4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 293
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!

Ди страхотен е Стили.
Най -после се престраших-от две седмици Ицко и Габи излизат сами да играят пред блока.Долу е пълно с деца и баби и е голяма веселба.Аз надзиравам от прозореца и от време на време слизам долу.Но Ицко ми вика "Айде ма мамо отивай си"Бандитите се прибират към 9 и 30 мият се и са заспали за минути.

# 16
Добро утро и от мен.
Ние се гласим да отскочим до Бургас. Ще си направим плажа и се прибираме обратно.
А довечера сме на рожден ден на племеницата ми/как се пише с 1, или 2 н/ та днес ще липсвам. Пожелавам на всички да изкарате един страхотен ден.

# 17
Добро утро Grinning

Яна,браво много си смела,аз няма как да го пусна Теди да играе пред блока Rolling Eyes

# 18
 Добро утро  Hug

ГИТА - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖИВА И ЗДРАВА, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И МНООГО ЛЮБОВ!!![/color]   bouquet  bouquet  bouquet
 Сас - на колко километра е Бургас  newsm78 Весело изкарване  Hug
Яна - щом има от къде да хвърляш по едно око, докато играят супер! Ами да свикват децата, че и ти  Mr. Green

# 19
  • Germany
Яна, браво на теб за спокойствието! Ние тук живеем точно до входа на училището на сашко, от прозореца на детската виждам целия училищен двор. Няколко пъти съм го пускала да играе сам - ако има деца, които познава го пускам го наблюдавам през 2 секунди. Тук ще се избием с мъжа ми - той само казва, че трябвало по малко да го оставяме да свикне сам, аз съм паника, само ако се тикне зад някой храст за повече от 30 секунди и тичам надолу по стълбите ..... особено когато е с приятели и като се тикнат в някой ъгъл на двора и аз ходя да ги търся да проконтролирам, другите родители, които изобщо нямат видимост ама грам не са идвали да ги наглеждат.... явно са много спокойни, за разлика от мен  Confused А симон сам да го пусна долу - това е абсурд на този етап!!!  Tired

# 20
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро ви утро!
Много благодаря за пожеланията  Grinning Одъртях си и това е

Ние с мъж ми малко младоженци го раздаваме, деца + баба са на село

# 21
  • ГОре на черешата...
Гита, честит рожден ден, здраве, щастие, късмет и обич!

Това със слизането сами пред блока няма как да стане, нищо че имаме полянка с беседка - живеем на оживено кръстовище, а сега като направиха и кръговото вместо да е по-спокойно стана съвсем ужас - ма то някоя умна глава като е правила проекта е пропуснала пешеходните пътеки и за 7-те улици, които се вливат в кръговото е сложила само на едната #Cussing out...с две думи - пред нас само за ръка.

Жега. Изчезваме да спим...

# 22
  • Ланкър, планините Овнерог
...........

Това със слизането сами пред блока няма как да стане...........

И при нас няма как да стане. На Констанца миналата седмица за пръв път й се случи да остане без надзор в училищния двор за половин час. Нямам доверие на другите, не толкова на детето.

# 23
  • ГОре на черешата...
И аз това имах предвид Peace.

Сега да ви се похваля, че и при нас , в глухата провинция, се случва нещо хубаво - отивайки днес в парка се оказахме седнали...на земята - всички люлки /2 броя и 1 пързалка, да не си помислите кой знае какво  Laughing/ са изрязани и отнесени барабар с пейките /те поне бяха хубави, масивни/ - на входа на парка - табела, която прочетох с голям кеф - спечелен проект от Европейския съюз - над 5 млн, предполагам за целия град /това са всичко на всичко 3-4 паркЧЕТА/, та чакам с голямо нетърпение да видя ще се направи ли нещо хубаво И за нашите деца, или пак някой ще се нагуши Twisted Evil...

# 24
Гита,Честито по повод,поводите  bouquet  bouquet  bouquet

Какъв е пек sweating.Ние отскочихме за 2 ч до Борисовата,та младежите са доволни,обаче се опекохме здраво.Сас,завиждам за плажа Mr. Green
Ние сме се разбрали с едни дружки утре да отскочим до кварталният басейн,та малко тен да хванем преди морето.
Марти,вие на Р5 или на Люлин Бийч ходите?Къде е по-чисто,имаш ли представа,че като си помисля за гъби и подобни и ми призлява ooooh!

Пред блока в Сф,абсурд да я пусна Ивон.Въпреки,че Дг и е точно пред блока ни.Проблема е,че на прекичката пред блока се събират всичките квартални дилърчета-кога да продават,кога да се бият,гледам и колата са им запалили.....та то мен ме е страх като излизам,камоли сама да я пусна.
На Сандански пред къщата излиза сама от доста време,но там е закътано,пълно с комший и много деца.Абе друго си е.

Мриетка и на Сандански направиха страхотна площадка,на мястото на тази която беше от времето на Бай Тошо.Има игри и катерушки за всякакви възрасти,но разбира се и там се намери кой да надраска катерушките на децата с грозни,черни надписи Tired

# 25
  • Видин
Гита, ЧРД. Много здраве и семейно щастие  bouquet  bouquet  bouquet
За оставянето пред блока, сам не съм го пускала, оставяла съм го с една комшийка с дете за по 30 мин. Още е малък, точно зад блока има улица, по която минават много "състезатели".

# 26
охоо,Гита помъдряваш с една година Laughing жива и здрава и едно братче им пожелавам на госпожиците Mr. Green

# 27
  • Пловдив
Гита честит рожден ден.
Бъди здрава и много обичана.
Ние днес си направихме едно плажче на двора на нашите.Надухме басейна и водата се стопли за нула време.Стили много се радва,дори поспа на обед,което се случва изключително рядко напоследък.Слънцезащитен ползвам един от Лидл.Не е изгарял,дано е добър продукт.
Ние другата седмица заминаваме на моренце (живот и здраве).В събота планираме да е първата среща на малкия с морето.В Поморие ще ходим,много го хвалят с лековития пясък и за почивки с деца.Да видим...Дано не ни мине котка път и да изкараме добре и да се върнем живи и здрави.
На мъжо още на са му разписали отпуската и затова си мисля да не се обърка нещо.То не стига,че само една седмица ще го пуснат да почива,ами и се опъват.
Пред блока не го оставям Стили и за 5мин.дори и на познати и комшийки.Нямам доверие на никой освен на себе си.
Все пак Ицко си има кака да го наглежда,а и ако няма движение,защо пък-не.
Лека нощ на всички.

# 28
# 29
опааааа валеске,на моренце а? и ние ще потегляме след 1 час към Албена Whistling

Общи условия

Активация на акаунт