Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 419
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
не е ли редно,ако едното дете ви е на свекъра и след като не заслужава ,второто да е на баща ти,така е по равно за двата рода
инъче аз не искам да го кръщавам на никого,бих искала на баща ми, но ще ме разкръстят свекърите и затова ще е на никого,защото те не заслужават свекървата особено
инъче бебето ще е с фамилията на свекъра името,така ще си изтрия ръцете че има нещо на тях Grinning Grinning Grinning, макар че за мен не така

# 121
  • Beyond the Frontiers
не е ли редно,ако едното дете ви е на свекъра и след като не заслужава ,второто да е на баща ти,така е по равно за двата рода
инъче аз не искам да го кръщавам на никого,бих искала на баща ми, но ще ме разкръстят свекърите и затова ще е на никого,защото те не заслужават свекървата особено
инъче бебето ще е с фамилията на свекъра името,така ще си изтрия ръцете че има нещо на тях Grinning Grinning Grinning, макар че за мен не така

Няма тука редно нередно, родителите са едни и те решават. Много се дразня на тази тема.

# 122
Ей малко да ви изтърве човек и сте изписали сумати страници  Simple Smile Hug айде и аз да се запиша.
За име много малко сме говорили,но на 99.9% ще е на свекъра,но нещо не намирам име с А за момче,което да ме грабне и да си кажа:така ще се казва сина ми!Но все пак има време и дано измислим нещо хубаво  Praynig

# 123

Няма тука редно нередно, родителите са едни и те решават. Много се дразня на тази тема.

не че е редно,но жената казва че ще има в рода спорове,защо какво лошо има да го кръсти на нейния род,аз така го разбрах, че свекърите ще имат против ако пак не е на тях
аз също се дразня и с моя имахме много спорове и няма да го кръстя на никого,казах му и през трупа ми няма да стане,чак до там стигнахме Crossing Arms

# 124

И аз съм против задължаването на родителите да кръщават децата по традиция.Дори за племенника ми цял ден спорих с моите родители,защото много държаха сестра ми да си кръсти детето на свекъра или свекървата.Такава била традицията.
А ти щом си кръстила първото на свекъра,второто ако ще си спазваш тези неща си го кръщавай на някой от вашите!Незнам какви са ви отношенията със свекитата,но те са си взели тяхното вече и нямат право и гък да ти кажат за имената Naughty HugВсе пак ти си тази,която ще се чекне и разпори в родилното.Който иска име да си има,да си хо износва и ражда!!!
 Simple Smile Peace  bouquet  bouquet  bouquet

# 125
  • Отвъд алеята зад шкафа

Хаха, и аз така, даже написах един дълъг пост, но го изтрих. Не ме дразни толкова самата традиция, която се надявам, че отмира вече, колкото разни баби и дядовци, които правят фасони, ако внучето не е на тях и даже броят - първото дете на кой, второто на кой, ама защо момчето на свекъра, а момичето на тъщата,  че и години наред се коментира и се пресмята:naughty:  Twisted Evil

# 126
  • Beyond the Frontiers
gadamer, точно  Peace

Още помня, как дядо ми Йордан, обяснява, че внук му не е кръстен на него, а на другия си дядо, който също е Йордан  Shocked Пълна тъпня. Те и в момента пак са драми при тях за името. А всъщност интелигентни хора, ама на тази тема просто  Twisted Evil

# 127
Деси, по принцип е редно, но аз имам братче на 5 годинки, което е кръстено на баща ми и така ще станат много хора с името Георги! Така, че моето решение е да не е кръстено на никого, а така както на мен ми харесва. И то без никой да ми се бърка, защото миналия път се съобразих с всички освен със себе си.

# 128
Аз съм на принципа ,който ражда той определя как се казва бебчо(тук имам пълната подкрепа на мъжът ми)За първото без колебания решихме да е Миролюба,но сега имаме вариант само за момиче ако-ще я наречем Анджела(особенно ако се роди на термина както кака и направи Joy

# 129
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%B8%D0%B … B8%D0%BC%D0%B5%29 Michael  е моето име за момче, а за момиче Микаела, и двата варианта са за кръщаване на моя татко Мишо, тъй като аз се съобразих с желанието на моя съпруг и дъщеря ни е кръстена на майка му, сега е негов ред да се съобрази с моето желание, за сега имахме голям спор и от тогава темата не сме подхващали, но няма да се дам тоз път Crossing Arms

# 130
gadamer, точно  Peace

Още помня, как дядо ми Йордан, обяснява, че внук му не е кръстен на него, а на другия си дядо, който също е Йордан  Shocked Пълна тъпня. Те и в момента пак са драми при тях за името. А всъщност интелигентни хора, ама на тази тема просто  Twisted Evil

Joy Joy Joy Joy Joy
е хубава работа,ужас

# 131
Деси, по принцип е редно, но аз имам братче на 5 годинки, което е кръстено на баща ми и така ще станат много хора с името Георги! Така, че моето решение е да не е кръстено на никого, а така както на мен ми харесва. И то без никой да ми се бърка, защото миналия път се съобразих с всички освен със себе си.

разбрах те,аз си мислих че сле дкато свекър ти не заслужава за име ще ти се сърдят ако 2рото не е на тях,а аз напук щях да го кръстя на баща ми Joy Joy Joy Joy

# 132
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%B8%D0%B … B8%D0%BC%D0%B5%29 Michael  е моето име за момче, а за момиче Микаела, и двата варианта са за кръщаване на моя татко Мишо, тъй като аз се съобразих с желанието на моя съпруг и дъщеря ни е кръстена на майка му, сега е негов ред да се съобрази с моето желание, за сега имахме голям спор и от тогава темата не сме подхващали, но няма да се дам тоз път Crossing Arms

ааааа как така ще си мълчиш,щом ти се съобразяваш с 1вото,така и сега мъжът ти ще се съобрази с теб,дръж си на думата и не се пречупвай,той си е казал неговата си дума,ааааа...много ме нервят такива спорове
ДРЪЖ СИ НА ДУМАТА,а и той така не си държи на обещанието,ХА

# 133
Ей малко да ви изтърве човек и сте изписали сумати страници  Simple Smile Hug айде и аз да се запиша.
За име много малко сме говорили,но на 99.9% ще е на свекъра,но нещо не намирам име с А за момче,което да ме грабне и да си кажа:така ще се казва сина ми!Но все пак има време и дано измислим нещо хубаво  Praynig

Имам същия проблем. Искам да кръстим детето на баща ми. Но... името трябва да е с А (той е Ангел), освен Александър, друго не се сещам. Ама много дълго ми се вижда. Съкращението Сашко не ми допада. Ех да беше момиче проблема ми е решен - Анна.

# 134
  • София
Ние сме с един твърд Марк и мислех за Август, но после решихме, че няма галено, та втория близнак ще бъде Виктор. На никого четки не правим от родата. То и без това моята не заслужава, а и имената им са едни - Капик, Оник, Олег. Да са ни живи и здрави бебоците, пък имената лесна работа.

Общи условия

Активация на акаунт