Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 206
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Зузке те мойти дневници ни са публилувани,ощи ги мъдря  Mr. Green
Я кажети тука за какво се редим чи нямам спомен  newsm78 Пенсийти ли даваха  Mr. Green
Аз досега напъвах тука една кифла,напоследък голям глад ме гони още от сутринта  Grinning
пенсиити... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
ох умрях да съ хиля....пък бях заспала.... Mr. Green

# 616
Въх я го вижте пък тоя  hahaha hahaha hahaha скоро няма да стигне там за където е тръгнал  Joy Joy Joy и как се е улигавил  Joy
ГАЛКЕ шъмъ умориш hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 617
Пиле, спокойно, мила! Да, гадно е това, но пък утре мисля, че ще си много по - добре от днес, така че не бързай да се нервираш така.  Hug Hug Hug

Близнацо, на теб кой ти разреши да спиш без предупреждение? Ти милост нямаш ли? И на мен ми сА спи  ooooh! Laughing

# 618
  • гр.София
Пиле, спокойно, мила! Да, гадно е това, но пък утре мисля, че ще си много по - добре от днес, така че не бързай да се нервираш така.  Hug Hug Hug

На мен не ми е чак такъв проблем да работя цял ден...Въпроса е принципен!
Колежката можеше да се обади и спокойно да ме помоли да и свърша услугата и да и взема смяната,а не да си направи графика,без да се замисли...и съм 100% сигурна,че ако не се бях обадила...щях да разбера че съм цял ден като отида утре на работа,което е супер глупаво!

# 619
ами дребното взе да гледа филм-банда бмх ку си спомняти от едно време..и съ наридих и аз да си спомня младостта и ...заспах...-егати младостта дет съм hahaha hahaha hahaha hahahaХубу че боба станал... Mr. Green Mr. Green
ПИЛИТУ стига писка....на ти тез калашници и струляй напусоки...Тез стигат ли? Mr. Green

и един ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР за кураж ти пращам да и съ озъби в тъмното Mr. Green Mr. Green!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 620

ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тоз май ми сА струва, чИ праЙ презареждане...от задното г*з в предното

на ТЪЗ НАЙ-ГОРНАТА ни и е добре нещо Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

# 621
Пиле, такива са хората, за съжаление - ЕГОИСТИ!

Аз вчера разказвах точно за една женичка, която беше дошла при доки без час. Прокървила милата в 10 седмица. Пуснах я преди мен, защото знам какво е да прокървиш и да стоиш в коридора, без никой да те забелязва и да чакаш ред. Когато аз обаче бях на нейното място, никой не ме попита как съм. Споделих с чакащите за какво става въпрос, но хората си бяха "на опашка" дето се вика, каква съм аз пък да ми отстъпват. Много хуманно, нали? Разказвам ти това, за да прецениш дали си струва в момента да се ядосваш. на хорат ане им пука за теб, защо пък ти си хабиш нервите с тях?

Близнацо, аз тА чух катУ хъркаши...кУ щеш ми вярвай Mr. Green

на най - горната като гледам как са й са опулили пукалитИИИ, май наистина не й е удобно  newsm78

# 622
  • гр.София
Пиле, такива са хората, за съжаление - ЕГОИСТИ!

Аз вчера разказвах точно за една женичка, която беше дошла при доки без час. Прокървила милата в 10 седмица. Пуснах я преди мен, защото знам какво е да прокървиш и да стоиш в коридора, без никой да те забелязва и да чакаш ред. Когато аз обаче бях на нейното място, никой не ме попита как съм. Споделих с чакащите за какво става въпрос, но хората си бяха "на опашка" дето се вика, каква съм аз пък да ми отстъпват. Много хуманно, нали? Разказвам ти това, за да прецениш дали си струва в момента да се ядосваш. на хорат ане им пука за теб, защо пък ти си хабиш нервите с тях?

Близнацо, аз тА чух катУ хъркаши...кУ щеш ми вярвай Mr. Green

на най - горната като гледам как са й са опулили пукалитИИИ, май наистина не й е удобно  newsm78

Аз ще ги опраа и двете Кокошки...Ша им Оскуба сита перушина.... smile3508

# 623

Аз ще ги опраа и двете Кокошки...Ша им Оскуба сита перушина.... smile3508

Ей това е мойто Пиле!!! Скуби душа, и ниЙ шА пУмагам, че ти с тез 3 пръста ко ши хваниш да оскубиш катУ хората?

# 624
вижти ми комшийкити.....бият съ за комшията.. Mr. Green Mr. Green

а ето го и комшията:пак гу къпят за пореден път...много е суетен Mr. Green

# 625
Близнацо, ми той кУмшията голям убавец бе  hahaha hahaha hahaha Как няма да сА бият. Виж кви сини пукали е отпрал? И изобщо, ама изобщо не си мислете, че прилича на прилеп...тУва е котка, кУ нИ стИ забИлязали! hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 626
ЗУЗЕ нал знайш чи синьото око привличалУ.....убавец и той....просто тука гу къпят...посли като съ разроши...стой тъ гледай..... Mr. Green Mr. Green

# 627
...посли като съ разроши...стой тъ гледай..... Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ау, вижтИ кво произведение на искуството намерих

# 628
...посли като съ разроши...стой тъ гледай..... Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ау, вижтИ кво произведение на искуството намерих

пипни пипни...щи хареса чак..ни съ плаши! Joy Joy hahaha hahaha hahaha
вижти пък новото средство против повръщане....намирате котка и я каните да застане отгоре докату вий драйфати... Mr. Green Mr. Green

# 629
Котката прави масаж, да нИ ти са схванИ гърба от висенИ hahaha Работна котка бе!

не е като таз тука:

Оооо, не мога да се сдържа, ще го покажа на бял сват този маймунчо  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт