Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 399
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
здравейте мами,
от гореща равда/несебър.
виждам обсъждали сте имената,блазе им на тези на които роднините не са им се месили,моите все гледат да се изкажат и то на моменти ми се иска да ги халосам по главата да се осъзнаят #2gunfire.
още преди да забременея бяхме решили с мъжо ако имаме някой ден момченце да го кръстим някак съчетавайки нашите две имена-моето Христина и неговото Красен.да спомена че моето ама никак никак не го харесвам #Cussing out.
та измислихме Кристиян,таткото го измисли Laughing
ама за наш късмет съдбата имала друг план и се оказаха две момченца Mr. Green.първото с име а второто без....
и тогава се почна с нашите  и с баща му какафонията.
ама било хубаво да се кръщава на свекъра,поне едното илина тъщата...абе ужас.
след поредица скандали и спорове с мъжо решихме,ние си решаваме,ние ще си ги гледаме и ще носят свои имена.
то ако тръгна да угаждам на всички аз един баталион деца да  родя пак няма да им стигне Joy
сега таткото мисли 2 име,на менми  харесва нещо еднакво лесно за писане на бг ина латиницица-патрик,никита/брат ми се казва така ooooh!/,павел,денис,кирил.имена мн.
снощи като пътувахме минахме покрай JUMBO/бургас.та мислим утре преди обед или след 17.00 да видим какво предлагат,че в софия пропуснахме да влезем и там Laughing
пак мн дълго стана.
пазете се в тези жеги,мами.
отивам пак да се облея ooooh!

# 211
здравейте мами,
от гореща равда/несебър.
виждам обсъждали сте имената,блазе им на тези на които роднините не са им се месили,моите все гледат да се изкажат и то на моменти ми се иска да ги халосам по главата да се осъзнаят #2gunfire.
още преди да забременея бяхме решили с мъжо ако имаме някой ден момченце да го кръстим някак съчетавайки нашите две имена-моето Христина и неговото Красен.да спомена че моето ама никак никак не го харесвам #Cussing out.
та измислихме Кристиян,таткото го измисли Laughing
ама за наш късмет съдбата имала друг план и се оказаха две момченца Mr. Green.първото с име а второто без....
и тогава се почна с нашите  и с баща му какафонията.
ама било хубаво да се кръщава на свекъра,поне едното илина тъщата...абе ужас.
след поредица скандали и спорове с мъжо решихме,ние си решаваме,ние ще си ги гледаме и ще носят свои имена.
то ако тръгна да угаждам на всички аз един баталион деца да  родя пак няма да им стигне Joy
сега таткото мисли 2 име,на менми  харесва нещо еднакво лесно за писане на бг ина латиницица-патрик,никита/брат ми се казва така ooooh!/,павел,денис,кирил.имена мн.
снощи като пътувахме минахме покрай JUMBO/бургас.та мислим утре преди обед или след 17.00 да видим какво предлагат,че в софия пропуснахме да влезем и там Laughing
пак мн дълго стана.
пазете се в тези жеги,мами.
отивам пак да се облея ooooh!

мнго се дразня,така трябвало , унака, свекъри свекърви,казала съм на моя да си гледат работата,ние си решаваме как ще го кръстим и ще е на никой,иска ми се на баща ми , но свекърите ще ме разкръстят Crossing Arms Crossing Arms така , че дръж фронта,ти го раждаш,ти го носиш,теб ще те порят, а на някой името ще носи-хаааааа, аз даже мисля да го кръстя на себе си, поне буквата,голям съм егоист в тези отношение,който иска имена да си ражда деца и да си ги кръщават Crossing Arms

# 212
  • Бургас
desislavavenelinova , това имам впредвид. Но ако не ги сложа на кантар нещата- все ще съм недоволна и ще мрънкам. Мисълта  ми е, че преди да се оплакваме трябва да се опитаме да погледнем и от тяхната страна  Peace

# 213
добре де,аз не мога да погледна от тяхната страна.На практика ние ще си го гледаме,нямаме помощ от никой,аз си го нося,аз се мъча, не виждам защо трябва да се бие в гърдите било то свекър или свекърва , че едиси кое внуче е тяхно щом  им носи името.Това за мен е старомодно и отживелица, живеем все пак в 21 век м......а му стара.Ей извинявам се , че така се ядосвам   на тази тема, може вашите да заслужават, но моите -не , и само ми натякват и ми хвърлят намеци,и още повече се нахъсвам.....пожелавам ви да не ви товарят както мен и да сте си спокойни и да се уважавате,защото аз това не получих  от свекърите и разбирам колко е необходимо за една безпроблемна бременност  Hug Hug Hug Hug Hug от мен,и те пазете от слънцето мамии

# 214
и да се оплача още нещо момичета,което току що ми ги сервира свекъра.
не ме е ли било срам да излизам с толкова прилепнали блузки,трябвало да нося по широки дрехи да неме заглеждат толкова хората?!!!е какво да ми гледат бременна съм.вкъщи ли да се затворя докрая на годината?!!егати коментара. smile3513
аз не му останах длъжна като има шкембе що излиза навъни не носи чували,а носи ризи.
мъжа ми толкова се гордее с моя външен вид и думичка не е казал против,баща му се изказа. Rage
егати отношението............... #2gunfire

# 215

Shocked Shocked лелеее случайно надникнах и октомврииките си имат вече талисманче....оле,като се замисля, че остава още няма и половината  Hug Hug Hug Hug

# 216
и да се оплача още нещо момичета,което току що ми ги сервира свекъра.
не ме е ли било срам да излизам с толкова прилепнали блузки,трябвало да нося по широки дрехи да неме заглеждат толкова хората?!!!е какво да ми гледат бременна съм.вкъщи ли да се затворя докрая на годината?!!егати коментара. smile3513
аз не му останах длъжна като има шкембе що излиза навъни не носи чували,а носи ризи.
мъжа ми толкова се гордее с моя външен вид и думичка не е казал против,баща му се изказа. Rage
егати отношението............... #2gunfire

е мила,ужас,добре че не си мълчиш,и аз щях така да постъпя,бахти хората в кой век живеят бе,а моя свекър нарича бебето ми Соничка( свекърва ми и майка ми се казват така ) ужас, ужас Crossing Arms Crossing Arms но нали ви се оплаках вече , няма пак да откачам

бахти хората
 Sick Sick Sick
затова ще се местим на квартира, всеки да си знае гьола  smile3513 smile3513

# 217
  • Хасково
момичета вччера ходихме в джъмбо на българия имаше добри неща на добри цени оделца юрганчета и колички за 100-150лв да ви кажа направо си итдъхнах че ще ни паднат разходите малко а и се надявам че декември ще понамалят цените още мъжа доби представа какво искам и ще ги купи сам когто се появи бубка а за дрешки няма да взимам само 3-4 бодита и толкова по дебели  дрешки и ританки

# 218
  • Русе
Добре дошла,най-нежното-нещо!
Абе май само на мен ми е все едно на кого ще кръстя детето,никой досега не е предявил претенции PeaceНашите и без това не го искат,а свекитата ме носят на ръце CrazyВерно,месят се за това-онова,ама засега нищо фрапиращо.Ама би било доста срамно да кажа нещо,живеем в тяхна къща,ден през ден влачат нещо  bouquetА да не забравяме,че аз съм с предишен брак и дете и не очаквах такова отношение.Така че при всички положения ще е на някой от тях,все ми е едно на кой newsm78,само да сме живи и здрави Praynig

# 219
  • Хасково
я им покажете кой командва не ги оставяйте да ви се качват на главите ооооооооооо при мен такива работи няма

# 220
  • Бургас
добре де,аз не мога да погледна от тяхната страна.На практика ние ще си го гледаме,нямаме помощ от никой,аз си го нося,аз се мъча, не виждам защо трябва да се бие в гърдите било то свекър или свекърва , че едиси кое внуче е тяхно щом  им носи името.Това за мен е старомодно и отживелица, живеем все пак в 21 век м......а му стара.Ей извинявам се , че така се ядосвам   на тази тема, може вашите да заслужават, но моите -не , и само ми натякват и ми хвърлят намеци,и още повече се нахъсвам.....пожелавам ви да не ви товарят както мен и да сте си спокойни и да се уважавате,защото аз това не получих  от свекърите и разбирам колко е необходимо за една безпроблемна бременност  Hug Hug Hug Hug Hug от мен,и те пазете от слънцето мамии

имах впредвид мъжете, а не свекърите  Laughing

# 221
  • София
ТВа исках да кажа и аз. На мен никой не ми дава наклон в живота. Само мъжа ми има това право. Дори децата ми няма да имат тази възможност. Свекървата ме гледа в очите и каквото й кажа това става. Свекърът пък изобщо не го занимаваме с нашите глупости. Като казвам, че със свекървата нямам проблеми, имам предвид, че жената е достойна за уважение, с каквото се отнасям към нея и респективно получавам същото отношение. Дори си мислех да я викна да живее у нас като се родят малките, но само и единствено заради легендите за свекървите се въздържам към момента.

# 222
Здравейте...изписали сте две теми.... Shocked ама така е с мойта малката не ми остава време да седна пред комп.,а вечер съм скапана и се трупясвам още преди новините в 22ч  ooooh!
За имената,малката е кръстена на нея си...а сега май ще го кръщавам на свекъра без значение дали е момче или момиче...не знам ще видим като се появи ще решаваме Simple Smile хубав и усмихнат ден на всички

# 223
ТВа исках да кажа и аз. На мен никой не ми дава наклон в живота. Само мъжа ми има това право. Дори децата ми няма да имат тази възможност. Свекървата ме гледа в очите и каквото й кажа това става. Свекърът пък изобщо не го занимаваме с нашите глупости. Като казвам, че със свекървата нямам проблеми, имам предвид, че жената е достойна за уважение, с каквото се отнасям към нея и респективно получавам същото отношение. Дори си мислех да я викна да живее у нас като се родят малките, но само и единствено заради легендите за свекървите се въздържам към момента.

smile3501 smile3501 радвам се за теб , само заради легендите си останете с доброто си отношение  Peace

# 224
Дами на се ядосвайте със свекъри и свекърви! От мен за знаете едно колкото и да се опитвате никога няма да видите никаква благодарност. За моите свекъри аз винаги съм била лошата снаха, а мъжо лошият син, а малкия е галеника и златния, както и жена му. Капка благодарност няма към нас, че повече от година и половина живяха при нас, първо когато бяхме на квартира, а после и като си купихме апартамента и стотинка нито за ядене не съм им взела, нито за наем, нито за сметки, защото те двамата бяха само на заплатата на свекървата, която беше 300лв. и с нея си покриваха заемите. Когато с мъжа ми стигнахме до развод почти и за да си оправим отношенията поискахме да сме си самички без никой покрай нас, те ни оплюха пред всички познати и приятели и роднини, че сме ги изхвърлили от в къщи и сега са ни сърдити. А мъжът ми им предложи ако искат ние да излезем на квартира /въпреки че апартамента си е наш/ за да не им е трудно и да плащат квартири. Не контактуват изобщо с мен /не че ми пука за тях/, свекъра не говори на мъжо, настройват брат му и братовчедка му /на които сме кумове/ срещу нас, свекъра и приятеля му разправят на всичките ни познати, че мъжо щял да набие баща си преди да го изгони от къщи /което не е вярно/ и просто вече ми писна пак аз да съм добрата и да спирам мъжо да спре да пуска детето при тях и искам да ги кани на рожденния и ден и да им се обажда по телефона поне на празници. А до скоро исках да им правя изненада и на 30-тата им годишнина от сватбата да им организирам църковна сватба, защото нямат.
Ох направо нямам думи, колко неблагодарен народ има по тоя свят.

Общи условия

Активация на акаунт