И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 25 996
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Boston, MA
Mnogo tuzhno...

# 661
  • The QC to be!!!
Дайте, моля, линк към въпросТата тема, да се повеселя и аз Simple Smile
Много тъжна новина: http://news.blogs.cnn.com/2011/07/23/singer-amy-winehouse-found- … s-says/?hpt=hp_c1
РИП
Налях си чаша вода с лед, хай' наздраве!

Ето още по тъжната на деня, занимаваща Норвегия и ЕС: http://www.msnbc.msn.com/id/43854355/ns/world_news-europe/?GT1=43001

# 662
# 663
Лека и пръст на Ейми, голям талант!
Норвегия - зловещо  Sick

Едното кърмих дълго, другото - кратко. И двете не спят! И вода не пият, но паспорти имат. Без сън съм зла, безцеремонна и цинична... и така 4-та год  Mr. Green

Ей, съсипахте и вие делото свещено на Ерика Джонг и сие Wink те ви дадоха гилт фрии секс, а вие да го отречете за едни оакани пелени... как да не и е криво не жената!
(Сандберг на мен ми е адски симпатична, но и аз си виках като Атти... "ах, значението на даскалото, ментора... че даже и съпругът и всичко за капак алайнато с висшата цел Simple Smile)) )

Всички въпроси, дискусии и подмятания за обрязването престават магически като им отговорите, че не искате синът ви да прилича на Осама Бин Ладен там долу. Някои дори започват да се оправдават.

Grinning Хайде, Solley, наистина ли? Не се ли намери някой отракан и политнекоректен да ти върне топката, че щом държиш да прилича на Адолф Хитлер там долу אֵין בְּעָיָה, אֲנִי אַתַקֵּן אֶת זֶה !?!

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 02:27 от Agent Provocateur

# 664
Тази сутрин обсъждах с мъжа си темите за Бадинтер, Сандбърг и Джонг.  Казах му какви са моите планове и после му казах "Ама казват, че като гушнеш бебето и вече може и да не ти припука за работата" и той ми казва "Дали ще ми се случи и на мен?" Simple Smile

# 665
Бенс, минавам да изкажа специални благодарности за рецептата за лемън барс.   bouquet Станаха страхотни. Моят мъж е очарован, много харесва лимонови сладки/ши, но е страшно пики, а на тези парчета само охкаше и мляскаше.  Mr. Green Другият път двойна доза.  Sunglasses

# 666
Солей, радвам се, че са ви харесали. Hug И ние сме им големи фенове.

Ако тази доцент Маринова е лицето на българската Педиатрия представям си разни селски лекари какво съветват родители, които не използват интернет или не знаят английски. Жалка картина. Confused

И аз от мъжа ми се научих да пия вода. В повечето офиси имат автомати за вода, ако не се използваха едва ли щяха да са там.

Много жалко за Ейми. В Норвегия- ужасна трагедия.

Когато се излъжа да пиша в теми в Семейни, винаги се стига до това да ми кажат как е в Америка въпреки, че никога не са живяли тук и да ми размахват пръст да не съм говорела за Б-я щото не живея там и не знам как е. Едни и същи хора. Crazy

# 667
 Много страшно в Норвегия. Много жертви.
За Ейми никой не е изненадан, жалко че не можа да се справи. Тя май и не опитваше.

Какви са тези лемън барс? Пак пропуснах.
 Бенс, като си се женила за американец и живееш в държава на упадък, как може да си позволяваш да изказваш мнение? Ми не са ти ясни нещата, не.
Някой хора яко ги кълве петела.

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 05:28 от so what?

# 668
Всички въпроси, дискусии и подмятания за обрязването престават магически като им отговорите, че не искате синът ви да прилича на Осама Бин Ладен там долу. Някои дори започват да се оправдават.

Grinning Хайде, Solley, наистина ли? Не се ли намери някой отракан и политнекоректен да ти върне топката, че щом държиш да прилича на Адолф Хитлер там долу אֵין בְּעָיָה, אֲנִי אַתַקֵּן אֶת זֶה !?!

Simple Smile

За Норвегия съжалявам много, голямо нещастие  Praynig

Ейми, не се изненадах, но много харесвах. Жалко. РИП!!!

# 669
  • The QC to be!!!
אֵין בְּעָיָה, אֲנִי אַתַקֵּן אֶת זֶה !?!
Aууу Агент ся ко ми кажеш, че туй го написа сама шъ се засрамя и скрия в ъгъла и ще си гризя ноктите докато не науча и аз юдиш или там както му казват.  Laughing

Айде, стига с тия пишки и пелени, и ужаси. Сменям темата за езиците... но не хапливите а онези  хубавите, звучни, романтични, или пък всички.

От както се цопнах тук направо ме е срам да кажа, че знам само 3 езика да комуникирам, изкл. образният, и на 2 други мога да скалъпя откъслячни изречения.  Blush Но пък обичам те и довиждане на повечеко.  Mr. Green Понякога ми се иска да драсна чертата на всичко и да се заема само с ученето на език, без значение какъв е. Като бях в щатите, там се пънех с 1 часов, макс. 2 на месец да си приказвам с приятелка на Исп. Тук, не мога даже да ви опиша как се усещам. Не искам да ги знам добре, искам само да мога да разбирам на 100% всичко и да говоря плавно, пък дори и не правилно  Blush Има ли друг с такива мераци като мойте?  newsm78

# 670
  • Boston, MA
Тази сутрин обсъждах с мъжа си темите за Бадинтер, Сандбърг и Джонг.  Казах му какви са моите планове и после му казах "Ама казват, че като гушнеш бебето и вече може и да не ти припука за работата" и той ми казва "Дали ще ми се случи и на мен?" Simple Smile

Дано му се случи, Хиър!  Grinning

Важното е да не превръщаме ни бебето, ни работата в център на вселената ни. Според моята версия на феминизма.

Малко съм ужасена от българската педиатрия, меко казано. Мизинформирана, но крещи на висок глас. То обикновено така става де.

# 671
Има ли друг с такива мераци като мойте?  newsm78

Купуваш си учебник и правописен речник на езика, който искаш да започнеш да владееш и почваш да кълвеш. Да, имам такива мераци. Искам да науча немски, за да мога да чета като хората. Няма да ми се случи скоро. Laughing Сега съм на каруцарско ниво, ама по-добре от нищо, нал' тъй. Laughing

Хиър Laughing Laughing Laughing

# 672
Прибрахме се от бг адопти срещата,жега нереална,но си заслужаваше.

https://picasaweb.google.com/113408498890785562715/BgAdopteeReun … p;feat=directlink

*
В моя мозък връзка пряка м-у зеленост,феминизъм,хелик.перънтинг и привъразно родит,работеща майка няма

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 01:02 от anette1104

# 673

Жестоко! Какви нахилени деца и родители. Много ми хареса и как вееш кърпичката Simple Smile

# 674
Анет, страхотно. Какви хубави деца. Heart Eyes

so what?, нали, яко съм се  прецакала. Mr. Green
Виж ми в публикациите за рецептата, скоро пуснах линк.

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 21:07 от benson10

Общи условия

Активация на акаунт