И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 25 992
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
напиках се от смях с вас госпожи  Joy Joy Joy
просто не мога да повярвам, че написаното е истина... изглежда напълно абсурдно...
но пък е супер смешно  Joy

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 23:58 от Лeни

# 646
Leni, повечко вода давай на детето, за какво си заповдигала вежди. Laughing Методиката ти се изясни. Laughing

Днес съм нощна смяна. Бдя на темата да не прелитат врагове.

Тине, ще може ли да се кара ферарито ?

# 647
Що не спите, бе? Едно кърмаче да бяхме издундуркали  Laughing Laughing

Цоне, не знам, утре ще я видя. По-добрата половинка я преместил, поизгребал там водицата...  аз такива неща не ги съпреживявам, хеле пък за кола да се тръшкам, как пък не... Най-много да ми мирише на чорапи 2-3 дена...ако не се понася положението, ще я сменим и така...

# 648
Е, тренираме на сухо. Laughing Не се знае кой ще има нужда от нашата помощ. Laughing

Радвам се за колата. Миризма на чорапи-секси арррррррр:)

# 649
Аз се чудя защо Алек не пие вода, но ето каква била работата, явно не сме му осигурили подходящото обкръжение  Joy Joy Joy . А пък и педиатърката му не е еврейка, голям пропуск. Поне акушерката му беше еврейка, мислех, че това ще е достатъчно и не се напънах за педиатърката, а е трябвало явно  Thinking .

# 650
  • Чикаго / София
Да, знам. Момент да го погледна как се казва. БРБ. Laughing

Goo Gone-spray gel.

http://www.google.com/products/catalog?hl=en&cp=7&gs_id= … p;ved=0CE8Q8gIwAQ

Цоне, мерси много! Днес ще се засиля да го купя и да започна търкането.

Гледам повеселили сте се снощи. Laughing

Тази доц. Маринова, не е ли една известна лекарка която се занимава с алергични деца? Много ми е познато това име. Не сме я посещавали обаче, изглежда забавна. Laughing

# 651
Здравейте  Peace

Снощи тук е имало голяма веселба  Laughing тази доцентка е голям образ  Crazy Това още един път доказва, че колкото повече говориш, толкова повече глупости ръсиш  Mr. Green

Иначе моите не пиеха вода до захранването. Много чудно ми бече като опитат водата и се едно съм им дала лимонов сок  Crazy Постепенно самички си почнаха да си пият и сега са водни жаби.

Вчера тук се разрази такава буря, направо ни отнесе  Laughing Даже като отидохме да подпишем договора за новото жилище и останахме втрещени от посрещането пред него  #Crazy Докато е била бурята светкавица е разрязала дървото пред прозореца на две  #Crazy, цялото овъглено, добре, че няма щети, само клоните са паднали върху една кола на паркинга. Не знам каква поличба е това, при първото влизане да удати светкавица пред входа  #Crazy

# 652
Чудя се как пък при наличието на доц. Маринова, редовното пиене на вода не е на почит в България сред възрастните. Имам чувството, че всичко живо пие кола и фанта. Като бях в гимназията и учителите бяха американци. Винаги си носега една бутилка вода в час и отпиваха от нея редовно. Ние ги гледахме като извънземни и сме ги питали даже "Ама защо пиете толкова много вода?" Simple Smile

Цоне, видях, че си имала близки срещи с Трещерица. Млъкни и не я закачай, тя знае Америката надлъж и нашир без да е стъпвала никога тука. То не е и нужно. Всеки българин се ражда уведомен за реалностите тука.

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 17:59 от Hear Again

# 653
..... Ние ги гледахме като извънземни и сме ги питали даже "Ама защо пиете толкова много вода?" Simple Smile

Е, били сте деца, какво да ви занимават с методите за дехидратация. Laughing Laughing Laughing

Доцент Маринова работи по въпроса с възрастните, дайте и време, моля  ви се.

П. С. Даже и тя е идвала тук. Разбра ли сега? Не е като да не знае туй-онуй. Аз за толкова време тук не смея да се обадя по някои въпроси, но тя и компания са винаги готови с мнение по зададената тема. То направо жалко.  А, нали се сещаш, че мнението е винаги негативно. Това са си принципи все пак, нека да си ги спазваме. Wink Ай, ще си имаме уважението. Laughing

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 18:52 от Цонна

# 654
Цоне, видях, че си имала близки срещи с Трещерица. Млъкни и не я закачай, тя знае Америката надлъж и нашир без да е стъпвала никога тука. То не е и нужно. Всеки българин се ражда уведомен за реалностите тука.
Laughing Laughing Laughing
това ми е любимото явление... и чак те убеждават в разни неща...

# 655
Задължително колко си назад с материала. Колко си изпаднал и как си на дъното във всеки един аспект. По всички въпроси. Нема изключения. И за да съм в дух с темата, ако си гледаш детето с пелени, то това е само защото нямаш пари да си купиш памперси.Мда Laughing  

# 656
  • The QC to be!!!
Да добавя до листа от Цонна - културно си изостанал, не само не си в крак с модата, ами си на зад с години, ядеш само хабургери и си забравил вкуса на хубавите зелечуци и плодове, изобщо си нямаш на идея какво става в света защото си в информационно затъмнение и си затъпял като всички хамериканци.

# 657
Дайте, моля, линк към въпросТата тема, да се повеселя и аз Simple Smile

Много тъжна новина: http://news.blogs.cnn.com/2011/07/23/singer-amy-winehouse-found- … s-says/?hpt=hp_c1

РИП

Налях си чаша вода с лед, хай' наздраве!

# 658
Жалко.. толкова талантлива... много саморазрушителен начин на живот... толкова млада...

# 659
Жалко, жалко Sad

Общи условия

Активация на акаунт