Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 227
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
ади ма бубо!!!изчака ми са чакането.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 541
тюююю, пиФ 2 бири навън и миУото ме подкара да си върим, на мен още ми се пие обаче, ама той бира не ми е купил  Crossing Arms
детето пък се завива с кучето тук  Shocked, дива работа ooooh!, незнам ако и бебе имам на тоя хал, сигур ше скачам от 8-мия етаж, единия мрънка че му е зле и не мож да пиЙ, дребната все мрънка, че я мързи, пък онова косматото все лИбоФФ търси и внимание ooooh!
отивам да се крия в леглото Mr. Green

# 542
СНАРКИТУ и аз често съ чудя ...ши издържа ли на напрежението...ама викам ши пробвам.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 543
СНАРКИТУ и аз често съ чудя ...ши издържа ли на напрежението...ама викам ши пробвам.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
М'чи тъй де, трябва да се опита  Mr. Green, пък и аз не мога да скучая, защото е разрушително за мен, трябва да е винаги напечено и интересно, иначе не става Sunglasses
те и сега разни хора ми се чудят как се оправям с дете, куче, работа и дом. ама ей на, че и време за биричка ми остава Mr. Green

# 544
Спарко, нИдей лъга тука сига. Имаш и мъж с многу чушки, а твойта....тИраса е с многу китки  Joy Joy Joy Joy

# 545
аз много искам пак мъжко ама вече зех да съ замислям сериозну....тез мъжките мноу гръмогласни бре...то скача вика надува ми главатъ...ши я видим тая работа ако снеса още едно мъжко... ooooh!
ЗУЗЕ тъз вечер май ши лягаш да спиш по-рану....нещо си каталясала май...никва тъ няма -то голяму иедени....ядахти с мъжоту....
аз пък сварих едно пиле...ПИУЕ някоя твоя роднина ши и ...ши мъ извиняяш...ама глад... Mr. Green Mr. Green-и мноу сти вкусни... Mr. Green Mr. Green

# 546
Тук съм, ма Близнацо, къде да съм. НакълвахмИ сА с мъжу, измих чиниитИ ний ощИ нямамИ Божка, катУ на Лола)

СпаркитУ гледам пак кучИтУ й откачилУ, ония ден пияница бешИ, сИга завивка гУ играЙ  newsm78
Ма тя и СпаркиТу я перат дъскиТи У главата, тъй чи ко са чудя.

Лола къде Й таз вечер? Да са яви в изпУвИдалнята

# 547
тъз вечер ни ЛОЛА ни МОЛА....егати скуката..и пиянету не помага... Crossing Arms-отивам да четем приказки с детету....

# 548
Ами Близко много спят тез бе, катУ порУвИ. Моя и той нИ сА кротна, само ми обикаля тука и ме занимава с глупости. Ей! Тъкмо си ляга вече, да се кротне.

# 549
Ама Близнацо къде изчезна ма жена? Ей ся вечи ши рива!  newsm45

# 550
ПиУе, абе сИга са сетиФ, какво стана с твоя зъбар днеска бре? Като каза Близнацата "варено пиле" и аз веднага за тебе се сетих.  Laughing

И си вземи по - добро плажно масло (или слънчогледово  Mr. Green), че виж как си изгоряла

Въъъъъх, вижте я нашата Надежда, от сИга са е курдисала с роклята, сякаш някой ши я открадни.

# 551
Аз пак сама си пиша, ама карай, аз свикнах  hahaha

Рових, рових и вижте на какво попаднах: стих в стил наша поетеса Надежка - младоженката. Наде, да нИ си гУ писала ти туй, ма душа?

Л И Б О В Н О
от какъ ти Нйели
(ут горнята махла)

Ина такава съм са размичтала,
ублегната ду нас на старата върба,
де твойту име със пирон съм издълбала,
плюс мойту...е равну туй на либуфта.

На аритметиката ко ли й разбирам,
Ни зная дажи колкуй две плюс две,
убачи гато либуфта да ма путпира,
това ни мъ изпритиснява вуубще.

Ни ша квадратен корен да ти вада,
ни ф дроби шти зацепа целити числа.
Тя либуфта е чиста-проста кат ливада,
със цъфнали извътре тук-таме цвитя.

Събирам та, ни мога та извадя,
ниту със минус, ниту със ръжен,
ут тойзи огин дету ми гу стъкна,
ачи звезди да ми са мяркат пусред ден.

Ъх, за ко ни бях пуне кат самодива,
чи с фуста бяла да ти ръгна у съня...
Пък ази съм устатна и ни ми утива,
Кат зина мязам същу на ина ламя.

Ни знам напрау вечи ко да прая
и кък да млъкна да ни та гълча.
Да зема с билки ли да та умая,
ма кък са сгъва билки да бере ламя!?

И на, сида и съм са размичтала,
биля пирона ми ут писани са изтъпи...
Наместу билки пак коприва съм набрала,
ку ми са мерниш, малеей, швидиш ти! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 552
АйдИ, махкам сА и аз! Лека нощ на всички, детУ нИ мА чИтат, ама аз им пиша!  Laughing

# 553
  • гр.София
Я колко съм ранобудна...Добро утро момичета...
Извадиха ми мъдреца и много ме боли след като ме отпусна упойката  newsm45

# 554
добро утро!!!
ЗУЗЕ вчера си легнах душа...то ми съ изчака чакането...никой нямаше в продължение на часове....днеска дано да не е тъй..иначИ голема си!такива стиховИ....мани мани... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ПИЛЕ то ся ши боли душко...ти гледай антибиотик да не ти праснат...иначи радвай съ...ши живейш!ши фърчиш! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт