Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 217
  • 740
  •   1
Отговори
# 570

ПИЛИТУ стига чопли в човката палачинката тайну тайну ми земи намери просо за пилитъ...или кото там ядът пилитътъ-ши взема да завърша едно селсскостопанско висше newsm78-ТЪ намери там нещу типичнуу пилишку щото пак ши викаш -боооолна съм....ми то тъй съ фаща птичия грип като ядат пилитата палачинки че и с банан сложила-Да тъ уча ли сигъ...маймунити ядат банани не пилитата!оф! Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ЕтУ, койтУ иска да сА образова

А на тебе Пиле, една кулинарна книга!  hahaha hahaha hahaha Joy Joy

оле мале тъз ЗУЗА...тъз книга мноу проста ми съ виждъ...даой нещо сто-килограмуву ....да съ прасна пу главата белким запомня нещу... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 571
Donations

Добро утро милички,мимавам само дава вида видя,посли шан риша.
 Hug  Hug Hug
тъз пък в бързината  да бърза после щяла да ни -забележети-"шан риша"....ей полуде тоз народ ooooh!Искала е да каже -"после ще ви пиша "-тъй е културнотои правилното...както ний пишем тука....обаче то да бърза.....оф ГАЛКЕ ГАЛКЕ !!!!

# 572
Галка просто ощИ е малка, та затуй нИ гУ е написала като белите хора.

За книгата ти нИ сА тервожи, тя ПилИтУ шИ на изненада с някое кулинарно изкушение от нея...Няма тука ний да готвим пилешки манджи я?  Joy Joy

# 573
галка чи и малка малка...ама я ся познайти ГАЛИНА на италиански ко значи??? Joy Joy Joy Joy Joy JoyМалей дано ни съ разбунтува кату съ върни..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 574
Въъъъъъх, колкУ булки има тука самооо...ей това отгоре е нашата Надка! Гордостта ни! )Ах, Наде, Наде, кой знае как тА сърби...ухото, дет отА спрягамИ тука. Интересно ми е как шИ са пУчешиш на сватбата в неделя, щот ний пак ши та приказвами душа, да знаШ! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 575
  • Варна
Близначе вчера се върнахме от село за 2-3 дни и мъжо си хвана шапката и отиде на плаж, а аз почнах да чистя и след това влязох да се къпя и гледам чехлите ми плуват, наводнихме се, сифона се оказа че е запушен и аз се правих на водопроводчик, но накрая с голяма доза мистър мускуло успях да го отпуша  Grinning А сега отивам да хапна рибка и да пием биричка на плажа с една приятелка  Hug
Че е срамота на морето живея, пък това лято само 1 път съм ходила. Айди до скиФ

# 576
галка чи и малка малка...ама я ся познайти ГАЛИНА на италиански ко значи??? Joy Joy Joy Joy Joy JoyМалей дано ни съ разбунтува кату съ върни..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

КатУ сА разбунтува, шИ й минИ, нали тъй Галке? Тя Галката наш човек, няма да сА сърди, Пипето и то!

А кО значи Галка?  Thinking

ВиК, тя Мравката много качествено отпушва канали, носи гранулиТи на гръб и ги пуска Ина пУ Ина в дупката  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 577
Виш са, Зузо, виш са  Mr. Green

и ко мъ питаш за ЕгиньетУ, кът знайш, чи саму с няколку деня съм ти кака  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Що ши слагЪтИ ПилитУ на прУсо? Дайте му нещо по-засукано да поИде, и то е хора!

# 578

и ко мъ питаш за ЕгиньетУ, кът знайш, чи саму с няколку деня съм ти кака  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

малеее, Хопе, ам ти що мислиш,. че имам толкУз мозък да запомня, че си ми кака с няколко дни? Ши сА пУгледна задължително, да ни съм и аз някуй вълнист папагал.... Blush

Пилиту съм му податрила книга кулирнарна, да си избира ко ши иде.

Уф, шИ плямпам малко по тИлИфона сИга. Слид малкУ пак ши пиша  bowuu

# 579
Близначе вчера се върнахме от село за 2-3 дни и мъжо си хвана шапката и отиде на плаж, а аз почнах да чистя и след това влязох да се къпя и гледам чехлите ми плуват, наводнихме се, сифона се оказа че е запушен и аз се правих на водопроводчик, но накрая с голяма доза мистър мускуло успях да го отпуша  Grinning А сега отивам да хапна рибка и да пием биричка на плажа с една приятелка  Hug
Че е срамота на морето живея, пък това лято само 1 път съм ходила. Айди до скиФ
оф мале ....ти затуй си ВиК кръстена....на дедо ли си кръстена иначи или на баба?дедо СИФОН  и баба КРАНЧЕ имаш сигурну newsm78
ГАЛИНА на италианскки значи ...а сигъ...кокошка бе!!!!!!галина бланка-супити там -а ся сетихти ли съ???? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 580

на ПИЛИТУ просо!точка....!щото посли мъдреци вадим от човката....

# 581

ГАЛИНА на италианскки значи ...а сигъ...кокошка бе!!!!!!галина бланка-супити там -а ся сетихти ли съ???? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ми тУгаз да Утперя Идин въпрос аз: от де са зехми толкуз Галини?

# 582

Ми тУгаз да Утперя Идин въпрос аз: от де са зехми толкуз Галини?
ми ни знам...кое е първото яйцето или кокошката???? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТо туй вселенсИ въпрос ма ЗУЗКА!!!! Joy Joy Joy JoyУт нибету паднахми....

# 583
ЕЙ Я ЗУЗАТА как говори по телефоните....да я видити... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
http://wwww.vbox7.com/play:882a82a1

# 584
как ма сгащи самУ  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
То май сгащи не Й много подходящ израз, ама карай  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт