La Redoute.fr - 201 - Трета седмица от намалението! 07.07.2011 - 14.07.2011

• 44 432
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
въпросче-къде ги намирате/в кой сектор/ тези блокчета и касовият апарат?

приятно пазаруване нна всички
от предната стр Wink
http://www.laredoute.fr/achat-jouet-deguisement-jeux-d-imitation … tegoryid=75428953

мерси много,но блокчетата ги няма налични в момента,нали?!

# 76
  • София
Чек/ваучер, би следвало да се изпрати на адреса на фактуриране Peace Ако, не е платено през ПП, а ларедутци се ослушат да го пратят като мейл, момичетата с френски адрес на фактуриране, може да си загубят парите.
В този ред на мисли- или плащайте с ПП или адресът трябва да си е ваш Peace

# 77
Никой ли не поръчва Пума защото не ги доставят,странно е защото аз точно преди намаленията си поръчах бански пума за 35 евро и си го получих без проблем.

# 78
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-cuir.aspx?productid=324153 … mp;prodsize=00007

Налично - 3XL.

Моля ,ако някой получи 3XL да даде размери. Praynig Praynig Praynig

# 79
Теди, имам записано това, не знам дали ще типомогне, аз следя Л
Размери ХХЛ:
ширина при подмишниците- 68 см
ширина доле- 63 см
дължина от рамо- 79 см
дължина от подмишници- 49 см
ръкав от рамо- 67 см
ръкав от подмишници- 50 см

# 80
Моля за помощ  Rolling Eyes
получих имейл със следното съдържание за поръчка която е на 4-та стъпка:
Цитат
Vous m'avez confié une commande et je vous en remercie.

Comme vous le souhaitez, je l'adresse de  votre part à IVANKA VALCHEVA DANIELA SIMEONOVA:
....
изредени артикулите
...
Vous nous devez la somme de 50,55 € que vous avez choisi de régler par compte Paypal.                               
J'espère que votre cadeau lui donnera entière satisfaction.
Si vous nous avez demandé de transmettre un message, il apparaîtra sur la facture du bénéficiaire.

Je vous remercie de votre confiance.

Cordialement.

Guillaume SURMONT
Relation Clientso

с преводача излиза че си търсят парите или не съм разбрала? плащането е минало през пейпал(статуса му е completed).
Моля по знаещите езика да ме осветлят по въпроса какво точно ме уведомяват и искат ли нещо от мен   bouquet

Оказа се ,уведомително писмо,че поръчката е изпълнена.Аз също питах в предишната тема.До сега не бях получавала такова,а преводача малко двусмислено го преведе.

ооо много ти благодаря   bouquet
не че много поръчки съм правила, ама първи път получавам такова писмо

лек и успешен ден в пазаруването  Simple Smile

# 81
  • София
Теди, имам записано това, не знам дали ще типомогне, аз следя Л
Размери ХХЛ:
ширина при подмишниците- 68 см
ширина доле- 63 см
дължина от рамо- 79 см
дължина от подмишници- 49 см
ръкав от рамо- 67 см
ръкав от подмишници- 50 см

Благодаря !   bouquet Тези ги имам,но ме притеснява  ширината на раменете .Искам да видя размерите на 3XL.На мен ми трябва поне 56-7 в рамената.

# 82
# 83
заПИС  Mr. Green
Ева   bouquet
След многократните ми опити да платя с карта, взех че се преборих и аз с Пей Пала  Wink, беше ме яд че изпуснах ефтинки бебешки бодита, но пък сега с снабдих от Карфур, та всичко е о.к. Пуснах си поръчка с останалите неща.  Laughing

# 84
http://www.laredoute.fr/vente-serviettes-d-invite-420-g-m2-%28lo … =1&prodsize=0
момичета и аз пак се зарибих по тия намаления...та имам въпрос за тези хавлии-някой поръчвал ли е пт тях и с какви размери са...
благодаря педварително!

# 85
E,тъпия Пейпал се е заинатил и не можах да платя ,а касовия го изкупихте  Mr. Green

# 86
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-serviettes-d-invite-420-g-m2-%28lo … =1&prodsize=0
момичета и аз пак се зарибих по тия намаления...та имам въпрос за тези хавлии-някой поръчвал ли е пт тях и с какви размери са...
благодаря педварително!
40*40 см......нормални кърпи, средна големина Peace

# 87
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
да се запиша и аз да следя, че до момента съм само с 1 поръчка- това никога не е било! Wink

# 88
# 89

Общи условия

Активация на акаунт