Дискова херния - 3

• 220 339
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
http://lubomirivanov.com/1383/
това са подходящи упражнения за питащите прибавям и пресите като задължителни

# 631
Hakama, наитина много странно ми се вижда милгамата да е достатъчно ефективна само за седмица. На мен ми я предписаха за три месеца, но аз издържах само два. Започна да ми става много неприятно на стомаха, а и честно казано не виждах особен ефект от нея.

# 632
Пробвали ли сте ставната гимнастика на Норбеков? За мен е много ефективна.

# 633
И аз пих малгама няколко месеца, но не усетих ефект! Благодаря за упражненията! Simple Smile

# 634
NikoDim,пощата ти е пълна Simple Smile

# 635
  • София /Абсурдистан
http://lubomirivanov.com/1383/
това са подходящи упражнения за питащите прибавям и пресите като задължителни
Относно пресите, при мен болката е непоносима, та няма начин  Tired
От милгама никакъв ефект нямах. Силно обезболяват процедурите с лазер, поне при мен.

# 636
  • София
hakama ,милгамата може да се пие продължително време.На мен са ми я предписвали  за 6м.
Аз правя и половините като леко усуквам в страни 10пъти и целите по 20 .Коремните преси със сгънати крака не са проблем за кръста./това го знам от няколко неврохирурга/

Има ли по-достъпен заместител?

# 637
  • София /Абсурдистан
Защо ли по дяволите е толкова скъпа тази милгама, след като съдържа един тъп витамин В  Twisted Evil

# 638
Тя освен, че е много скъпа милгамата, не съм чула до сега човек, който да я е използвал, и твърдо да е казал-" да, точно тя ми помогна!"

# 639
Здравейте колеги по неволя, бързам да споделя добрите новини от мен, с пожеланието да не губите надежда!

Днес сутринта  ме оперираха и още не мога да повярвам че болката я няма! Разбира се има лека болка от разреза, но това е нищо в сравнение с болките който имах в крака. Движа си свободно краката и нищо не ме боли!!! Разбира се, още е рано за заключения, но факта, че мога да лежа без да вия като вълк е много обнадеждаващ за мен. Утре живот и здраве трябва да стана, а в петък, ако всичко е ОК ще си ходя в къщи.

Поздрави

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 20:01 от stranded

# 640
Ами това са витамини все пак...не може да се очаква кой знае какъв резултат.Това което действа на увредения нерв е нивалина,но пък той се използва само в краен случай.
Аз съм пила В1 и В6.Не можах да открия рецептата ,за да видя как точно.Едното се пиеше два пъти по 1т,а другото три по 2т./но не съм сигурна/Казвала съм дозировката и друг път,ако някой се сети ThinkingМожете да попитате  и някой невролог.Друго подобна на милгамата,е В комплекса,но цената му излиза почти същата/понеже се пият по повече.Също и Бевит форт-от него ме заболя стомах на 2,3хапче и сега си отлежава в шкафа.

# 641
stranded,честит ден без болка Hug   bouquet

# 642
  • София /Абсурдистан
stranded   Hug

# 643
Stranded честито  Hug.
Дано всичките ти дни за напред да са без болка.
Поздрави

# 644

Общи условия

Активация на акаунт