Дискова херния - 3

• 220 489
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
tishoo, zoomi, благодаря! Ааааа..това с операцията ми е в графа "когато опре ножа до кокала" по-рано  не Naughty.

# 271
tishoo, zoomi, благодаря! Ааааа..това с операцията ми е в графа "когато опре ножа до кокала" по-рано  не Naughty.

Hug Само така!!  Peace

# 272
Здравейте! По миналата събота 20 си поръчах инжекциите. От немския сайт който дадохте. Платих 150лева през карта щото поръчката не можела да е по малко от 40 евро. И + доставката... та така. Обаче днес сме вече 31 и още няма и следа от стоката. Звънях още миналия петък в DHL да питам защо си седи на 60% в сайта на който са ми дали и тя ми обясни че била пратена с пощенската услуга на ДХЛ не с куриерската. Следователно не можела да ми каже какво става с пратката. Та споделете ми какво да правя и къде да звъня щото бая време мина и кой знае къде хваща прах пратката ми. И изобщо колко е безопасно и на какви температури могат да стоят тия лекарства. Направо се чудя как може да си поръчаш лекарство и да ти го транспортират с обикновената поща.

# 273
Много бързаш! Но ако наистина не дойде, звънни на митницата  Peace

# 274
  • Русе
Благодаря за пожеланията. Ще се пазя.
Миналия понеделник постъпих в болницата, а операцията ми беше насрочена за четвъртък. Предварително платих на касата за избор на екип. Мъжът ми беше с мен почти през цялото време, не са правили проблеми. Искахме още от постъпването да си вземем самостоятелни стаи, не сме от сф а той тана или иначе щр дава пари по хотели, по добре да зме заедно, но нямаше свободни първите 2 вечери. Като се освободи, платихме по 70 лв. е на вечер. Наистина след операцията имах нужда от него. Не мога да се оплача от лошо отношение към нас от страна на мед сестрите и лекарите. Качиха ме в 10 без 15 в операционната, в 1 ч. Се събудих в реанимация, в в2 ч ме смъкнаха в стаята. На следващата сутрин ме изправи лекуващия лекар, трудно е в началото, каза през половин час да ставам. Изписаха ме в понеделник. Докторът каза след месец и половина плуване гръб и бруст.
Ако някой има въпроси да пише, поне ми е прясно още.
Съжалявам за допуснатите грешки но пишат от телефона.

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 14:30 от violet

# 275
Много бързаш! Но ако наистина не дойде, звънни на митницата  Peace

Кога ? Смисъл да бързам но до колко време трябва да дойде... Да знам кога да се обърна към митницата.

# 276
Stonext не се притеснявай за температурите, на които може да е подложена пратката. Аз моите инжекции си ги държа в шкаф, лятото е над 33 градуса и нищо им няма.
violet пожелавам ти успешно възстановяване!

# 277
Deina  Чудото се казва DISCUS compositum  N    newsm20  

Другото чудо е операция! smile3553    Mr. Green Laughing

bgdesi  Това са инжекциите  Peace Ако са ти в повече можем да си ги разделим   friendship zoomi също иска!

Днес поръчах DISCUS comp. N    като дойдат ще пиша

# 278
Да се похваля, вече ми предложиха "на старо" или "second hand" един комплект Дискус  Laughing
Веднага приех това непрично предложение  Embarassed
Даже имам и упътване на немски, но ..... нищичко не схващам. Много ми се ще да мога сам да си ги слагам, но ще трябва да си гледам дупето в огледалото по време на процедурата  Laughing

Май вече станахме доста с желание за инжекции. Най-разумно е да вземеме опаковка от 100бр и да я разделим. С радост бих се заел с тази дейност , но само ако ставаше дума за английски език.

Ето и основния ми въпрос Аз и Тишо сме в раьона около Пловдив, има ли някой от София или Стара Загора с който да се кооперираме, но да може да се справи със сайта на немски? Аз искам 3 комплекта по 10бр.

# 279
Аз съм за кооперация. Имам роднини в Пловдив и мога да ги помоля да ми вземат инжекциите. Пък аз ще се оправям после с тях. С немския съм много на "ВИЕ" и не мога да помогна с това. Ако решите нещо ще помоля да ми пишете и на лични, че като нямам много време и прочитам темата от горе само и понякога със сигурност пропускам по нещо.

Виолет надявам се да си добре след операцията и те поздравявам за куража да се подложиш на такава. Аз нямам този кураж и за сега търся други методи.

# 280
  • Русе
Учила съм немски, скоро не ми се е налагало да го ползвам, така че ако друг не се обади, мога да помагам.

# 281
Аз съм ЗА! Разберете се кой колко ще иска и колкото останат за мен Wink

# 282
  • София
Към Lady-B  радвам се че при вас нещата са добре.Дисколизата поема ли се от ЗК?

liliya_petrova , когато майка ми прави процедурата в клиника "Св.София" , това се поемаше от здравната каса. Сега не знам как е - може би трябва да попитате по тел

# 283
И аз искам да се включа в закупуването на ампулите Дискус...трябват ми за 2 курса = 20броя,работя в Сф.близо до ВМА,ако някой идва на преглед случайно от Пловдив мога да се видя с него и да му дам паричките...
Поздрави от мен  Hug

# 284
Здравейте,май вече ще купуваме Дискус на едро ,а!!И аз бих се включила,но когато си ги поръчах,си взех три опаковки и имам за сега!Да попитам след като сме на тема дискус!Като избия и трите опаковки после какво следва,догодина пак ли три или само една!?Благодаря ви!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт