Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 201
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
ей тъй бях удеви.... Mr. Green Mr. Green

# 631
ей тъй съм сига!!!!!вечи наспана... Mr. Green Mr. Green

# 632
  • Видин
Ей Близначе, всеки път като ти видя аватара и се разтапям, меко казано Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 633
Ей Близначе, всеки път като ти видя аватара и се разтапям, меко казано Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
много красиво бебе нали????още повече че имаме в рода ни много сини очи....ох вече тооооооооооооооооооооооолокова много ми се иска да съм бременна че... Laughing

# 634
Близнацо, как няма да ти е горещо, мари? Тя нахлузила таз шапка н акратуната, после топло й било Joy hahaha Joy

Я вижтИ скейтъритИ ко праят, а? После охлювитИ били глупави... да бе да hahaha

Преди малко показах едни голеееееми работи, дето висяха, сИга шИ покажа противоположното  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 635
Близнацо, как няма да ти е горещо, мари? Тя нахлузила таз шапка н акратуната, после топло й било Joy hahaha Joy
ми нали завърших вече...тряяя съм готина!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 636
аку изглеждъм примерну тъй....кой ши мъ вземи на рабутъ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 637
или пък тъй....то направу да ходя да съ застрелвам ....тряя да ни съ отпусками... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 638
аку изглеждъм примерну тъй....кой ши мъ вземи на рабутъ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ши та земат за атракция, ама чак пУ Коледа, таман шИ е по - 'ладнУ тУгаз. Тъй чи нидей са мъчи сига да бродиш за работа из цялото Троян

# 639
или пък тъй....то направу да ходя да съ застрелвам ....тряя да ни съ отпусками... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Таз капка ква е? Суполи ли? Mr. Green

# 640

Таз капка ква е? Суполи ли? Mr. Green
не -мастика...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 641
Ут нея са ти пораснали ушагитИ такива големи и асиметрични

Аз намерих храна за ПилИтУ

настръхнах от таз храна  Shocked

# 642
Ут нея са ти пораснали ушагитИ такива големи и асиметрични

Аз намерих храна за ПилИтУ

настръхнах от таз храна  Shocked
hahaha hahaha hahaha hahaha-ей СЯ ВЕЧИ пиуиту шъ съ разписка яку..... Mr. Green

# 643
Ами плячка бе! Видях аз таз буба и си викам: що пък да не го нахраня онова пернатуту  Mr. Green То си ми е душичка! Нали ПиУе?

# 644
Близнацо, пак ли заспа, ма жена? hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт