочетеш, аз го постанах защото знаех, че ще предизвика смях, но после го махнах, защото ми се видя някак...твърде клюкарско или нечестно спрямо информираното майче и продължих сагата само в моята си отчетна...

За доцентката  ooooh!
Аз  тук се научих да пия вода, в Бг нещо бях скарана с нея...И каква ирония бебето ми гледано от Бг лекари също не пиеше вода, не защото не съм му давала, а защото отказваше всичко друго освен гърда  Laughing Би ми било интересно как би предизвикала интереса на едно бебе  Mr. Green

Terminator браво за пелените, когато аз проявих интерес към тях, мненията си противоречаха много, било също толкова неекологично предвид честотата на пране и препарати, които също замърсявали, отделно наистина коства доста повече време, а и в Бг май ги продават само на 1-2 места. Абе с една дума, май не ми стигна ентусиазма и си намерих оправдания  Embarassed

# 620
Aми Терминатор, събирай мъжа ти с правилните хора. Майка му лекар, адвокат или преподавател е, та е взел пример от нея? Гледай как лесно се решават проблемите с пиенето на вода. Ей, ще ме уморите, ей.

Разбира се, че е вярно това за средния американец, няма две мнения по въпроса. Тя жената не си ги измисля все пак. Научен работник е тя. Борави с неоспорими факти.

# 621
А ако събирането с правилни хора не помага, може да му наливаш вода в красива чаша и като попита какво е това, да я дръпваш и да казваш, че не е за него. На инат ще пропие!

Фен съм ѝ на дамата. Вече ще си я търся в гуглето като ми потрябва хумор за разтуха.

# 622
Аз средни американци явно не познавам. Всичките пият вода около мен. Верно, леденостудена - ама си пият хората.

Ама и ти като почнеш така. Laughing Ще те издам защо хората около теб пият вода. Пази се. Хитруша такава.

# 623
А ако събирането с правилни хора не помага, може да му наливаш вода в красива чаша и като попита какво е това, да я дръпваш и да казваш, че не е за него. На инат ще пропие!

Айде не се излагай пък ти сега. Това са трикове за 2-3 годишните. За мъже има друга стратегия. Обличаш се еротично и му предлагаш чаша вода, ако попита какво е това му казваш, че не за него и му я дръпваш . И той от инат я изпива.

# 624
Е, Цоне, бива ли така сега. Аз просто заобиколно намеквам, че също не ми е какво да е средно обкръжението. Все видни неамериканци.  Laughing

Друго си е ръководителят на катедра педиатрия да има досег с чужбински култури и най-вече с американските такива. Обогатява. Дава възможност да се ужасиш колко са зле колегите на този забравен от Бога континент.

# 625
Ти заобиколно, аз в прав текст. Laughing

Била на конференция в САЩ. Разбра ли сега, а, а? Проблемите на пиенето на вода сигурно е обсъждала. Смея се на глас.

Ама как може, бе? Това не е кой да е, това светило обучава други бъдещи лекари. Уеуе...

# 626
Смешно ви е на вас, ама ще взема да ви го пратя, да видим как ще го убедите  Laughing(моля д апрескочите еротичното бельо Wink). Една вечер цяла теория ми разви, как му ставало гадно като пие вода  ooooh!. За статията - и на мен са ми смешни такива небивалици (ама пак да си кажа, за водата Joy).

# 627
Терминатор, виж сега, аз в еротично бельо много лесно мога да накарам мъжа ти да пропие вода - не от инат, от страх.  Laughing Никакви проблеми няма да имаш после.

Цонне, жената не само обучава педиатри, тя консултира и в педиатрична гастроентерологична клиника. А се е наложило да си заведеш непиещото вода новородено там, а са те емнали с все американските парцали.

# 628
Аз също съм специалист по водата. Затова ти предложих такъв коварен план, Терминатор Laughing Е, верно не давам съвети наляво, надясно, ама рекох днес, гледайки примера на доцент Маринова, да се възползвам и да посъветвам дехидратираните как да бъдат спасени от ужасното лишение, на което доброволно са се подложили.

# 629
Терминатор, виж сега, аз в еротично бельо много лесно мога да накарам мъжа ти да пропие вода - не от инат, от страх.  Laughing Никакви проблеми няма да имаш после.

А дали ще може и моя да научиш. Mr. Green Само бира пие. Дехидратира се. Бъди човек Laughing Ще се реванширам с гледане на бебето някой ден, за да можете да излезнете на вечеря с мъжа ти.

Общи условия

Активация на акаунт