гривна против комари !?!

• 34 200
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
Аз я взех тази гривна точто заради бълхите, щото лятно време дъщеря ми е като магнит за тях. Носи я вече почти месец и да чукна на дърво няма проблеми, в смисъл не е хапана нито от бълхи, нито от комари. Което за мен си е огромно облекчение. Носи я по цял ден на крачето, зцащото е доста слабичка и на ръчичката и пада.

А може ли да кажеш точно коя гривна си купила?
И аз за тази която пази от бълхи

# 16
  • Русе
а за бебе на 10 месеца стават ли

# 17
а за бебе на 10 месеца стават ли

Не, много са големи и миришат много силно.

# 18
  • Русе
мерси Hug

# 19
Това е добър вариант,а ако стават и против кърлежи и паяци - супер !
Може ли да се намери без поръчка,в аптека ?

# 20
  • София
Да, аз от аптека я взех.

# 21
Да, аз от аптека я взех.

Подскажи такава Simple Smile
Аз засега не откривам оф-лайн Wink

# 22
  • София
Да, аз от аптека я взех.

Взех я от аптека в Бъкстон, голяма, мисля денонощна.
http://www.bgmaps.com/map/search
Първо там попитах и имаше, не съм имала проблем с намирането. Мислех си, че по по-заредените аптеки ги има.

# 23
Да, аз от аптека я взех.

Взех я от аптека в Бъкстон, голяма, мисля денонощна.
http://www.bgmaps.com/map/search
Първо там попитах и имаше, не съм имала проблем с намирането. Мислех си, че по по-заредените аптеки ги има.

Благодаря ти за отговора!
Аз междувременно също намерих, но в санитарна аптека - на ул "Вашингтон". Намира са в частта между Халите и Женския пазар, а по-точно между ул. "Симеон" и училището (13 СОУ "Кирил и Методий"). Там са поредица аптеки и санит.магазини. Тази се пада до някакъв строеж.

# 24
  • София / Пловдив
А миризмата долавя ли се, докато детето е с гривната или трябва да я подушиш директно, за да я усетиш?
Че и двете с дребната сме с много изострено обоняние и няма да я понеса, ако ми мирише постоянно.

# 25
  • София
А миризмата долавя ли се, докато детето е с гривната или трябва да я подушиш директно, за да я усетиш?
Че и двете с дребната сме с много изострено обоняние и няма да я понеса, ако ми мирише постоянно.

На вън не съм я усещала, но гривната е на крачето. След като я слагахме за първи път, стаята в която бях оставила гривната през ноща, цялата миришеше на сутринта. Сега я съхранявам в плкче и няма проблем. Миризмата не е неприятна, но е доста силна.

# 26
  • София / Пловдив
Мерси!
Ще взема да пробвам.

# 27
Силничка е миризмата. Нашата още е неразпечатана и се усеща през опаковката, дори и без да тикна нос в нея.

# 28
  • София
Момичета, след днешните разходки съм напълно убедена, че тези гривни или поне нашата може да предпазват от други насекоми, но стършели определено привличат. Постоянно бягаме от някой стършел, който кръжи около гривната на крака на дъщеря ми. Накрая се принудих да махна гривната. Та.. имайте си едно на ум.

# 29
  • Юпитер- Сатурн
Момичета, след днешните разходки съм напълно убедена, че тези гривни или поне нашата може да предпазват от други насекоми, но стършели определено привличат. Постоянно бягаме от някой стършел, който кръжи около гривната на крака на дъщеря ми. Накрая се принудих да махна гривната. Та.. имайте си едно на ум.
Странно аз взех на синът ми гривна от аптеката и нямаше подобен ефект върху стършелите. Него определено го подминаваха комари, бълхи, стършели и прочие гадини. По - скоро аз имах проблеми с тях, ако не се намирах близо до него  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт