Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 108 539
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Kажете ми това намаление от 15% заз рожден ден как се ползва. На касата какво ще ми искат?

И само в точния ден ли може да се ползва? Че май моя позната беше отишла 2 дни след рождения си ден и нещо не се беше получило.....

# 106
  • Видин
В седмицата на рожденния ден се ползва. Отива се с лична карта. Това е моята информация  Rolling Eyes

# 107
  • най-шареното място
В календарната седмица, с лична карта, преди приключване на бона трябва да заявиш за да направят отстъпката. Попълваш маркетинг талон - име, дата. мейл май.

# 108
  • Видин
дм имат ли някакви мултивитамини? Ако може да са на сироп и да нямат боклуци в тях  Rolling Eyes

# 109
  • София
имат разни, но не съм ги заглеждала какво имат, за сиропи не знам, но имаше разни видове, включително под форма на гумени мечета, детски....

# 110
  • sofia
Kажете ми това намаление от 15% заз рожден ден как се ползва. На касата какво ще ми искат?

И само в точния ден ли може да се ползва? Че май моя позната беше отишла 2 дни след рождения си ден и нещо не се беше получило.....
А за рожден ден на дете, тоест моето има ли намаление?

# 111
Гумени мечета са за деца над 4 години.

# 112
  • Пловдив
Днес бях до магазина.
Останах приятно изненадана, че са заредили продукти на Лавера.
Не огледах всички, но имаше шампоани, кремове..

# 113
моля препоръчайте ми хубав крем за лице от ДМ хидратиращ  Hug

доволна съм от пюрета Babylove малкия много обича тези с извара, банан и ябълка също и йогурта с плодове, спагетите болонезе и био говеждо с зеленчуци.
От био щанда купувам бульоните както и шпелтените гевречета, скоро изпробвах и крема за ръце с маслина на Балеа харесва ми Peace

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 16:03 от lusia_

# 114
  • най-шареното място
Лусиа, писах по-назад, но пак - техните 2 основни марки предлагат по един крем за вид кожа. Та отиваш и си вземаш твоя. Балея се води чиста и семпла, а Алверде органик.

# 115
Разтворимите каши Бейбилав са много хубави. Взех бананова, става пухкава. В готовите обаче има палмово масло, което е безумно  #Cussing out.

# 116
  • най-шареното място
Може ли линк или инфо защо е безумно. Изивинявайте за офф-топика!

# 117
  • Ямбол
записвам се и аз да следя темата с любопитство

# 118
http://zdrave.log.bg/article.php?article_id=20916

Извинявам се и аз за спама.

Предполагам, че в храните в много минимално количество, но все пак да го добавят в бебешки не е добра идея.

# 119
  • Mediterraneo
Ужасни впечатления добих от памперсите за плуване или както там се водят- докато ги обуя, бебето се изпика и всичко протече по краката й, не бяхме излезли още от стаята...

Общи условия

Активация на акаунт