Дискова херния - 3

• 220 524
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Пареза за по дълго време би могла да нанесе трайни увреждания на засегнатият нерв! За това не отлагайте по-дълго, а отивайте при неврохирург  Peace

За гръбначния център идеята е  много добра, направете си там една консултация с д-р Стоев!  Peace

Благодаря за отговора,
точно д-р Стоев ли да търсим, има добри отзиви за него така ли?

# 301
zoomi кои невролози посещаваш в Пловдив? Може да ми отговориш и на лични.

bgdesi  и STU68 пълният курс на лечение в инжекциите Дискус зависи изцяло от това как се повлиява болката и възстановяването с тях. Повечето от тези, които са си ги слагали твърдят, че след 3 курс ( 30 инжекции) нямат никакви болки, други продължават да имат болки и продължават да си ги слагат... ( и аз), всичко е индивидуално.
Инжекциите се бият мускулно на дупето. Ако първата инжекция се сложи в понеделник, тогава втората се слага в четвъртък и така 10 броя инжекции е първият курс и излиза, че се бие 1 месец. След това се почива 2 месеца и се бият пак.
Има лекар в София, който изписва инжекциите и доста от пишещите тук са ходили на консултация при него преди да започнат лечение с тях. За съжаление в момента не съм си в къщи и не мога да дам координатите.
Тишо, знам че ги имаш, би ли ги пуснал отново  Peace

# 302
Здравейте,
забелязвам затишие в темата, дано това означава, че всички сме във форма. Praynig
Днес ми е 36 ти ден от операцията, честно ви казвам, ако не си видя линията на кръста няма и да се сещам, че съм се оперирала - пу пу.
Привършвам и 7 дневен курс на рехабилитация - УЗ на лумбален сегмент, Ел - фза на десен крак от коляно до стъпало и лумбален сегмент и лек масаж на лумбален сегмент.
Прочетох и книгата, която някой тук препоръча - Библия на хората с болки в гърба.
Добре, че ми отвориха очите да спра да се пазя, като рохко яйце и да се навеждам, за да е подвижен целият гръбнак.
Правя и упражненията от книгата ...
Чакам си и ензимите от iherb.
Само едно прегрешение имам ... от време на време слагам обувки на ток.
По силно е от мен . Blush

# 303
  • София
Привет,

Ходих на кинезитерапевт, казаха ми че имам начална мускулна атрофия на левия седалищен мускул, също така напоследък установявам маломощност, понякога леки признаци на схванатост в левия крак при по-различни движения от ходене (а след прегледа) още по-ясно усещам (не мисля, че си внушавам). Последния ми скенер е от 2009 и Л5-Л6 дискова протрузия, стенозираща двата неврофорамена, повече този в ляво, Л5-С1 - медианен дисков пролапс. От тогава съм се влошил, отслабнал... казаха ми да си направя ЯМР и ЕМГ, след това може да се обсъждат варианти и за операция (в краен случай) Shocked

ЕМГ-то скъпо ли е без направление, понеже за двете не знам дали скоро ще мога да взема направление.

И последно - в момента да избягвам ли всякакви натоварвания - вкъщи нещо не ми влизат в положението и не зная вече къде да се дяна... ooooh! А до изследванията има не малко време. Назначиха ми няколко индивидуални упражнения за начало.

# 304
Тишо, знам че ги имаш, би ли ги пуснал отново  Peace

Разбира се  Hug

Това е номера за запазване на час при него Peace 0897829015
Адреса е: ул. Кирил Ботев 27Е Зад Билата на бул. България

# 305
Здравейте,
Вчера бях на консулт при д-р И. Стоев ВМА. Беше изключително внимателен при предгледа. Обясни ми подробно съществото на процедурата.
На 19,09 ми записа час за озон и чесно да си призная почва да ме гони шубето.

Хубав и безболезнен ден.

# 306
hakama за ЯМР ти трябва невролог да изпрати писмо до НОЙ с искане да те допуснат до изследването, на частно е 240 - 300 лв зависи каде го правиш. ЕМГ е 35 - 45 лв според зависи. за ЕМГ може да си настояваш спокойно пред невролога, има вероятност и да има в кабинета при него или в болницата в която работи. ЯМР снима хрущялите и дава ясна картина на положението, скенера и рентгена ти замазват очите и на теб и на лекуващия лекар  Laughing

bgdesi пиши ми на c_i@abv.bg успях да пусна за превод от PDF упътването на дискуса, мога да ти го препратя кирилизирано.

mtaskova и agnesana , чакам да ми отговорите за поръчката на дискус 100бр.

# 307
Аз също ходих при д-р Стоев в "Гръбначен център", но не съм впечатлена. На всеки казва едно и също - озонови инжекции. Доста четох, но не мисля, че те биха решили кардинално нещата. Не е безопасно и самото слагане на тези инжекции, защото може да се засегне нерва. Имах големи надежди за този нов "Гръбначен център", но бях разочарована. Силна реклама имат, може би.

Месеците април и май бях с криза и тогава ми биха кортикостероиди и след това започнах да се подувам. Килограмите ми са същите, но съм надута като балон. Говорих с лекар и той ми каза, че за шест месеца ще се изчистя от кортикостероидите, което е доста дълъг срок. Отичат ми краката и не знам какво да направя. Някой имал ли е подобен проблем и как го е решил? Трябва явно бързо да се детоксинирам, но как?!  Cry  Помагайте!!!!

# 308
При мен се получи същото от кортикостероиди,надух се като плондер,но и качих 5-6 килограма Shocked,беше началото на март.В момента съм на нисковъглехидратна диета и доста кардио всеки ден,но много трудно се смъкват тея килограми.До преди това смъквах лесно,не знам на инжекциите ли се дължи Thinking

# 309
Пих едни хапчета ХОНДРОВИЦЕН от Авицена Херб, но опаковката съм я изхвърлил за съжаление и в Гугъл нищо не намирам за тях. Съдържаха : Сарсапарила, Стрък от полски хвощ, Корен от Гръмотрън. Приемаха се с увеличаване до момента в който получиш леко разстройство и това е дозата , приемаха се през ден. По билковите аптеки и дрогериите трябва да има подобни комбинации. Детоксикира и прочиства много добре  Laughing
Надявам се да намерите подобна комбинация.

# 310
Здравейте!
 От години имам болки в кръста и гърба-дископатия и сколиоза.Пролетта ми откриха и дискова херния.Ходя при д-р Симеонов на физиотерапия-Пловдив,ж.к.Тракия бл.181.От форума разбрах за инжекциите дискус композитум.Оказа се ,че той също ги изписва. Утре ми е последната от първия курс ,но все още имам болки в кръста.
Искам да питам Тишо за мнението му за протеолитичните ензими.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 01:14 от Piglet__

# 311
  • Казанлък
Здравейте!
 Пролетта ми откриха дискова херния.Ходя при д-р Симеонов на физиотерапия-Пловдив,ж.к.Тракия бл.181.Той също слага инжекциите  дискус.
Утре ми е последната от първия курс ,но все още имам болки в кръста.
Искам да питам Тишо за мнението му за протеолитичните ензими.

Piglet__  Hug
Не съм Тишо,но съм правила двумесечен курс с ензими и след това 2 месеца бях на поддържаща доза(веднъж дневно). Това е в комбинацията със Глюкозамин/Хондроитин/МСМ , Омега-3 и витамин Д3
Мога да кажа,че има огромна разлика в състоянието ми от преди няколко месеца. Смятам,че си заслужава да се опита с тях.  Peace
Успех!

# 312
Благодаря ти,valpan!
Аз преди години съм пила глюкозамин- 3 месеца в годината.

# 313
Здравейте,някой от вас имал ли е стомашни проблеми по време на слагането на Дискус!?

# 314
Не съм Тишо,но съм правила двумесечен курс с ензими и след това 2 месеца бях на поддържаща доза(веднъж дневно). Това е в комбинацията със Глюкозамин/Хондроитин/МСМ , Омега-3 и витамин Д3
Мога да кажа,че има огромна разлика в състоянието ми от преди няколко месеца. Смятам,че си заслужава да се опита с тях.  Peace
Успех!

И аз поръчах ензимите и MSM ...
Имам големи очаквания, освен за кръстта и за кожата.
Това е първата поръчка, във втората има и 1 кг MSM на прах.

Не ми я спряха на митница и съм много щастлива, току що си я взех от пощата, която е на пет минути от нас !!!

Общи условия

Активация на акаунт