Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 213
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Ей, вижтИ, туй катУ са бяхми съблекли голи на ония пикник...ех, спомени славни  Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha

Или пък успатаФми бИз пирушини,. щот' дуФна вятър, докатУ пекахмИ на барбикютУ  newsm78

П.С. Близнацо, да нИ ти загоря боба?  hahaha

# 586
ти нидей нъ мята.....туй сти вий с мъжо дваминцата...с такъв гребен никоя от нас ни можи съ пофали тука... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ЗУЗЕ ти иначи във вратъ тъй кат гледам си тънка ама гъзо има нужда от римонт....Мъжо ти иначе е спортен тип...признаФ гу!

# 587
Уф, удари ма пу болнуту мясту значи...ами тоз кокоши г*з не ще да слабее бе. ПилИтУ и тя Ини гозби готви, и ний ядем, ядем, ама на мъжу ни му личи, саму мойта трътка расте, чи и ина мазна, мазна...

ВратЪ ми е такъв дълъг, щот все пу хоркити паници гледам и клюкаря, то кокошишка му рабута. Ей и на снимкта са вижда пак чопля там нещо, гледам, клюкарствам, ама то си ми й в кръвта.

# 588
щом днеска ши слагами семейни снимки да тура и аз наша...на селу  бехме за малку... Mr. Green Mr. Green Mr. Greenама моя направо от фризьорския салон пък той....да гу видели колко красив е станъл....с времето Mr. Green Mr. GreenАз пък ко надничам ни знам..ко търся?

# 589
Туй дет гу търсиш под опашката няма да гу намериш  hahaha hahaha hahaha

И тез перуки да вземете да ги подкастрите малко, то жега сега бе. Я виж ний как сме сА бнарнали с моя гол охлюв  hahaha hahaha hahaha

# 590
Зузо, мари, мчи аз хубу сутрин и вечер да ги поливам, ама по колко, бре душа? Литър, два, пет? newsm78 Подправките малко ги поляФ сутрината, сега ги напръсках с вода, тях последно на 3-4 дни ли? И по колко тяФ?
Уффффф, голяма жега, нИ сЪ издържа начи, Утивам да се къпя

# 591
Donations

Добро утро милички,мимавам само дава вида видя,посли шан риша.
 Hug  Hug Hug
тъз пък в бързината  да бърза после щяла да ни -забележети-"шан риша"....ей полуде тоз народ ooooh!Искала е да каже -"после ще ви пиша "-тъй е културнотои правилното...както ний пишем тука....обаче то да бърза.....оф ГАЛКЕ ГАЛКЕ !!!!

Шматкиии то дукато си отворя идното уко и тругото се затваря затова Joy Joy Joy

днес толкова ме мързи та чак не ми се пише

# 592
Зузо, мари, мчи аз хубу сутрин и вечер да ги поливам, ама по колко, бре душа? Литър, два, пет? newsm78 Подправките малко ги поляФ сутрината, сега ги напръсках с вода, тях последно на 3-4 дни ли? И по колко тяФ?
Уффффф, голяма жега, нИ сЪ издържа начи, Утивам да се къпя

Спарки, ами поливаш да не е суха почвата...да не саухи кикитата, ама и да не ги наводняваш. То си показва, ще гледаш да не протича много долу в чинийките на саксиите. Ако вечер като се прибереш не им е много суха почвата, поливай ги само сутрин. Или обратно - само вечер, както ти е по - удобно. Аз имам 7 сандъчета и ги поливам с 3 литра вода всичките. Даже понякога ми остава по малко в шишето. Когато се поливат редовно цветята, дори и да се поспаружат от поливка до поливка, няма страшно няма да умрат.
Ти направи ли мохито, мари? Не съм видяла да си ни почерпила   Crossing Arms Скръндза!

КучИтУ живо ли е след снощното завиване с него?  hahaha

Галке, катУ порастнеш душа, с 1/8 отворено око шИ виждаш. Ши сА научиш

Спарко, пак към тебе се обръщам: кои смИ тез дами в ЖакузитУ?  newsm78

# 593
галка чи и малка малка...ама я ся познайти ГАЛИНА на италиански ко значи??? Joy Joy Joy Joy Joy JoyМалей дано ни съ разбунтува кату съ върни..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Близначе така е аз съм си по рождение
нали имаше една реклама Галина бланга бълбук бълбук  Joy Joy Joy

я вижте колко детски книжки има изписани за нас
 hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Мисля след време да ги чета на бъдещото Чедо и да си спомням младостта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ама как съм ги подредила само  Mr. Green

# 594
Галке, ама аз що си мислих, че това нИ са  книги, ами твоите дневници  newsm78
"Дневниците на една кокошка". МожИ и да съм в грешка. Тя ХопитУ ХубУ мА съветва да сА замисля за ЕГН-тУ и май ши гУ напраЯ ooooh!

# 595
Ей, гладни сА скитамИ цял ден и няма кой да н нахрани днес. ПилИтУ изплющя тука едни палачини и това беше.

Ади да 'апнИм сЯ:

# 596
Зузке те мойти дневници ни са публилувани,ощи ги мъдря  Mr. Green
Я кажети тука за какво се редим чи нямам спомен  newsm78 Пенсийти ли даваха  Mr. Green
Аз досега напъвах тука една кифла,напоследък голям глад ме гони още от сутринта  Grinning

# 597

Я кажети тука за какво се редим чи нямам спомен  newsm78 [img]http://t0.gstatic.com
Аз досега напъвах тука една кифла,напоследък голям глад ме гони още от сутринта  Grinning

Аз тъй като гледам туй май е трибуна и някой кукурига отпред.....събрание ли има?  newsm78 аааааа, не беееее, туй е митинг на БСП-тУ

# 598

Я кажети тука за какво се редим чи нямам спомен  newsm78 [img]http://t0.gstatic.com

Аз тъй като гледам туй май е трибуна и някой кукурига отпред.....събрание ли има?  newsm78 аааааа, не беееее, туй е митинг на БСП-тУ

Да бе верно я виж как сме се барнали всички с червени гребени  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 599
Зузо, ми кои дами да сме, ний сме си  Sunglasses
Мохитото още не съм го направило, мъжо ще купи ром довечера, а аз сега търся рецепта  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт