Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 417
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
Добро утро на всички ,дето  са си у дома за уикенда!И добро утро на тези,дето си припичат коремчетата! Hug
Да си кажа и аз дилемата за името....при всички положения ще бъде на името на свекитата,само дето не знам на кого.И аз като дуги тук избирам име с буквата А,което явно не е лека задача.Преди да родя т.е. преди 8 години имах едно мечтано име за момиче.Да де,ама родих момче и го кръстих на баща си-Иван.Сега уж чакам момиче,та се сетих отново.Мислите ли,че Аврора е много странно име?Навремето майка ме бъзикаше,че ако първото е Аврора,второто Дръзки ли ще е? JoyПонеже свекито е Ангелина си мисля,че може и да мине номера Thinking
 А и името си има значение-Зора,много е готино!!!
Пожелавам весел и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 151
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро.

mimi_0719 хубав вариант на Ема за момче е Емил.

Ние имахме вариант за момче Ясен и Явор. Наши приятели си кръстиха детето Ясен, бащата се казва Ангел и детето е записано с 2-ро име без -ов накрая, така че става Ясен Ангел + фамилия.

Ние сега отиваме да се печем, дойде сестра и компанията е весела. Лек ден  Grinning

# 152
Добро утро дами Hug Днес ми е едно такова превъзбудено-ще се омъжвам  Crazy
Пожелавам приятен уикенд на всички   bouquet

# 153
  • Русе
Честито,миличка!Пожелавам ти много щастие,късмет и прекрасно бебче!

# 154
  • Beyond the Frontiers
Честито, пожелавам ти нй-вече весело изкарване и много спокойствие  Wink

# 155
Честито kiss  bouquet
Пожелавам ти много щастие и любов!!!

10 дни ме нямаше и сега докато ви прочетаа Crazy, бях на море, много съм доволна всичко мина добре понеже не бяха много силни жеги, но от плуването съм изтинала и съм малко хремава ама ще мине Wink

Гледам, че за имената говорите с сина ми беше голям проблем всички бяха съгласни с мен за името докато не родих, и в родилното като почнаха да се редят един по един и да ми реват кой как искал да се казва и кой колко щял да ми се сърдиии ooooh! и понеже знаят че всички са ми присърце и ги обичам и ме изтормозиха, мъжа ми пък и той нали сме си решили вече абее ужас #Cussing out
Та накрая им казах да се съберът на куп с него и да решават каквото искат, вече ми беше се тая направо... и така решиха на баша ми и сега той е много горд Sunglasses и всички са доволни...
Ама сега никой няма да слушам казала съм че аз ще си избирам и точкаааа

# 156
Честито! Честно да си кажа преди да родя сина си все измислях имена като Рафаел например и все си мислех, че моето дете ще е с някакво такова име, да ама не. Преди да родя свекърва ми ми каза , тъй като съм едно дете да го пиша на моите родители. Ако беше момиче щеше да е на майка ми Теодора, но се роди момче и го писах на свекърва ми Стоян. И накрая от все изчанчени имена синът ми носи най-обикновено българско име и честно да си призная след като родих ми беше все тая как ще се казва. Ако имах натиск от страна на баби и дядовци сигурна съм, че дори и да имаха най - хубавите имена със сигурност нямаше да ги избера. Все пак за мен е важно да не е някакво тъпо име и детето да го е срам да си го каже. От друга страна пък ми са смешни и тези, които са по така.

# 157
Здравейте и от мен, хубав и слънчев ден изпълнен само с положителни емоции   bouquet
Аз цял ден  Sick и немога да разбера от какво, нали уж всичко трябваше да е до третият месец. Направо ще  #Crazy

# 158
на мен ми направи впечатление че вечер като хапна по-лека храна сутрин ми е много добре(напр. плодове), а иначе на сутринта ми е гадно ако ям тежка храна вечерта, преди да забременея не бях така...
Пробвай вечер с по-лека храна Wink

# 159
Желая ти щастлив семеен живот изпълнен с много любов  bouquet и едно хубаво и здраво бебе през декември newsm32

# 160
Здравейте и от мен, хубав и слънчев ден изпълнен само с положителни емоции   bouquet
Аз цял ден  Sick и немога да разбера от какво, нали уж всичко трябваше да е до третият месец. Направо ще  #Crazy
Аз мисля че е свързано с жегите и на мен днес ми е едно гадно не ми се яде и вчера пак така едвам ми стига въздуха като си подам носа навън,а иначе си имах огромен апетит а сега ми е тежко гади ми се и не ми се яде нищо Crossing Arms

# 161
Аз мисля че е свързано с жегите и на мен днес ми е едно гадно не ми се яде и вчера пак така едвам ми стига въздуха като си подам носа навън,а иначе си имах огромен апетит а сега ми е тежко гади ми се и не ми се яде нищо Crossing Arms

Нищо чудно и от жегите да е Thinking
Пожелавам на всички бързо възвръщане на силите и  спокоен уикенд

# 162
Честито!  bouquet

# 163

Здравейте мами   bouquet

KiSs приятно изкарване ти пожелавам.  Hug

За имената нас още никой не ни е питал как ще си кръстим детето, затова предполагам че няма да е проблем да си ги кръстим както ние искаме. Не че ако има проблем някой ще ги слуша.  Crossing Arms

# 164
Мами, гледах по новините, тъй като и аз си имам Булсат тук, че днес в Бг ще са големи жеги. Та искам да ви питам как смятате да прекарате днешния ден.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт