Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 208
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Въх я го вижте пък тоя  hahaha hahaha hahaha скоро няма да стигне там за където е тръгнал  Joy Joy Joy и как се е улигавил  Joy

# 601

Да бе верно я виж как сме се барнали всички с червени гребени  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И вятър в косите  Joy Joy Joy Joy

Спарко, вий си купувайти ром или ромка, все миЙ тя. Дай ся тука пУ ино пиенИ, че такам са наядаФми...нещУ по-лекинку да е.  

# 602

ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тоз май ми сА струва, чИ праЙ презареждане...от задното г*з в предното

# 603
Тъз пък решила да измъти кучиту hahaha hahaha hahaha

А пък туй е мойта рода да ви се представя и аз,но половината утидуха в еднин ристурант и вече втора година ги чакаме да си дойдат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ей ни съ наядаха  Joy Joy Joy

Аууу Зузи тоз от толкоз презареждане дан съ изстреля нанякъде  Joy Joy Joy

# 604
Галке, чакайтИ ги душа, чакайтИ...то дет' са вика те отдавна са минали вече през задния вход...кУ ма разбра... в края на хранителната верига идин вид

Ето я родата, дето е отишла в ресторанта

# 605
# 606
Малииии  ooooh! тя са алкохолизирала ся ша трябва да ги пращами при анонимните алкохолици  Mr. Green

Вижти сига ей такива ако имах мойто мъж щеше да е много доволен,
Ама пусто все магии правя като вдигна ръцете и изчезват  Mr. Green

Нийче ти пък ко са плезиш дане си изяла някой от родата  smile3532 smile3532 smile3532

# 607
Спарки, ето ти ром, душа, нИдей чака мъжо до довечера!

Ооо, Нийке - Комшийке, ко праш, мари? Mr. Green

# 608

Ама пусто все магии правя като вдигна ръцете и изчезват  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 609
хади, да пийнем по едно-две  Mr. Green

# 610

кУ можИ по 2-3   newsm68 newsm68

# 611

Снарки ама Рома вътре ли е  smile3532
Ай наздраве щом си рекла ама аз не съм спирала  Joy

# 612
  • Видин
Ми кО да ви каА, полУдела съм. От днес съм и сама, колегата избега отпуска ooooh! Ще си кудкудякам тука на воля. Айде че сега ми възложиха една доста гадна задача Tired

# 613
Уф, Нийче, спокойно, и аз съм така. Занимавам се в момента с моята си работа+тази на колевжката счетоводител и другата, която се явява касерко-фактуристка-склададжийка+момиче за всичко

# 614
  • гр.София
Момичета направо съм побесняла.... smile3511
Нали съм в болничен от понеделник до петък,ние в работата работим на смени по 6 часа със шест почивни дни в месеца....На касите сме 3 касиерки...и може да почиваме само по 1 на ден! А когато има някоя да е отпуска или в болничен(както съм аз сега) Другите две работят без почивки!
И сега на едната колежка почивката която си е писала за днес трябва да си я премести в друг ден....Обаче тя решила че днес трябва да замине за провинцията и другата днес и работи цял ден,а утре да почиват и двете,а аз да работя цял ден!  #Crazy  И това го разбрах вчера...но не да ми се обадят да ме помолят да им взема смяната,а се обадих АЗ,за да разбера какво става в работата!  Naughty
Звъня днес на Шефката да и кажа,че не искам да работя цял ден...и тя ми вика:
 - Ами на Р... и се налага да замине за провинцията,а А... утре е почивка по график,за това са те писали Цял ден! Разберете се помежду си!  smile3513 и ме отряза!
 Звъня и на Р... Тя моля ти се не ми вдига...звъня и втори път затваря ми!  newsm61
 После звъня на А... тя ми вика:
 -Днеска съм цял ден утре си ти защото така се налага....Викам и :
 -Хубаво налага се,ама не можахте ли да ме попитате дали имам възможност да работя цял ден?
А тя моля ти се...:
 - Какво се правиш...5 дена си почивка са за един ден няма да умреш!  Rage

Дами извинявам се че ви занимавам с моите проблеми,но направо съм побесняла!  Rage
Ушето още ме боли и ми е заглъхнало,имам главоболие от 3 дена...вчера ми извадиха зъб...ми няма да мога да издържа цял ден Sad  Crossing Arms
Искам да ги гръмна всичките  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт