Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 243
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Дойде една фъфлеща......

Нае ли я...

Наде, аз съм за текнокурвата, някак иновативно и вълнуващо так ми звучи...

Ще я наема аз...и ми говори на украински...викам не разумийю....гавари по руски...
нема ратче говори си на извън земният език и фъфли... #2gunfire

страшен кол център ще е... с една-единствена служителка, която фъфли на един-единствен и, уви, извънземен език -- Ло, ще се изложите пред чужденците май  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ааа, Зу, муЪ ни щЪ дЪ бъдЪ! Някоя кУкошкЪ ш'ми изкълве!

# 526
Дойде една фъфлеща......

Нае ли я...

Наде, аз съм за текнокурвата, някак иновативно и вълнуващо так ми звучи...

Ще я наема аз...и ми говори на украински...викам не разумийю....гавари по руски...
нема ратче говори си на извън земният език и фъфли... #2gunfire

страшен кол център ще е... с една-единствена служителка, която фъфли на един-единствен и, уви, извънземен език -- Ло, ще се изложите пред чужденците май  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ааа, Зу, муЪ ни щЪ дЪ бъдЪ! Някоя кУкошкЪ ш'ми изкълве!

Ние с чужденци не работим, по презумция всички трябва да говорят украински, но дали не знам Joy
Ама не виждам как ще работя аз с някой, който не разбирам какво говори

# 527
# 528
Hope Stevenson, БЛИЗНАЧЕ, Дидко (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема
ДИДКО я кажи ти ко си сега..мъж ли или жена?я слез долу при нас стига зяпа..че дидко си нямаме ощи.....

# 529
Айде, кокони, аз паля метлата и излитам! После пак!  Hug Hug Hug

Близнацо, приспивай го твоя в 8 и после скачай при нас. нещо не го изморяваш като хората май  newsm78 Wink Wink Laughing Laughing Laughing

Айде, гуш за всички!  Hug Hug Hug

# 530
Айде, кокони, аз паля метлата и излитам! После пак!  Hug Hug Hug

Близнацо, приспивай го твоя в 8 и после скачай при нас. нещо не го изморяваш като хората май  newsm78 Wink Wink Laughing Laughing Laughing

Айде, гуш за всички!  Hug Hug Hug
ти ся ши вземиш да готвиш да слагаш на мъжо да са карати....и кой тъ знай куга ши дойдеш...
аз днеска мъж нямам вече -то не си ли личи... Mr. Green-утри съ връща ама после отива на селу за два-три дни....ко да гу прайш...хубу чи тоз месец не бебеправим...пък и в тъз гурещина как да правиш секс бре????нее ли зимата да са увийш и да съ чудиш туй дет гу напипваш какво ий Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 531
Айде, кокони, аз паля метлата и излитам! После пак!  Hug Hug Hug

Близнацо, приспивай го твоя в 8 и после скачай при нас. нещо не го изморяваш като хората май  newsm78 Wink Wink Laughing Laughing Laughing

Айде, гуш за всички!  Hug Hug Hug
ти ся ши вземиш да готвиш да слагаш на мъжо да са карати....и кой тъ знай куга ши дойдеш...
аз днеска мъж нямам вече -то не си ли личи... Mr. Green-утри съ връща ама после отива на селу за два-три дни....ко да гу прайш...хубу чи тоз месец не бебеправим...пък и в тъз гурещина как да правиш секс бре????нее ли зимата да са увийш и да съ чудиш туй дет гу напипваш какво ий Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Заб'лязаФ и аз Фчера, че на милото от руното по туловището капИшИ водича, ама ко дЪ прайш, жегЪЪЪ...

# 532
на сичкото отгоре...и плувците лятото били по-лениви...ми ко няма са лениви...то в тая жега сичко живу са разплува от леност...само наша НАДЕЖДА ши тропа там на мегданЪ...и ши вика -да да! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ЗИЗУ ни съ ли прибра мари?
де са всички бре..хубу чи и ХОПЕТО СТИВЪНСОНОВА... Hug
АЗ след малку отивам на хубавия комп да пльосна едно пиени..нали винени мушици ша ставами... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 533
Ето ма, ма Близнацо! ПрибраФ са, ама дукату разфърлим клюкити с мъжо...нали бяхмИ сърдити и наваксахмИ, квоту сми изтървали. Joy Joy Joy

Ся ши турна Ини пипери с Ица и сирене във фурната и ши редя новия шкаф, ама малко, не многу. Искам нищо да не правя,, а да се пльосна ей тука да си лафим. Уф, ставам да свърша аз тез работи и да си сядам на гъзо, че Близнацата е сама таз вечер и шИ е тука  Mr. Green

# 534
уууууу нй-посли.....вече вря и кипя...един лаф ни мога си кажа..
айди да слагами пиенето вечИ де....

# 535
тъз вечер на чушки тогава ....тез чушки тез чушки... Laughingи бяло студено винце и бира..ко ши кажити.... Mr. Green Mr. Green

# 536
neli_777, БЛИЗНАЧЕ и 0 Гости преглежда(т) тази тема
НЕЛИ  777 слез мъ душа....саму на гледаш..то ни можи тъй...айди ела в нашта компания!!!ела де! Wink

# 537
Близнацо, дръж сА, имам ощИ малкУ да подредя , Идем и сядам ей тука. Ти рано лки шИ лягаш? Аз шИ съм тука до 12 поне

# 538
да бе !рану ши лягам....при куго?аз пител нямам тая вечер...
тук съм на линия дукът ми са приспи..туй хапчи така мъ унася чи...ама докат изтрая... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ни съ бой! Mr. Green

# 539
Ууууф, спрях са аз вечи. Ся ши ядем саму и скачам тука. Трупясах са, змориф са. Моя пител многу иниргичен, ама аз съм дърта вечи и не мога повичи. Пък и утре е ден, все пак.

Ади, утивам да зареждам хранилката  Mr. Green и скачам после тука

Общи условия

Активация на акаунт