Дискова херния - 3

• 220 491
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
След това на година  по 1 опаковка от 10бр  Peace

Аз след 2ия курс през 2009 не съм си сложил нито една  Blush Но нямам никакви проблеми  Praynig

# 286
Да попитам след като сме на тема дискус!Като избия и трите опаковки после какво следва,догодина пак ли три или само една!?Благодаря ви!  bouquet

Ако се чувстваш добре, са достатъчни 10, 20 инжекции на година профилактично  Simple Smile Аз, обаче си слагам на всеки 3 месеца, познай защо...

Zoomi аз се научих сама да си ги слагам и без огледало. Само на първата ходя да ми я бият, за да ми маркират мястото, да не объркам нещо и после сама.

# 287
....тези дискус ,сами ли си ги назначавате или?

# 288
marinela_meri ,повечето си ги купуват сами,а доктор Тишо им ги слага Laughing/шегувам се/
Има един доктор в София който ги изписва.Може би има инфо на първа страница и координати на доктора

# 289
Поръчани са на 20-ти и за сега все още това имам само като инфо тва е...
Питах в митницата казаха че през тях не минава щото е от Германия. Питах в пощата те ми казаха да си проверявам в интернет и следователно пратката още не е преминала границата ни. Поне на пощенската митница там не е отчетена. Не знам по колко време сте чакали но това си е глупост в днешно време да чакаш месец да ти доставят нещо. И говорим за страна която си е сравнително близо.

Цитат
Local Date and Time   Country   Location   Event Type   Extra Information
8/22/2011 7:03:00 PM   GERMANY   RADEFELD   Receive item from customer (Otb)      
8/23/2011 1:37:00 AM   GERMANY   NURNBERG-FEUCHT IFS   Receive item at office of exchange (Otb)      
8/23/2011 1:43:00 AM   GERMANY   NURNBERG-FEUCHT IFS   Insert item into bag (Otb)      
8/23/2011 7:00:00 AM   GERMANY   NURNBERG-FEUCHT IFS   Send item abroad (EDI-received)

# 290
Поръчани са на 20-ти и за сега все още това имам само като инфо тва е...
Питах в митницата казаха че през тях не минава щото е от Германия. Питах в пощата те ми казаха да си проверявам в интернет и следователно пратката още не е преминала границата ни. Поне на пощенската митница там не е отчетена. Не знам по колко време сте чакали но това си е глупост в днешно време да чакаш месец да ти доставят нещо. И говорим за страна която си е сравнително близо.

Цитат
Local Date and Time   Country   Location   Event Type   Extra Information
8/22/2011 7:03:00 PM   GERMANY   RADEFELD   Receive item from customer (Otb)      
8/23/2011 1:37:00 AM   GERMANY   NURNBERG-FEUCHT IFS   Receive item at office of exchange (Otb)      
8/23/2011 1:43:00 AM   GERMANY   NURNBERG-FEUCHT IFS   Insert item into bag (Otb)      
8/23/2011 7:00:00 AM   GERMANY   NURNBERG-FEUCHT IFS   Send item abroad (EDI-received)
Със немските пощи е така,все едно от Китай пристигат нещата.Аз също чаках около три седмици за инжекциите.

# 291
  • София
Привет,

Ще влизам във форма и мисля да поръчам малко добавки от Iherb.

Какви бихте ми препоръчали, по-скоро профилактични (витамини, минерали, Mg, Zn, Ca... MSM, омега киселини и др?).

За укрепване на мускулатурата, ставите и връзките, метаболитните регенеративните и противовъзпалителни процеси.

# 292
Днес като станах видях по ТВ-то реклама на тези http://www.walkmaxx.bg/ и се сетих за това http://us.mbt.com/ на първа страница.
Мисълта ми е някой случайно да ги е пробвал и има ли ефект ? Гледам че тези са доста по евтини.

# 293
  • София /Абсурдистан
tishoo, zoomi, благодаря! Ааааа..това с операцията ми е в графа "когато опре ножа до кокала" по-рано  не Naughty.

Hug Само така!!  Peace
Хах Grinning и аз съм на това мнание, въпреки че при мен май опира вече ...

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 19:35 от Unknown_lady

# 294
Здравейте,
прочетох трите теми за дискова херния. Благодаря ви за всичката полезна информация. Баща ми има дискова херния от няколко години. От може би година има и пареза. Не може много добре да повдига дясното си стъпало, в следствие на което накуцва при вървене. Аз чета, търсейки информация какво би било най-доброто лечение за него. Той е опитал много неща, кои полезни, кои сега разбираме не толкова. Пробвале е масажи, ревматолози, инжекции, екстензии. За съжеление болката при него е постоянна, подживен е, но с постоянна болка когато се движи. От някой неща е получавал облекчение но само временно. Има ЯМР, невролозите при които беше му казваха да не бърза с операцията и поради тази причина той дълго време опитваше различни консервативни лечения. Напоследък почва да се замисля за операция и по-специално за този нов гръбначен център във ВМА. Има ли някакви отзиви за там? Положението с хернията може би не е много по-лошо от преди, но вече дълго време е с пареза и това ме притеснява. Благодаря ви предварително!

# 295
Пареза за по дълго време би могла да нанесе трайни увреждания на засегнатият нерв! За това не отлагайте по-дълго, а отивайте при неврохирург  Peace

За гръбначния център идеята е  много добра, направете си там една консултация с д-р Стоев!  Peace

# 296
Тъй като и аз се движа по ръба и гледам да избегна операцията, съм се срещнал с доста лекари и категорично са ми казали едно важно нещо.
Операция според тях се налага само при три определени ситуации:

- неповлияване на болката от медикаменти
- парализа частична или пълна
- изпускане по малка или голяма нужда

Парализата и неповлияването от лекарства може да доведе до трайно и невъзвартимо увреждане на нерва в следствие от притискането което е постоянно и не позволява да се извършва нормалната му работа. Изпускането ако не се оперира до 24ч след първия такъв случай, породен в следствие от болката, казват че нарушава невъзвартимо функцията на сфинкстерите които отговарят за задържането.

Това са неща които са ми казани и от невролози и от неврохирург в Пловдив. Не знам до колко са верни и сигурни.

# 297
Здравейте!Чета ви от няколко месеца понеже съпругът ми е с ДХ и почти постоянни болки. Успях да го навия да пробва с инжекциите дискус, но не разбрах какъв е пълния курс на лечение и каква е поддържащата терапия след това. Прочетох различни мнение и за това как се слагат инжекциите -мускулно/но къде точно/ или в областта на ДХ. Предварително благодаря за инфото.

# 298
Здравейте!Чета ви от няколко месеца понеже съпругът ми е с ДХ и почти постоянни болки. Успях да го навия да пробва с инжекциите дискус, но не разбрах какъв е пълния курс на лечение и каква е поддържащата терапия след това. Прочетох различни мнение и за това как се слагат инжекциите -мускулно/но къде точно/ или в областта на ДХ. Предварително благодаря за инфото.

Здравей,аз ги бия в дупето!А относно курса ,поръчах си три опаковки и ги слагам през два дни на третия ,след като избия едната опаковка почивам два месеца и после следващата по същия начин и така до край!

# 299
Поръчах си  DISCUS comp. N  .Искам да попитам при лекар ли първо да отида И при  кой ? Защото съм от Габрово ,а тук не са ги чували.Имам протрузия и постоянно ме наболява.Записала съм се и за Павел баня.Точно къде се поставят за да мога да обясня на сестрата .ако не трябва да се ходи на лекар

Общи условия

Активация на акаунт