Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 409
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мами, гледах по новините, тъй като и аз си имам Булсат тук, че днес в Бг ще са големи жеги. Та искам да ви питам как смятате да прекарате днешния ден.  Flutter

Ние се връщаме от плажа, да хапнем, да поспим и следобед пак  Whistling

# 166
Здравейте и от мен, хубав и слънчев ден изпълнен само с положителни емоции   bouquet
Аз цял ден  Sick и немога да разбера от какво, нали уж всичко трябваше да е до третият месец. Направо ще  #Crazy

До третия другия път. Аз почнах 5-тия а още си  Sick май така ще е до края според мен. При всеки различно.

# 167
Мами, гледах по новините, тъй като и аз си имам Булсат тук, че днес в Бг ще са големи жеги. Та искам да ви питам как смятате да прекарате днешния ден.  Flutter

Пуснала съм щорите, след малко включвам климатика. Сутринта рано излизах, напазарувах, така че ако ще и 50 градуса да е.

# 168
 #Shocked #Shocked #Shocked срам не срам записвам се този път чак на 12 страница-ужас!
Момичета пазете се тези дни,че казваха онази вечер по новините необичайна слънчева активност и щяло да е много вредно слънцето от 11 до 18 часа.
Тази сутрин си лежах по коремче и по едно време от ляво ми щръкна коремчето пипам-пипам и напипах бебо-толкова ми стана миличко едно такова.Като че ли до сега не осъзначах какво става,а сега вече ми е толкова реално.Нямам търпение да стане вече четвъртък,че да идем да се "видим"с бебока!
Хубав ден на всички!   bouquet
П.П Забравих да поздравя автора на темата   bouquet  bouquet  bouquet

# 169
аз усещам бебчето отдавна, а от няколко дена по 4,5 пъти Grinning,в петък ще ходя да се видим с него и ако се покаже какво е де Heart Eyes
днес съм самичка,до довечера-мисля цял ден да лежа и почивам,а довечера -на раходка
А свекървата ни вика,че не държи на името да е на нея, но после веднага започва с някакви тъпи намеци, че едиси коя колежка и двамата внука са на нея,някаква друга си комшийка и трите внука, абе номерца от селски тип newsm78 newsm78 newsm78
Аз пък мисля да го кръстя на брат си,че ако е на баща ми ще е много нахално,а и да ме поядосват още малко и това ще направя Grinning Grinning
Ааа и свекърва ми и майка ми се казват Соня, но се извиних на моята майчица, че просто и през трупа ми няма да стане, да е на тях,заради свекървата Sick Sick
не ми е лошо,само ми е отпаднало от жегите
ЛЕК И ПРИЯТЕН УИКЕНД, МАМИ... Hug Hug Hug

# 170
  • Sofia
privet mami
Sori za latinskia , no sam na plaja s telefona i niamam kirilitca.

Za imenata da kaja 4e na nas ni e trudno zashtoto sme reshili da e s X a nishto ne mi haresva pone za sega.Dashteria ni e Ivon na svekara Ivan po nashe jelanie oba4e i sega saotvetno shte r na bashta mi Xristo ama nexnam kak..  newsm78 pomagaite.

za ime s A az haresvam mnogo Antoan

# 171
privet mami

Za imenata da kaja 4e na nas ni e trudno zashtoto sme reshili da e s X a nishto ne mi haresva pone za sega.Dashteria ni e Ivon na svekara Ivan po nashe jelanie oba4e i sega saotvetno shte r na bashta mi Xristo ama nexnam kak..  newsm78 pomagaite.

Същия проблем,ако е момче...иска ми се да го кръстя на свекъра ми Христо,а и така около Коледа...но направо незнам...единствените ми идеи за Хари,Крис,Кристиян и Християн...и май нито една от тях не ми допада особено Simple Smile

# 172
privet mami

Защо не разгледаш сайтовете с имена? Ето ти един:

http://dai-mi-ime.com/imenata/22/0/

# 173
privet mami

Защо не разгледаш сайтовете с имена? Ето ти един:

http://dai-mi-ime.com/imenata/22/0/

Но честно да ти кажа, на мен нито едно не ми хареса.

# 174
Хрисимира,Кристин

# 175
Голямо честито на булката !!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
За имената съм ги избрала още преди да се запозная с мъжа ми. Буквите съвпадат с имената на свекърите, и двамата са с К. Свекито по принцип не иска да е кръстено на нея защото тя не си харесва името ама никак даже. Свекъра обаче въпреки че нищо по сериозно не е казал освен намеци усещам че му се иска да си чуе името- в случая дословно 3 имена . По принцип с радост бих го кръстила на него защото в тяхното семейство няколко поколения баща и син си предават едни и същи имена, още повече че и термина съвпада с рождената дата точно на свекъра. Аз много се възхищавам на такива семейни ценности и наистина ми се искаше бебето ако е момче да е на свекъра. но как 2011 год да си кръстя детето Кънчо ?!?!? Иначе с мъжа ми харесваме много Калоян и засега това е името.
Имам обаче един въпрос. вярвате ли в това че първите деца не трябва да се кръщават на починали? защото за момиче съм избрала Калия още от училищните ми години и за мой късмет бабата на мъжа се казвала Каля. починала е много отдавна и аз дори не я познавам а и реално не кръщавам детето на нея, но мама ( моята) прави физиономии и не е много съгласна да е на починал. Иначе се знае първото на свекърите, второто на тъщата

# 176
аз не бих си кръстила детето на починали роднини,не съм суеверна,но като си помисля само ме побиват тръпки,а и съм чувала че не е редно

# 177
titkaa86 аз от малка мечтая, ако имам дъщеря да я кръстя София, на майка ми. Чувала съм, че на починал човек не е хубаво да се кръщава, а майка ми почина преди по-малко от година.   Sad Но моето име също е със С, така че живот и здраве да имам второ и ако е момиче ще си го кръстя така. Аз вярвам, че починалите ни роднини са някъде и ни закрилят. А майка ми беше невероятно добър човек, така че не виждам лошо в това.

# 178
Kiss, честито да сте живи и здрави и в семейството ви винаги да има любов и хармония!

Tinkaa, защо не провериш какво означава името на бабата на съпруга ти, ако Каля е на някакъв местен диалект и има различно значение от цветето Калия, ще имаш оправдание, че не е точно на починалата, а името си има свой живот и няма да обремени детето. А щом и името на свекъра ти е с К, значи ще е кръстено на него  Wink

На мен също още ми се гади, за щастие без по-неприятни последствия, но чувството особено се засилва, когато застана пред хладилника или започна да готвя. Мисля, че жегите допълнително допринасят за това, но не са единствения виновник.

За имената още не сме решили със сигурност. Най-вероятният вариант за момче е Георги, на свекъра, който аз много уважавам, а и харесвам самото име. За момиче имаме много варианти, но нямаме фаворит.

# 179
  • Варна
Здравейте! Честито на булкатаа   bouquet  bouquet  bouquet !!!
Ние днес направихме един плаж, но водата ми се видя много студена и само си топнах краката. Иначе от 8,30ч до 11.00ч не повече.
На нас никой не ние предявил претенции за името. Сестрата на мъжа ми не кръсти на никого детето си и аз сама предложих нашето да го наречем на тях, тъй като няма кой вече. А те хората ужасно много заслужават, дават от залъка си за нас  Heart Eyes . Много искам да ги зарадваме! За мъжко е решено отдавна - Мартин ( свеки е Мария) , а за момиче много искам директно Мария, но мъжа се дърпа. Или Жана ( на свекъра и на моята майка Ивана) , но той и това не харесва. Като краен вариант ще е Мартина, но ми се искаше да е директно на свеки- Мария. А дай- Боже да имаме възможност за второ, разбира се че бих искала да зарадвам и моите родители! И се чудя, ако се роди на някакъв ден, но най- вероятно ще си останем с името, което сме си избрали.
За кръщаване на мъртъв човек, се ходи при поп и той чете някаква молитва и няма проблем, така че не се тревожете за това!
Иначе София, Ема, Яна, Ева, Рая и още много , много имена обожавам, но не се връзват с буквичките  Wink

Общи условия

Активация на акаунт