4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 420
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Димяни са по-добре.Изследват ги за Салмонела.Рай го изписват днес,че да не пипне и някоя др. гад от болницата. ooooh!

# 211
Опс, 31 юли исках да кажа. Embarassed Иначе да, сега цените им са доста сносни, а и децата са без пари независимо от бройката, така че може да си откараш и повечко време. Grinning
да ти пратя и моите за по-голяма бройка  hahaha  Joy  Joy ... може и някоя отстъпка да намажете  Heart Eyes

# 212
 Ади - чудесни новини! Дано всичко е наред при тях! Praynig Вие стягате ли Рд-то на Алекс  Sunglasses

# 213
  • В светлината на слънцето
Много се радвам, че Димяни и децата вече са по-добре.  Grinning

Лъвичке, пращай ги бе, колко му е... Joy

# 214
Много се радвам, че Димяни и децата вече са по-добре.  Grinning

Лъвичке, пращай ги бе, колко му е... Joy
имаш няколко дни за размисъл все още  Mr. Green
Ади, пиши като научиш нещо ново за Валя и Вики. И аз само ги мисля ...  Tired Добре, че Рай поне вече е ОК.

# 215
  • Видин
Опс, 31 юли исках да кажа. Embarassed Иначе да, сега цените им са доста сносни, а и децата са без пари независимо от бройката, така че може да си откараш и повечко време. Grinning
да ти пратя и моите за по-голяма бройка  hahaha  Joy  Joy ... може и някоя отстъпка да намажете  Heart Eyes
Според мен и за родителите ще е безплатно, но с условието да не седят повече от седмица Joy
Много се зарадвах, че Райън е по-добре. Дано и Вики и Валя се оправят така бързо Praynig

# 216
Мац, пис пис пис  Mr. Green Морска, благодарско за поздрава  Hug
Имах такъв котарак и много ми липсва животинчето  Sad
Какъв по-точно - като във ФБ или като в клипа на Миленита?  Whistling Mr. Green

Абе, Юлиан Вергов ме кефеше по едно време, ама си предпочитам моя си котарак, тоя от ФБ, де  Mr. Green жалко, че го няма вече Confused

Много се радвам, че Райън е добре! Сега е ред и Вики и Вал да се оправят и всички да се прибират вкъщи  Hug

# 217

Много се радвам, че Райън е добре! Сега е ред и Вики и Вал да се оправят и всички да се прибират вкъщи  Hug
и аз Hug Hug Hug
Лека и спокойна нощ

# 218
Браво на децата,дано скоро и тях ги изпишат Praynig

# 219
  • В светлината на слънцето
Бре, тук все едно бомба е паднала.  Misc Bomb Да не стягате багажа на децата, дето ще ги пращате при мен на море?  bye  Mr. Green
Ама и тази салмонела как са я пипнали Димяни и децата... ooooh! Уф, в жегите направо човек да се чуди вече какво да яде и какво да даде на децата. Thinking Дано по-скоро ги изпишат. Praynig

# 220
ВЕрно, че все едно бомба е паднала  Whistling
Аз съм на бачкане, ама нещо ми доскучава от време на време  Laughing
Чакам моите мъже да се приберат близките два дена, че ми липсват вече  Crazy
Аз май пак се разболявам... тея жеги и климатици не си е работа  Rolling Eyes

# 221
 smile3507 smile3507 smile3507
Къде сте бе хора?! Стана петък, разхлади и всеки духна на някъде  newsm53

# 222
smile3507 smile3507 smile3507
Къде сте бе хора?! Стана петък, разхлади и всеки духна на някъде  newsm53
аз съм тук и си скучая  Heart Eyes

# 223
Очаквах да не мога да ви изчета, а то мъртвило.
Добре, че нещата при Димяни вървят на добре. Дано по-скоро всички са си вкъщи.
Лулу, утре ли заминавахте? Весело изкарване.
Деян вчера през нощта два пъти повръща. Но днес му няма нищо. Какво беше пък това?
 Мислите ли че може да е от хлара във водата на басейна дето го води баща му?

# 224
  • ГОре на черешата...
Сас, Калоян ми е повръщал така като се е нагълтвал с морска вода, така че е възможно.

Лек път и весело изкарване на Лулу  bouquet!

Аз от утре лека-полека почвам да събирам багаж, че като знам с двете маймуни колко дрехи, книги и играчки влача, направооо #Crazy....

Общи условия

Активация на акаунт