КРАНЕВО-2011

• 25 358
  • 122
  •   1
Отговори
# 30
Много си е хубаво и подходящо за семейства. От малка си го харесвам Кранево. Simple Smile

# 31
аз също харесвам кранево спокойно и не толкова скъпо . тази година бяхме с оферта от грабо в хотел атлас и сме много доволни

# 32
Привет, някой може ли да ми препоръча хотел близо до плажа в Кранево, защото гледам много имена, но не ми говорят нищо, а искам нещо да е близичко до морето, по възможност със закуска само, не искам ол инклузиви  Peace, благодаря!

# 33
Привет, някой може ли да ми препоръча хотел близо до плажа в Кранево, защото гледам много имена, но не ми говорят нищо, а искам нещо да е близичко до морето, по възможност със закуска само, не искам ол инклузиви  Peace, благодаря!

Палма! Peace

# 34
Баш на плажа не е лукс обаче. Peace

# 35
Много благодаря! До преди малко чатках и се обадих точно в Палма да попитам, нооо..нещо ми се стори подозрително ниска цената и то за единична стая ми беше питането и то със закуска Confused Нали сме свикнали да е по-скъпо на морето и за това се чудя. Някой бил ли е там това лято, аз вече се навих почти пък да видим! Не ме интересува, че не е супер лукс, стига да е чисто що годе, то за тази цена и не очаквам лукс, но да е прилично. Някой бил ли е там скоро, а и Фрегата търся, но не им отговарят телефоните. Аз в Кранево не съм била въобще, може цените да са си такива там, сравнявам ги с други места като Св. Константин примерно, бях там началото на юни...

# 36
Много благодаря! До преди малко чатках и се обадих точно в Палма да попитам, нооо..нещо ми се стори подозрително ниска цената и то за единична стая ми беше питането и то със закуска Confused Нали сме свикнали да е по-скъпо на морето и за това се чудя. Някой бил ли е там това лято, аз вече се навих почти пък да видим! Не ме интересува, че не е супер лукс, стига да е чисто що годе, то за тази цена и не очаквам лукс, но да е прилично. Някой бил ли е там скоро, а и Фрегата търся, но не им отговарят телефоните. Аз в Кранево не съм била въобще, може цените да са си такива там, сравнявам ги с други места като Св. Константин примерно, бях там началото на юни...
Е това е Кранево - евтиния си е...
Ти какво искаш 300 лева стая ли??? newsm78 newsm78 newsm78

# 37
  • Шумен
И ние бяхме в хотел "Атлас" с ваучер - много добре беше, и морето и плажа и хотела  Crazy

# 38
  • на Земята
Какви са цените в хотел Палма ?

И ако знаете други хотели около плажа,моля да ми кажете кои са,за да ги погледна! Peace

# 39
За Палма резервирах две самостоятелни стаи, за по 35 лева на вечер + закуска. Питах и в Палас, там цената е 42 лв за стая+закуска, Белвю 39 лева. Последните два хотела ми отговориха, че са близо до плажа, Палмата е на самият бряг. Говоря за дати от 24 натам Simple Smile

# 40
  • Sofia
Има ли вече отзиви от този хотел Палма, че и аз му се чудя? Rolling Eyes

# 41
  • Варна
ние досега бяхме на планина но нали септември е с мн почивни дни и си мислим за Канево-имаме къща в едно с. Осеново до Кранево и си мисля да ходим на плаж на Кранево по почивните дни /около 22 сеп/ Интересува ме плажът и забавления за децата т.к. моите дечурлиги са малки и диви. не съм ходила скоро а ми се иска да наминем на там. някой има ли снимки на плажа, улиците, забавленията-изключвам хотелите и къщите с квартири

# 42
Моля препоръчаите вила в Кранево с прилични условия...
Тази която е похвалена в темата е заета вече..
Благодаря предварително.

# 43
Момичета, препоръчайте изпитани заведения за хранене.  Praynig
Ние сме с малко дете и много ме притесняват вируси и тем подобни.

# 44
Момичета, препоръчайте изпитани заведения за хранене.  Praynig
Ние сме с малко дете и много ме притесняват вируси и тем подобни.
Извора.

Общи условия

Активация на акаунт